Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!
Raspunsuri - Pagina 9
adi2003 spune:
Azi am facut pe Mos Craciun si am colindat magazinele.
I-am luat Mariei o bucatarie (chiuveta, aragaz, cuptor, frigider) si sunt convinsa ca se va bucura de ea.
Imi doresc sa-i vad ochii sclipind de bucurie.
Inca la Mos Nicolae nu m-am gandit, dar gasesc ceva si pentru atunci.
Nu-mi vine sa cred ca mai e doar o luna jumate din acest an.
szivarvany spune:
Asta am facut si eu azi, Simina.
Si m-am intors nervoasa foc, taman papusa Nenuco cu ponei nu mai era pe stoc Asa ca goana mea dupa cadou n-a luat sfarsit
Si n-am gasit nici pt finul meu ce isi doreste.
Si nici pt mine n-am gasit, tot pt ca nu mai era pe stoc Imi doresc tare mult sa mi reintragesc colectia de puzzle si acum e la reducere cu 17 lei dar nu mai erau pe rafturi
Efectiv nu stiu cand o sa mai pot merge la magazinele astea, sunt prea departe
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
marius spune:
Nu te lasi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
Dragi oradeni,
ai nid help
Daca aveti drum spre Real/Selgros/Carfour, va rog frumos sa dati un semn daca vedeti papusa NENUCO cea cu CALUT
Multumesc frumos !
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
arleena spune:
buna
ma scuzati ca dau buzna din nou asa...nu prea la subiect
in caz ca stiti pe careva interesat de achizitia unui imobil...casa sau apartament
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9879
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9875
va multumesc de intelegere
adi2003 spune:
Apropos de vise, si eu am avut unul azi-noapte.
Un vis repetativ pana la un moment dat, pentru ca mai mereu ma visez "fotograf de calatorie". Mereu circul in vis si ma trezesc in nu stiu ce tara, cu nu stiu ce peisaje minunate. "Pasarea malai viseaza".
Ei, azi noapte, in vis, eram undeva pe langa Budapesta, cu aparatul foto in mana, pozam tot ce prindeam. Pana aici nimic nou.
Insa de data asta aveam foarte putini bani de buzunar. Asta e amanuntul care apare nou in visul de azi-noapte.
Persoanele cu care eram isi luau tot felul de suveniruri, isi cumparau dulciuri, mancare, eu ziceam "pas" la toate.
Eram un grup de calatori care circulam cu un microbuz si faceam opriri din loc in loc. Mie nu-mi trebuia nimic. Stiam de fapt ca nu-mi permite buzunarul, insa ma bucuram ca puteam sa vad si sa fotografiez locuri noi pentru mine.
Si ca sa va spun cum s-a incheiat visul, la intoarcere, la ultima oprire, am intrat intr-un laborator foto si ultimii banuti i-am dat pe doua albume cu poze. Parca acum le vad in fata. Erau poze facute de mine pe tot parcursul calatoriei, dar printate acolo si considerate de mine cel mai pretios suvenir.
Venisem acasa multumita ca am ramas cu amintiri frumoase si savurand albumele foto, m-am trezit.
adi2003 spune:
Cred ca poza asta am s-o tin minte multa vreme: 23.11.2010, ora 08.21 pt ca:
- in timp ce o pozam, la cativa metri de mine se petrecea un accident rutier intre un tir si un automobil. Noroc ca fara victime. Dar si asa m-a socat.
- este prima poza a lunii pe lumina.
marius spune:
Sa stii ca exista telepatie. M-am uitat si eu azi de dimineata la luna cat este de frumoasa desi soarele tocmai rasarea si gandul m-a dus si la tine - tu erai cu pozele.
No ce zici?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Gabi_K spune:
Mamagiuliei merg azi la Real, sa ma uit dupa papusa nenuco?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat