La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 15
x_ggg spune:
Mey, techi, dar Andrei-computeristul sef ce stie sa faca?
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Neata ! Mely luv u back, iti tinem punii, dar pt ce? Iar esti misterioasa ? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Sunt home alone cu 2 cupii.(muciosi amandoi,motiv pt care spunem pas la gradi)
Razvi e extrem de mofturos in ultimul timp,Alex vrea la gradi...mishto,nu?
O atmosfera....
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
Mai, dar tuta mai sunt, am uitat treaba importanta:
fierbinte si aromata pentru toata lumea, fac cinste!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
madalina84 spune:
Va duamnelor,imi era un dor nebun de voi dar am fost atat de ocupata incat nici acum nu mi-am revenit cum trebuie din oboseala ca mereu apare cate ceva.
Iri si-a revenit din diaree dar a fost greu tare vreo 2-3 zile,cu dureri de nu mai stiam ce sa-i fac,cu diaree de trecea prin pampers,pantaloni si ajungea pe parchet dar Doamne-Doamne ne-a ajutat si am trecut peste si toate astea pentru un singur dinte
Dupa ce ca aveam nopti nedormite la activ aveam pe suflet si grija sa ma duc la fratele lui tata care stiti ca era bolnav si a venit inevitabil si moartea lui joi spre vineri noaptea si in acelasi timp si alergatura cu tot ce trebuie de care m-am ocupat eu cu tata.Ii multumesc lui D-zeu ca totul a fost bine dar va spun sincer ca duminica seara am vrut sa ma ridic dupa scaun sa cobor jos unde mai era de strans si nu am mai putut,am facut rani la picioare,abia abia am ajuns pana in casa.Luni nu am iesit din casa ca sa ma refac,marti am facut ardei capia pe care il batusem la cap pe Florin sa mi cumpere si incepusera sa se strice si ieri i-am terminat dar nu mi-au iesit decat 7 borcane de 400gr si unu de 800 asa ca mai astept o tura
Eu sunt bineeee,cu Florin e totul frumos si bine,ne intelegem super dar ca peste tot mai exista divergente dar amandoi suntem genul care acum ne certam si peste 5 minute radem unul la altul.
Nu stiu nimic de nimeni ca nu am mai citit de o saptamana,mi-a zis TECHILA ca ati deschis iarasi aici asa ca am venit sa va salut,sa va spun ca imi era dor de voi si sper ca toate mamicutele si toti dovlecei sunt bine
Revin mai dupa-masa,am de facut curat dar nu am nici un chef
aricelul spune:
Mary sanatate micutilor si o zi cat mai usoara ...posibil ...
Uka multumim pt site ... eu de vreo 2 ani mi-am salvat "disperatele" si tot n-am reusit sa vad decat prima serie ... timpul asta ...
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
Techila ...wow ...pai chiar stie ceva cuvinte ... noi suntem la stadiul de incepator ..papa, apa, mama, tata ...ordinea nu e chiar asa ..papa daca s-ar putea sa fie ultimul lucru pe care sa-l zica ...ar fi fericita ...
_
Maria (28.08.2009)
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul Techila ...wow ...pai chiar stie ceva cuvinte ... noi suntem la stadiul de incepator ..papa, apa, mama, tata ...ordinea nu e chiar asa ..papa daca s-ar putea sa fie ultimul lucru pe care sa-l zica ...ar fi fericita ... _ Maria (28.08.2009) |
vai madam...stefi a trecut de faza asta....la el in ordine cuvintele au fost: mama, tata, capac...dupa care altele gen papa, caca si mai nou astea elaborate
bai nene, dar unde umblati cu toatele???a iesit soarele si eu nu stiu???
in loc sa sarbatorim pe forum faptul ca e o noua zi, copiii cresc, noi imbatranim, vine cea mai grea iarna ever(si vom sta in casa)....voi unde balauziti???
ca acuma mi se termina bateria la laptop si nu am zis nimic important
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
liliac1 spune:
techi asa zic astia?? Ca vine Siberia peste noi???
Eu nu stiu pe unde naibii citeam ca se fac 20'j de grade de sapt viitoare. O fi vreo prognoza de pe vremea incalzirii globale??
Ce elaborati sunteti si ce vocabular . Si noi zicem poezia aia cu "tica-tica-tica/m-a batut mamica/c-a mancat pisica..." Deocamdata spune primul vers, versul 2 imi vine sa i-l aplic noapte de noapte !
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri