La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
ce darnica esti, mami . O sa las pe cineva care sa savureze din plin . eu butonez telecomanda...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Fragutza spune:
Mai sunte-ti? Acum m-am asezat la calculator..am adormit fata, am calcat niste haine si acum sunt redi sa rad! Sper sa nu singura..desi cred ca m-as descurca
Pentru puiul tau
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Mai sunte-ti? Acum m-am asezat la calculator..am adormit fata, am calcat niste haine si acum sunt redi sa rad! Sper sa nu singura..desi cred ca m-as descurca Pentru puiul tau |
Doamne, oare ce mananci? L-am intrebat si pe Alexul cel plin de energie, dar cum el nu poate vorbi inca, astept raspuns de la tine
Eu va las, gagici, sper sa am ce citi dimineata . Noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Phuoa, am ramas oare ultima mohicanca pe stadion?? Ma, si cum nu stiu sa sparg samanta...imi iau cate-o tona de stixuri!! Cat despre dependenta sa ne zici cum IL cheama, concret. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Nu stiu despre ce vorbesti
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Doamne, oare ce mananci? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Carne, muuuulta carne! Si E-uri!
Pentru puiul tau
mary_07 spune:
Buna dimineata!
Sunteti mortale! Love ya
Ralucule,multu'
Wish me luck today !
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
Neata !
Mely luv u back, iti tinem punii, dar pt ce? Iar esti misterioasa ?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Buna dimineata!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
neata si de la noi!!
alex.....uer is za coffi???
io incerc sa ii fac pe cupii sa se joace departe de mine...ca sa pot sa shed la calculator....doamne in ce hal de mama sunt
la cererea publicului o sa va zic prin ce universuri intelectuale se mai invarte stefi: a invazat sa zica "cartea", "ploua" (si se uita pe geam si arata cu degetul), stie ca vaca face "puuuuuu" - iar eu inclin sa il cred, da-l incolo ca prea e destept, tre sa stie el ceva, zice "porcul" - fara R...
toate astea printre picaturi, pentru ca in general gandeste....muuult...iar eu sunt prea tuta ca sa imi dau seama la ce...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
techila spune:
cat despre filme/seriale....au reinceput Crimele din Midsommer pe halmarc....tura asta o sa incerc sa vad daca pot sa zic replicile in acelasi timp cu nenii aia din film....ar trebui sa pot
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david