Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Salut fetele!

La multi ani printeselor: Sara de Maurice, Sara de Danuta, Bianca de Michelle!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

si de la noi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

Sara si cu mine va multumim pentru urari, si vrem sa uram si noi La Multi Ani! pentru Sara de Danuta si Bianca de Michelle!

Sara e racita, tuseste, si de azi trebuie sa-i dau ceva, ce mi-a recomandat pediatra. Cred ca a luat d ela mine raceala, ca ma doare si ustura gatul de nu mai pot. Dar mititica nu se plange, daca n-ar tusi nu as sti ca e ceva in neregula.

Larissa, mie mi-a zis moasa ca cica daca trece mai mult de 6 ore jumate intre alaptari e posibil sa-ti vina menstruatia, eu inclinam sa nu o cred dar vad acum ca e posibil! Oricum, asta nu ma va face sa-mi pun ceasul sa sune noaptea ca sa o trezesc pe Sara sa manance!

Si eu stau linistita cu alaptatul, v-am mai zis, am incredere in moasa si pediatra, daca ele au zis ca Sara a luat bine in greutate, nu ma apuc sa ma verific cat lapte suge.
O singura data m-am muls, saptamana trecuta, am scos 100 ml din ambii sani, iar moasa mi-a spus sa nu mai fac asta,ca noroc ca am scos atata, ca daca as fi fost in perioada aia din zi mai stresata putea sa iasa mult mai putin lapte si atunci era pericol sa incep sa ma stresez si as fi afectat pe bune productia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Maurice, ce-i dai Sarei pt tusa? Si Raul a inceput sa tuseasca, asa un pic...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Is disperata, am fost iar la doctor. Are mai multe probleme:
1. viroza - continuam cu aerosol si oscilo, si speram sa nu faca febra

2. diaree - din cauza virozei

3. infectie in scaun - si aici avem 2 variante - fie ne internam la contagioase sa ii faca antibiotic injectabil (dar spitalul nostru e horror, plin de tigani, o mizerie de nedescris, totul ruginit, cu WC vesnic pline de kk, si care au ca sistem de tragere a apei o sfoara, clantele infecte etc.) sau varianta 2 - antibiotic sirop- dac care poate agrava diareea...

4. fisura anala, din nou - de unde sangele in scaun...

Am plans de numa, productia e pe duca, nu stiu ce sa fac... Simt ca imi fuge pamantul de sub mine...

Fetele din Cluj, stiti vreun spital bun? Am cautat ceva spital de copii privat si nu este... Cica la infectioase ar fi mai bine? Stiti ceva? PLS...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

hello mamicute si delfinasi

eu am tinut iar delfinasa pe drumuri aziam fost la cumparaturi peste tot numai sa o tin adormita dupa o asa noaptemi s-a terminat bonisanul alaltaieri seara si sa cunoscutscumpa mea delfinasa sa chircit toata noaptea si se auzea si cum ii facea galagie in intestine deci iar nenorocitii de colici.am inceput sa ii dau de dimineata debridat dar pana o sa vad eu rezultate probabil ca mai dureaza.
oricum am pus-o pe mama sa imi trimita cat de repede poate 2 sticlute de bonisan.zis si facut dar cica abia joi ajungsper pana atunci sa nu o mai chinuie nenorocitii de colici.

Crispro off saracutu Vlad.credca are niste dureri cand face kk :(:(.
eu de cand am nascut am probleme cu asa ceva nu stiam ce am si mereu spuneam ca simt de parca fac sticla asa tare ma doare,imi vine sa musc din pereti
acum cand am tot citit de vladutul tau si ca este si sange imi dau seama ca probabil asta am si eu o fisura si nenorocita nu mai trece si de 2 luni ma tot chinuie.
sper sa ii treaca cat mai repede si raceala si tot sa nu se mai chinuie mititelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Off, Crispro, curaj mamico! Trebuie sa fi tare pt Vladut. Poate reusesti sa ajungi la Cluj, sigur e mai bine decat la voi. Multa sanatate puiului.
Dar nu ti-a zis cum a ajuns sa aiba infectie, sa stim sinoi sa ne ferim.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Is disperata, am fost iar la doctor. Are mai multe probleme:
1. viroza - continuam cu aerosol si oscilo, si speram sa nu faca febra

2. diaree - din cauza virozei

3. infectie in scaun - si aici avem 2 variante - fie ne internam la contagioase sa ii faca antibiotic injectabil (dar spitalul nostru e horror, plin de tigani, o mizerie de nedescris, totul ruginit, cu WC vesnic pline de kk, si care au ca sistem de tragere a apei o sfoara, clantele infecte etc.) sau varianta 2 - antibiotic sirop- dac care poate agrava diareea...

4. fisura anala, din nou - de unde sangele in scaun...

Am plans de numa, productia e pe duca, nu stiu ce sa fac... Simt ca imi fuge pamantul de sub mine...

Fetele din Cluj, stiti vreun spital bun? Am cautat ceva spital de copii privat si nu este... Cica la infectioase ar fi mai bine? Stiti ceva? PLS...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

off Crispro credca cel mai bine e sa mergi la un spital , decat sa se mai agraveze si diareea si plus ca injectabil i-ar trece si mai repede infectia. dar nici la spitalul ala infect pe care l-ai descris tu nu e bine sa te duci ca Doamne fereste vii cu alte bazaconii de acolo.
insanatosire grabnica lui Vladut si tie cat mai putine suparari ca sa se pastereze lapticul, gandestete ca are nevoie de el si mai mult acum [ flo]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Lala,Tina si la voi au fost ceva problemute cu bebeii la nastere.Nu v-au chemat neonatologii la control la 2,4 si 6 luni?Caci aici se face,ei tin sub observatie evolutia copiilor cu probleme,deoarece cum am mai spus,exista riscul aparitiei anumitor probleme pe parcurs chiar daca acum par/sunt sanatosi.

Si dr a fost extrem de multumita de Paul insa nu exclude sa apara si el cate ceva pe parcurs,cam pana la 2 ani se tin sub observatie.De aici si controloalele regulate.

Multumesc fetelor pt raspunsuri.

[red]LA MULTI ANI[/b] printeselor de astazi

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Paula o sa incep sa de azi sa-i dau Eurespal, la sfatul pediatrei.
Dar Raul tuseste des? Ca bebelusii pot tusi fara sa fie semn de raceala, de 2-3 ori /zi. Sara acum tuseste cam la o ora, cate 3-4 "tusiri" /ora sau la 2 ore.

Crispro ai grija de tine, incearca sa fii tare, ca sa pastrezi lapticul, gandeste-te ca o sa treaca totul, imi pare rau ca nu te pot sfatui unde sa mergi, dar ideea cu spitalul horror mi se pare si mie nepotrivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina, vai iubita, tare rau imi pare pentru probleme voastre, suntem alaturi de voi, macar sufleteste . Te rog fii increzatoare ca o sa scape Vladut de toate problemele astea. I-a facut vreo analiza de scaun?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput