Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara mamici dragi!

Am intrat sa va invit la o felie de tort ca acum se face 12 noaptea si nu vreau sa mancati dulciuri seara tarziu.

Va multumesc mult mult de tot pentru mesaje. Cand am intrat si am vazut titlul capitolului, va marturisesc sincer, m-am emotionat tare. E o zi minunata pentru mine si voi mi-ati facut un cadou atat de frumos. Inca o data va multumesc pentru mesaje, sms-uri, pentru tot!

Incerc sa intru mai tarziu, dupa ce adoarme sarbatoritul .

Pana atunci sa curga sampania!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gata petrecerea, Lull? Ia zi, ce a ales Alex?
(eu cred ca a ales cheile de la motocicleta lui tati)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

ANAMARIA multumesc.

CRISTINA merg pe 16 la eco.Sper sa imi zica , ca bb e bine si de altfel ce e.

MIHA74 iti urasem si eu la multi ani ptr domnisorica ta , cam tarziu ce-i drept, dar in partea cealalta la mamici de ingerasi...poate mai treci pe acolo.

VIK multa sanatate iti doresc.

Ca se tot vorbea de mers si Mattia merge de 3 zile. Dar e un stres continuu ca el inca se balanseaza si nu stie se gata si se duce jos rau de tot. Azi il chemam sa vina sa-l iau in brate sa iesim afara, dar cu gandul ca el vine de-a busilea si numai ce mi-l vad ca Charlie Caplin hopa hopa pana la mine de am inghetat!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

M-am tot gandit si m-am tot razgandit...
ALEX mesajul asta este in special ptr tine...Draga mea IMI PARE RAU ca mesajul meu te-a vizat tocmai pe tine...Toata ziua am vb cu unele fete pe PM si cu Lali pe mess si in cele din urma am descoperit ca aveau dreptate...Eu v-am spus de la inceput ca nu ma pricep la schimbat capitole si facut modificari...cred ca era de ajuns sa-mi explicati public sau pe PM cum sta treaba fara sa se apeleze la astfel de lucruri...Parerea mea..Cum am mai spus si fetelor azi eu sunt mai din topor asa si spun lucrurile pe fata..stiu ca de multe ori pot gresi dar..alta mama nu mai face..
Azi mi-am dat seama ca sunt fete care imi citesc mesajele si care nu m-au ignorat niciodata..
Alex spuneai ca mereu amenint ca-mi iau jucariile si plec dar niciodata nu o fac...da ai dreptate s-a mai intanplat de 2 ori in afara de asta...dar de fiecare data mi-am dat seama ca nu pot sta departe de forum..e ca un drog..Asa ca daca te deranjeaza aparitia mea pe aici ignora-ma..
Deci inca odata scuzele de rigoare sper sa-mi fie primite si data viitoare daca se mai intampla..sper sa nu..explicati mai intai si apoi aruncati cu rosii... Ca sa priceapa si fata asta mai "frustrata si proasta"..
Va pupez..

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Nela si Raluk . Multumesc tare mult. AM fost si inca sunt tare stresata de niste proiecte personale care nu stiu daca se vor finaliza cu bine si de modificarile care e posibil sa apara in perioada/suma indemnizatiei de crestere copil, care m-ar determina cel mai probabil sa ma intorc la servici mai repede si sincer nu stiu ce o sa fac cu scumpa mea cand o sa fiu la servici. SI multe altele de acest gen.
Maria e bine, multumi de intrebare. ARe deja 3 dintisori, dintre care al treilea a iesit chiar azi. Asa ca am avut niste nopti mai agitate. Saptamana trecuta a facut si cele 2 vaccine de la 1 an si am trecut cu bine si peste ele. E lunguta, la 1 an si o luna avea 79 de cm si cam 9,200, ceea ce nu e asa de mult, dar e ok si mie imi place tare cum arata, desi mama ma dispera de multe ori ca ar trebui sa merg la medic cu ea sa ii dea ceva sa mannce mai bine.
In rest merge foarte bine, incearca sa se catere pe pat, coboara singura bine de pe pat, imi da pupici la cerere, tipa si vorbeste in limba ei toata ziua si e super tatoasa.
Nela, ce mai face Ana?
Raluk, sper sa revina Alex la ganduri mai bune.

Monikus,. Stai linistita ca si la noi se intampla la fel cu pupatul. Si cand ii simt mirosul asta fain de bebe parca nu ma pot opri.

Iulika, ma voi gandi maine la tine.

Vik, multa sanatate.

Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

M-am tot gandit si m-am tot razgandit...
ALEX mesajul asta este in special ptr tine...Draga mea IMI PARE RAU ca mesajul meu te-a vizat tocmai pe tine...Toata ziua am vb cu unele fete pe PM si cu Lali pe mess si in cele din urma am descoperit ca aveau dreptate...Eu v-am spus de la inceput ca nu ma pricep la schimbat capitole si facut modificari...cred ca era de ajuns sa-mi explicati public sau pe PM cum sta treaba fara sa se apeleze la astfel de lucruri...Parerea mea..Cum am mai spus si fetelor azi eu sunt mai din topor asa si spun lucrurile pe fata..stiu ca de multe ori pot gresi dar..alta mama nu mai face..
Azi mi-am dat seama ca sunt fete care imi citesc mesajele si care nu m-au ignorat niciodata..
Alex spuneai ca mereu amenint ca-mi iau jucariile si plec dar niciodata nu o fac...da ai dreptate s-a mai intanplat de 2 ori in afara de asta...dar de fiecare data mi-am dat seama ca nu pot sta departe de forum..e ca un drog..Asa ca daca te deranjeaza aparitia mea pe aici ignora-ma..
Deci inca odata scuzele de rigoare sper sa-mi fie primite si data viitoare daca se mai intampla..sper sa nu..explicati mai intai si apoi aruncati cu rosii... Ca sa priceapa si fata asta mai "frustrata si proasta"..
Va pupez..

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Cu plecatul si razganditul asta esti la fel ca multe dintre noi care la nervi spunem ceva dar apoi cand apele se linistesc ne pare rau. Important este sa ne dam seama ca gresim si sa cerem iertare, ceea ce tu ai si facut. Probema este ca dupa o cearta nu o sa fie niciodata ca inainte si cum spunea parintele meu duhovnic e bine sa evitam certurile pt ca apoi o sa fie ca si cand am avea o haina carpita in loc de una noua.

Oricum nu stiu daca o sa mai existe dovleceii, multe dintre fete cred ca nu o sa mai intre aici.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Din pacate stiu...dar sa speram ca nu va fi asa...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ioanna, Alex de o saptamana plange continuu de la 7 seara la 12 noaptea, asa ca acum nu am timp de subtilitati. Vreau sa stiu daca la mine te-ai referit cu lipsa de bun simt si de educatie.

tie ti-am raspuns la afirmatia conform careia criss nu a intrebat de nimeni niciodata.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Diamar forumuri sunt multe pe net,peste tot este cam la fel...ramane la un moment dat doar numele ,iar cei care intra nu ii cunosc pe fondatorii topicului.
Motive pentru care unele nu intra aici sunt multe. O parte au inceput munca si nu mai au timp sau chef sa intre pe net,alta parte a uitat pur si simplu de DC,nu mai activeaza de mult sau chiar si-au sters conturile, altele nu mai intra din orgoliu sau solidaritate. Dar cele mai multe nu mai intra aici pentru ca ne certam prea repede,avem tendinta sa sarim la jugulara la fiecare aluzie sau pentru ca nu ne roaga toata lumea sa nu plecam,ori din contra,facem in ambitie,si tratam cu indiferenta lumea care ne roaga sa nu plecam.
DAR eu nici de-a naibi nu plec,aici sunt ,aici imi place.
Oare nu se mai poate glumi,nu se mai pot spune poante? Chiar trebuie sa se spuna iar ca aici scriu cele care vor sa spuna"ceva serios" si dincolo cele care vor sa spuna "ceva glumet"? Daca nu intrau intai aici? Daca deschidea Uka intai acel topic si apoi se inscria aici? Nici atunci nu putea spune lumea chestii haioase? Nu cred ca sta cineva si spune "mai,daca glumiti si acolo eu nu va mai citesc!"
Stiu ca nu va vine sa scrieti dupa neintelegeri si mesaje scrise cu rautate dar haideti,faceti un efort chiar daca nu va mai fi la fel. Sio aici ma refer la cele care doar citesc si nu scriu nimic,nimic. Un "buna,eu respir! Voi?" ,si stim si noi ca mai traiti.

De Anco si gemenasii ei minunati mai stiti ceva ? Dar de Tulibu? CAnd am intrat ele animau forumul, si am ras doua zile amintindu-mi de "tulibu-libu-daut-iuu". Si Mimika ,oare ce face,ce fac mimikosii ? Si Ralucile erau atat de multe atunci, Raluci_b,Raluca_u, si erau si multe Monici, Monica_Dicut cu "Shaidiridiridira". Cred ca mai era o Monica, dar nu imi amintesc .Clodute ,Adela,Claucia,Kiki_cri cu gemenasii ei,care nu a mai spus nimic de multa vreme, Daciana,unde esti mamico,ca avem polemica,hai incoa,nu citi din umbra si zi-ne ce face puiul tau,cum mai mananca, ce mai mananca,mai spune si tu o vorba,ceva !
Crystina,ninny si Diana_n mai baga cate-un ochi,o litera, ne mai intreaba de sanatate , Andraiuliain ce film spunea ca o sa o vedem toamna asta? O fi aparut pe ecrane?
ionika parca a intrat intr-o zi si cerea parola la yahoo,si cum nu i-o spunea nimeni s-a revoltat,pana m-a dus mintea sa o caut pe prima pagina si am vazut ca-i "de-a noastra",ca altfel nu stiam...
Ramsam,kemsy iar intrau des inainte,acum deloc,si mai sunt cateva nume care parca,parca imi spun ceva...
Sunt multe fete care intra rar spre deloc aici si ne-ar putea reprosa ca nu intrebam de ele,dar ochii care nu se vad se uita ,si intrebi o data,intrebi de doua ori si nu mai intrebi ca nu ti se raspunde ...
Cum era cazul lui unombun parca asa o chema, care intra,cerea sfaturi si disparea,si a deschis topic ca mintim in legatura cu varsta copilasilor nostri,sau Uve_got_mail ,fata buna dealtfel,a fost singura care a insistat sa ne intlnim cand am fost in Bucuresti,dar care nu prea ura nimic dovleceilor,si s-a suparat tare cand nu a bagat-o lumea in seama pe Sarah la luni-versarea ei.
Despre chestia cu Crissbebe am mai multe pareri ,unele pro parerii ei,altele contra , si o sa si spun unele dintre ele,daca tot am inceput .Cristina, puteai sa mai astepti putin,sa reintri in normal, cu postari de care ne-ai obisnuit,sa intrebi intai cum sta treaba cu capitolele ,si abea dupa sa ne dai "na-na",dar acum faptul este consumat,imi pare rau doar ca am avut un nod azi in stomac pe langa fericirea inexplicabil. nici acum nu mi-o explic, poate imi face o bucurie sotz maine la prima ora,si ma bucur inainte,am vre-o presimtire ,ceva . Ma bucur,iar,ca ti-ai cerut scuze,face mult,cel putin pentru mine.

Sunt chiauna de somn,habar nu am daca se intelege ceva, nu prea are postarea mea cap si coada,dar are mult "mijloc" . Daca "e nashpa" editez dimineatza...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna dimineata,

Azi Lisa pare mai bine,febra a scazut.SA vad cum umbla,cum se simte si daca o duc la gradi.

Cristinaam citit de laringita,offf mititita.Sa stii ca aerosolii fac minuni.Multa sanatate.

Iulika fata draga,m-am emotionat cand am citit ca nu este ultima ta sarcina,ca iti mai doresti copiii.De cand fetele merg la gradi,am vazut foarte multe mamici cu 3 copiii sau insarcinate cu al treilea.
Eu una ma opresc la doi.Sotul isi doreste inca unul,dar am pasarelele mele in cap si asta de la nasterea prematura a Lisei,caci nici pana azi nu ii cunosc cauza cu siguranta.
Multa bafta azi la eco,deabia astept sa aud vesti noi.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput