Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Cristina ne rugam sa se faca Vladut bine

Oare de ce tb sa sufere ei asa de micuti cand nici nu pot sa zica ce ii doare

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Crispro ne rugam si noi pentru voi in seara asta! sa va ajute Doamne Doamne sa treceti repede de perioada asta grea si sa se faca bine Vladut ! si tu iubita sa te odihnesti, sa papi bine si sa bei multe lichide ca sa ai laptic in continuare pentru micut, sa se recupereze!! curaj mamico, ca va fi bine!!

Denisa nu stiu ce sa zic de micuta Carla, poate ar trebui sa suni pediatrul mai bine. eu stiu ca nu e bine sa scada in greutate, sa nu fie racita micuta

Eladea imi pare bine ca te simti mai bine! poate totusi scapi de operatie sau macar pana termini cu alaptatul!

Cris, DIana nici Andrei nu face kk...si uneori dupa supozitor face dupa cateva ore, alteori imediat...dar acum cred ca nu face kk ca nu are ce, ca mananca asa de putin azi am sunat-o pe pediatra si a zis sa il mai lasam , ca poate are el asa o perioada si daca tot nu isi revine vedem mai incolo ce facem. vineri vine sa ne vada, sa ii facem si vaccinul de 4 luni

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carla, zau ca nu stiu ce sa zic, eu zic ca totusi trebuie vazuta de un pediatru, poate n-o fi nimic... temperatura nu are? scaunul si-a schimbat consistenta, mirosul? inca mai tuseste? De la lapticul tau clar nu e, ca Mateo e bine. Ori sa fie inca racita, ori daca scaunul s-a schimbat (cu miros mai urat, mucus, apos) sa nu fie tot vreun microbel (nu cred ca e totusi crocobaur in burtica, ar fi avut ceva si Mateo). Poate e normal si e doar o faza, poate recupereaza saptamana asta. Cred ca te-am bagat mai tare in ceata. Sanatate multa!

Ma retrag, noapte buna si usoara mamici si delfinasi! Sanatate multa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

eu nu prea mai am laptic in sanul stang de cand cu Andrei care mananca asa de putin asta oricum era mai lenesut, dar isi revenise cat de cat...asa ca de acum bag pompita, poate isi revine in seara asta i-am dat sa pape la san si i-am dat si biberon cu ce mulsesem azi noapte ca sa fiu sigura ca papa si el ceva, nu mai mancase de la 4 jumate si apoi am pus pompita si am reusit sa mai scot 20 ml dar e bine ca i-am golit si asa sa stie sa mai formeze alt laptic...

azi Andrei a dormit cat pentru tot weekendul cand a fost certat cu somnul si de la 5 jumate la 7 am dormit impreuna in patul mare , l-am tinut asa frumos in brate, pana a venit tati...asa de bine si dulce a fost sa dorm langa puiul mic

acum normal ca nu am somn dimineata m-am trezit la 8 (dupa pauze de supt si muls ) am si dormit...azi a fost boierie...

oricum e bine ca Andrei de vreo 2-3 saptamani si-a format programul de seara cel putin, la 8 baita, la 8 jumate papa si pana la 9 jumate adoarme de obicei, se mai trezeste o data de 2ori pe noapte sa pape si apoi dimineata la 7-8 e treaz de joaca

tina l-am vazut pe Raducu , ce scumpel este el dupa baita si cu degetelul in gura in scoica

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Maurice eu am avut de foarte multe ori pauze cam de 8-9h de supt,stateam cu sanii plini,ii lasam sa curga ei,eu nu ii storceam si tot nu mi-au venit uratii.Iar prima pauza a fost pe 2 aug,cand a venit pustiu acasa.Asa ca regula nu se aplica la toate femeile.

Off Crispo multa sanatate,sper sa se recupereze rapid Vladut

Lala medicul neo a fost implicat si el in incendiu?Poate il gasiti intr-un final,mai ales ca v-ati inteles bine cu el.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Noapte buna mamici, delfinasi!

Crispro, te asteptam maine cu vesti mai bune

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Racusor, multumim de aprecieri!

Noapte buna delfinariu!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Racusor, de multe ori ma lipsesc si eu sa ma mulg cu pompa pt ca am aceeasi problema cu acea piesa. Ai pompa avent, manuala?
Daca ma mulg tb sa am rabdare si sa pompez usor ca altfel sare acea piesa si nu mai bag mana sa o fixez si o pun iar la sterilizat.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

da, tina, pompa avent manuala am...acum imi aduc aminte ca am mai citit despre problema asta, cand incercam sa ma decid daca sa imi iau pompa manuala sau electrica

noroc ca eu am luat=o ieftin, cu numa 7.5 euro de la mothercare din UK...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Diana am uitat sa te felicit pentru productia marita

Noapte buna delfinariu!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro tu incearca sa te odihnesti cat poti de mult ca sa faci laptic, de asta tia si scazut productia pentru ca te-ai stresat mult de cand cu raceala si nu ai mai apucat sa te odihnesti dupa ai vazut ca si cantitatea de lapte sa redus si ai inceput sa te stresezi si mai tare.ne rugam si noi pentru voi sa se faca Vlad cat mai repede posibil bine.

greu cu durerile astea ale bebelusilor....a mea sufera iar din cauza nenorocitilor de colici toata seara sa chinuit,abia am reusit sa o adorm dar trebuie sa pape peste 10 minute si o sa o trezesc ca sa ma pot odihni si eu si ea bine dupa daca o sa mai adoarma la loc. sunt asa de obositaa si parca ma vad iar cu ea facand 13-14 prin casa peste o ora chinuindu-ma sa o adorm

fug sa pap ceva ca nici asta nu am avut timp azi.

n buna delfinariu si cu mult somnic

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput