Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI, SILVIU IONUT!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Emily, Silviu, Andrei!
Multa sanatate si petreceri frumoase

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

LA multi ani Darius... pentru ieri!!

LA multi ani Silviu...

Ionela-Roxana... pe unde esti.. pa multi ani Printesei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Silviu La multi ani! sa fi sanatos

La multi ani! si lui Paulica, multa sanatate si tot ce va doriti

Mergi la inceput

MONICA, multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Mamici dragi, multumim din suflet pentru urari!
Va dorim si noi, tuturor copilasilor care ati implinit 6 ani, precum si celor care asteptati nerabdatori party-ul si cadourile, La Multi Ani frumosi si fericiti,cu surprize placute si prieteni buni.
Noi am serbat joi la gradinita si azi acasa, a fost frumos, in mod special pentru copii .
Sa va zic care e cea mai mare problema a lui Iustin, acum? A plans pentru ca nu mai are 5 ani, ca ce se vor face cei 5 anisori ai lui fara el...? Nu stiu ce sa zic despre reactia asta, mi-a parut putin nefireasca, eu imi amintesc ca, mica fiind,de-abia asteptam sa cresc.
In rest suntem bine, Iustin va merge la anul la scoala, ma bucur ca nu am facut pasul anul acesta (era cat pe ce), ca si la preschool sunt "prea multe activitati, mami, si ma simt obosit" .
Otilia, multumim de pupici, trimitem si noi scumpetelor tale si tie unul mare pentru cat de minunat te descurci cu toate trei .
Felis, Onitza, am citit despre lectiile de pian, bravo lor, ce noroc sa o aveti pe Monica langa voi.
Mirandolina, am citit la un moment dat despre nemultumirea ta vis-a-vis de educatoare, sper ca nu s-a mai intamplat de atunci si ca deja a realizat ce copii buni ai.
Fulguletule, tie ce sa-ti zic? Doar ca sa ai grija la bunurile de-acasa, sa nu te jefuiasca PIRATII ...stie ea de ce.
Pe Delia, Silviu ii pup de asemenea, imi place tare mult sa-i admir in pozici.
Poate reusim sa ne vedem la iarna, la Bucuresti, la o bataie cu bulgari de zapada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,
Multumim pentru urari!!!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar am nascut pe 30 oct si am fost foarte obosita, ocupata cu copilasii. Si acum bebe Patrick-Stefan e treaz, langa mine, a inceput sa sughita
Am nascut normal, fara anestezie, dupa cezariana . Aici gasiti povestea nasterii (adica ce le-am povestit fetelor de la odiseea nov-dec 2010) : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158194&whichpage=13
Nicholas e foarte fericit ca are un fratior, toata ziua il pupa, il iubeste, ar vrea sa-l tina in brate.
Revin, se agita iepurasul mic. Va pup si urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

CLAUDIA, FELICITARI DIN SUFLET PENTRU NASTEREA NATURALA SI PENTRU BEBE PATRICK SANATOS! Am citit povestea nasterii cu sufletul la gura, ai nascut repede, ai fost o curajoasa, meriti o medalie de aur!!!!

Mergi la inceput

DELIA, ce simpatic e Iustin! Si Paul ma intreba azi dim ce lucruri i se intampla unui copil de 6 ani? Era si curios dar si usor temator.
Da, ne consideram foarte norocosi ca MOnica ne este profesoara de pian, ieri dupa ce a venit de la lectie, Paul a facut un desen pentru doamna Monica si spunea ca o iubeste. Sper sa nu pierdem desenul pana sapt viitoare ca vrea sa i-l dea doamnei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paul cuminte si destept, multa sanatate si cadouri frumoase!
Edward Florin!

Dutzi, ce surpriza. Si noi suferim de imbatranire cateodata si in alte dati ca-i prea mica
Cladia, felicitari inca o data! Nu ne-ai spus, ce nastere ti se pare mai usoara, cezariana sau naturala? Bine ca tu ai nascut natural 100 % ca n-a mai fost timp de epidurala ca sa nu simti nici o durere. Ce a zis doctorul tau cand a aflat de VBAC?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput