Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna fetele
sa va traiasca puiutii si voi sa fiti sanatoase sa-i faceti mari
cred ca ma mai tineti minte
am promis ca intru sa va anunt daca am o veste
si azi dim mi-au aparut II
va pup si va imbratisez

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

LIA FELIICTARIIIIII!! SUPER VESTE! DOAMNE AJUTA SA AI O SARCINA USOARA SI FARA PB! SA NE TII LA CURENT!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

DENISA, REF LA CANTAR...EU IS PATITA CU ERIC...PE CARE IL CANAREAM F DES IN PRIMELE CATEVA LUNI...DESI AM CANTAR ELECTRONIC, S-A INTAMPLAT NU O DATA SA-L CANTARESC INAINTE DE PAPA SI APOI DUPA PAPA SI SA VAD CA-MI DA O VALOARE MAI MICA DUPA CE A MANCAT DECAT INAINTE DE MANCARE...ASA CA...

cantarele astea electronice is f sensibile...daca suprafata pe care le asezi e putin inclinata, sau daca copilul e pus in alta pozitie, deja iti da cu cateva zeci de grame mai mult/mai putin...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, eladea, eu ce sa zic de isabela?! are zile cand e ca la carte, dar de o vreme de cand ma tot plang eu ca nu mai ia in greutate ca inainte, nu cred ca e numai ptr ca de-acum ia mai putin, dar vad eu ca mananca mult mai putin. in 15 min n-are ce discuta cu titi!! si o mai tot mut de la una la cealalta, noi incepem mereu cu stanga ca e tare putin acolo (asa a fost de la inceput, iese lapticul doar pe vreo 2 canale...) si pe cand zic eu ca incepe sa vina laptic (simt intepaturile in san si cum se intaresc putin), ea e gata cu masa! rade, suge de 2 ori dar ii curge lapticul pe la coltul gurii, o mai tin eu apasata cu bratul dar da din picioruse ca in desene animate. se uita in ochii mei si rade, iar eu ma dau de ceasul mortii s-o pun sa pape... si asa ajung de iau pompa care nu-mi place deloc, e buna ptr cine are ce scoate, nu ptr cine vrea ultima picatura sa lase loc la lapticul viitor. si sa-mi iau alta pompa acuma chiar ca n-as lua . n-ar trebui sa ma ingrijorez ptr greutate, isa e pe curba de sus, dar e prea brusca trecerea, de parca la 3 luni a sunat un clopotel

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
Eladea- stiu ca lapticul de la inceput este doar pentru sete - poate el adoarme inainte sa dea de lapticul care tine de foame. Zic si eu... daca te mulgi pana vezi ca incep sa fie stropii de laptic mai grosi si abia atunci il pui la supt poate va suge mai rar.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

diana, stiu ca Filip e mai puturos...si ca , dupa ce papa, tot imi ramane ceva laptic in sani...oricum, de cele mai multe ori eu ii dau din ambii sani sa pape...uneori rezistam 2 ore juma, maxim 3....dar nu intotdeauna...sigur, daca doarme bine, atunci e ok...papa la 2 ore juma - 3...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Cris, cred ca sunteti pe drumul cel bun.

Lia, draga, mii de imbratisari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ajungi cu bine in clubul scutecelor.

Giorgia, tu poti lua cum scrie pe prospect, preventiv un tub/sapt.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

racusor, eladea, eu ce sa zic de isabela?! are zile cand e ca la carte, dar de o vreme de cand ma tot plang eu ca nu mai ia in greutate ca inainte, nu cred ca e numai ptr ca de-acum ia mai putin, dar vad eu ca mananca mult mai putin. in 15 min n-are ce discuta cu titi!! si o mai tot mut de la una la cealalta, noi incepem mereu cu stanga ca e tare putin acolo (asa a fost de la inceput, iese lapticul doar pe vreo 2 canale...) si pe cand zic eu ca incepe sa vina laptic (simt intepaturile in san si cum se intaresc putin), ea e gata cu masa! rade, suge de 2 ori dar ii curge lapticul pe la coltul gurii, o mai tin eu apasata cu bratul dar da din picioruse ca in desene animate. se uita in ochii mei si rade, iar eu ma dau de ceasul mortii s-o pun sa pape... si asa ajung de iau pompa care nu-mi place deloc, e buna ptr cine are ce scoate, nu ptr cine vrea ultima picatura sa lase loc la lapticul viitor. si sa-mi iau alta pompa acuma chiar ca n-as lua . n-ar trebui sa ma ingrijorez ptr greutate, isa e pe curba de sus, dar e prea brusca trecerea, de parca la 3 luni a sunat un clopotel

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

eu incerc sa fiu optimista si sa va incurajez... cred ca au si ei perioadele lor...important e sa nu scada in greutate...apetitul paote sa varieze, e normal, la fel e si la noi, nu? zicea un medic ca sunt copilasi care papa prost, asa brusc...si chestia asta paote dura de la cateva zile pana la cateva saptamani... apoi isi revin...dar repet, daca pun in greutate, e ok...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Racusor si eu cred ca este de la vreme, eu la prima operatie cum se apropia ploaia incepea sa ma doara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna fetele
sa va traiasca puiutii si voi sa fiti sanatoase sa-i faceti mari
cred ca ma mai tineti minte
am promis ca intru sa va anunt daca am o veste
si azi dim mi-au aparut II
va pup si va imbratisez

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

yyuuuhhhuuu!!! sanatate multa, sarcina usoara si sa ajungeti cu bine la capat

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Denisa, subscriu la ce a zis Eladea. Mai ales ca 70 de grame e o valoare atat de mica...Si eu l-am cantarit pe Raul inainte de mancare, si dupa ce a papat 120 ml, imi arata cantarul ca a slabit 90 g.
Cristina, un pt Vlad
Lia, felicitari!!!!! Sa dea Domnul sa ai o sarcina si o nastere usoara. Sa ai grija de tine si de bebe!!!
Rodyca, mai e Maria suparata? Dar tu mai esti suparata pe ea? Poate examenul a fost la o materie care nu-i placea si a gasit fata cea mai buna scuza. In ce clasa e?
Ce-am mai vrut sa zic? Eu nu prea sunt de principiu ca lumea sa nu-mi atinga copilul decat dezinfectati pe maini...Stiu ca copilul tb sa dezvolte anticorpi si ma stiu ca sunt anumite boli pe care e bine sa le faca in copilarie. Poate gresesc si sunt eu o mamica mai relaxata. Si eu am plans langa el cand l-a intepat albina, dar sunt constienta ca nu am cum sa-l tin intr-un clopot de sticla si sa-l feresc de toate relele din lumea asta. Orice copil pe lumea asta raceste, se mai imbolnaveste, mai slabeste, dar toate se trateaza...si vor creste mari si sanatosi si vor incepe sa umble, sa cada, sa-si rupa cate un os, sa nu invete la scoala, etc
Dar cand va vad pe voi asa stresate, ma gandesc ca poate nu fac bine, si ar tb sa fiu mai atenta cu cei care se apropie de copil.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eladea, georgia, rodi Andrei oricum cand manca bine nu avea program, uneori la o ora jumate, alteori la 2-3,...depinde decat manca si de ce chef avea asa or fi unii bebei, mai lenesuti

acuma sta mai mult intre mese...dar nu ca mananca mai mult la o masa

acum l-am mufat tot la ala mai gol, dar vad ca se culca in loc sa mai ceara de mancare

cris eu zic ca incepe sa isi revina micutul

din ce am vb la tel cu pediatra, zicea ca poate fi o etapa sau ca se acomodeaza la trecerea de la sighisoara la bucuresti...zicea oricum ca il mai lasam putin asa atat timp cat ia in greutate..vedem cand il vede daca are altA parere

eladea, diana, tanti o sa fiu atenta de acum daca ma doare cand se schimba vremea nu am nici o umflatura nimic...bine, nici durerea nu e insuportabila, doar deranjanta...la toate eco totul era ok...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput