Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri23

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Un an nou bun cu sanatate, liniste si iubire in case!La multi ani!

Irlandeza . Sper sa se rezolve toate problemele tale si la anul pe vremea asta sa fii fericita si optimista. Necazurile vin si pleaca, roaga-te la Dumnezeu si vei iesi din impas. Ai o fetita superba!

Dana chiar ca a trecut repede, nu mai e mult deloc. Imi pare rau de durerile de spate, presupun ca cel mai mult ar ajuta sa stai in pat cat mai mult, dar e lux la tine cu inca 2 copilasi mici... Ciudata abordarea educatoarelor la voi, mie mi-era rusine cand musca Danut la gradi, ca aici iti spun daca musca sau zgarie sau fac alte prostii, si, desi stii ca e mic si nu e vina ta, te simti aiurea. Si, bineinteles, incerci sa ii explici ca nu e bine. Ciudat sa te astepti sa riposteze si celalalt copil, pai atunci se asteapta la lupte la gradi??? Ce educatie e aia?...Pupici multi. Esti sigura ca e mai bine cezariana? N-ar fi mai bine o nastere indusa ceva mai devreme daca ai probleme cu spatele. Ma gandesc ca recuperarea e mai rapida asa, ca tu mai ai 2 piticei scumpi acasa si nu vei avea timp prea mult de sedere... Zic si eu, sa nu te superi. ORicum vei decide, sa te-ajute Dumnezeu sa fie totul bine, usor si rapid.

Baby_r santatate multa si tie si Biancai. Si David e pe antibiotice, ajunsese de nu putea deloc sa doarma desi era rupt de oboseala, da era cu pieptutul plin de muicozitati si urechile rosii amandoua. Aici iti dau mai greu antibiotic. Azi e ceva mai bine, da tot nu imi place cum se aude respiratia si cum tuseste.

Pupici la toate ,fug ca mataie DAvid.

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

IRINEL da, asa e cu educatoarele astea de la particular. Nu stiu cum vor fi sau cum sunt alea de la stat.ASa zicea si Alin: la gradinita trebuie sa-l trimitem cu pusca?? Cat despre ceza....problema mea nu e timpul cat e momentul , actul nasterii. Deci mie imi este frica de momentul expulzarii bbului.Cum la Mattia cand a iesit am simtit un crac....si de atunci dureri incontinue de spate si drept urmare cand eram acum gravida cu asta faceam injectii si luam pastile ptr spate.....si eu nu stiam ca-s gravida. Deci mi-e groaza ca eunu pot sta in acelasi loc prea mult timp. Si-apai la monitorizat stii si tu cum este......si eu nu reusesc sub nici o forma sa stau cu fata in sus....si deci la natural asa stai. Stai si la ceza....dar acolo e divers ca esti toata amortita si nu simti nimic. Stiu ca multi nu sunt de acord cu cezariana, dar nu am ce face. Stiu riscurile, stiu greul....dar balanta trage mai mult in favoarea mea daca as face cezariana. Sunt si multe chestii in balanta......Alin nu poate zice la servici de azi pe maine imi iau 2 sapt de concediu.......sormea la fel......nu ar stii cum sa ma ajute daca bu stie data exacta a nasterii mele ptr a veni sa ma ajute.......ah....sunt multe chestii.....deci aparte faptul ca m-ar ajuta sa nu ma nenorocesc cu spatele, cu psihicul.....ca sincer sa-ti spun nu cred ca sunt pregatita ptr toate durerile naturalei......treacnd deja prin 2....si destul de aproape una de cealalta.....of.....daca ai nascut natural stii despre ce vorbesc........sunt si epuizata fizic, psihic........deci o cezariana m-ar ajuta mult mai mult acum din multe puncte de vedere. Oricum scriind toate aceste lucruri nu incerc sa va conving...decizia e deja luata.....dar na ma mai descarc si eu.....

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

BABY tin pumnii ptr bb2. Sa te ajute D-zeu asa cum m-a ajutat si pe mine.

IRLANDEZA iti doresc un an cat mai fericit.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

multumim mult pt. ganduri Dana .
te admir ca ai avut puterea sa treci prin doua nasteri naturale si prin 3 sarcini asa de apropiate.
sper sa nasti asa cum vrei tu pana la urma.
uite eu toata sarcina am vrut sa nasc natural, dar nu s-a puutu si sa stii ca ma asteptam sa imi revin greu, dar cum am ajuns acasa mi-am revenit foarte repede.
depine de organism, in spital erau femei care nascusera natural si abia se miscau in comparatie cu cele cu cezariana.
dar totusi tu chiar ai nevoie de ajutor macar la inceput, pt. ca tu pe langa bebe mai ai doi nazdravani acasa........
la noi sa stii ca daca raman gravida si voi reusi sa duc sarcina la capat va fii a doua minune din viata mea.
eu de fel raman foarte greu si imi e teama si acum sa nu pierd alti copilasi, intelegeti voi ce vreau sa spun.
dar cu credinta in Dumnezeu sper ca o sa reusim sa facem un fratior pt. Bianca.
am intrebat-o dfe revelion ce isi doreste: fratior sau surioara si a raspuns raspicat BAIETEL...asa ca incercam sa ne conformam.
cred ca ai vazut pe la stiri cum o sa fie cu concediul de maternitate la noi..........de cccccc .........at ca sa nu vorbesc urat.
dar asta e, eu sper din tot sufletul sa reusim si sa plecam din Romania.
avem prieteni in Canada si in State si ne bate din ce in ce mai des gandul plecarii........... om vedea ce ne rezerva viitorul.
pana atunci Michelle, irinel, irlandeza, slimatei, pepsi va de fapt va pe toate!!!!!!!!!
hai ca inchie mesajul, ca am tot scris si m-am intins cat o placinta

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg

Mergi la inceput

am mai intrat odata sa va mai povestesc ceva si fug.......
aseara am fost la patinoar in Cismigiu cu amandoua fetele si s-au jucat o gramada in parc, noi am baut vin fiert si am mancat porumb fiert......
S-au jucat pana am inghetat noi cei mari si am fugit la masina.
ele s-ar fi jucat in continuare ca erau foarte bine imbtacate si nu aveau treaba.....
va pe toate!!!!!!!!

poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg

Mergi la inceput

Sa te ajute D-zeu BABY. Si eu ca sa il am pe Alessio mi-au trebuit 5 ani.....nici prin ruptul capului nu ma ateptam sa raman din prima luna de incercari cu Mattia. Poate da D-zeu si se intampla si la tine asa. Nu mai stiu povestea nasterii tale, scz.Si eu pana acum am vrut natural.Dar acum....vezi si tu cum sta situatia la mine.
Si sa va ajute D-zeu sa plecati din Ro ca nu e de stat. Daca ai sansa fugi. Cat despre concediu.....noi romanii asa am fost obisnuiti sa stam 2 ani cu b si acum este greu sa acceptam.Eu una......sunt deja obisnuita.Aici situatia e total diferita. Avem concediu platit 80% doar 3 luni dupa ce se naste copilul.Deci intelegi ce vreau sa spun.Eu as zice sarumana si ptr 12 luni! Mama ce cool ar fi!!!!

Ok,ma retrag si eu. Am pus poze noi cu ai mei nazdravani.

Salutari tuturor.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata,

LA MULTI ANI printese mici : THEA MARIA de LAURA IOANA si PATRICIA ALEXIA de IRLANDEZA. Sa cresteti mari fetite scumpe.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

LA MULTI ANISORI VLAD STEFAN,THEA MARIA,PATRICIA ALEXIALa multi anisori copilasi scumpi,sa umpleti viata parintilor de bucurii,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Ohhh da, LA MULTI ANI si lui Vladutu .Nu stiu cum de mi-a sarit din ochi si m-am chiorat la lista aia. La multi ani puiule.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLAD STEFAN,THEA MARIA,PATRICIA ALEXIALa multi ani ingerasi,,sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa ii faceti fericiti pe parintii vostrii!!!!
La multi ani mamicilor, sa va traisca copilasii!!!!!!!

poze octombrie 2010!!!!!

Mergi la inceput