Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am avut - de ce intrebi??

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ca al nostru ieri a trecut in lumea nemuritorilor... si abia saptamana trecuta am inceput o punga mare de rumegus special pt hamsteri, daca era printre noi un posesor de hamster sau porcusor, donam cu placere punga de rumegus.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Am inteles. Si noi avem de vandut la jumate de pret cusca pt hamsteri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Azi e luna plina, o astept la fotografiat.

Ca sa vedeti ce truli sunt. V-am zis eu ca trebuie sa-mi iau ceva tinuta pt nunta, m-am dus azi in 3 magazine - culmea unul la care vroiam nu era deschis azi, am luat ce-am gasit, am stricat 450 lei si acuma seara mi-am amintit ca e targ la Sala "Antonio Alexe".

Mergi la inceput

ok, deci care parinte de aici vrea sa cumpere un hamster? Marius ofera o cusca ieftina, eu ofer gratis rumegus pt cateva saptamani...

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Noah, daca tot am fost azi la targ, i-am luat la maica-mea un robot de bucatarie (Marius, nu rade)
Unul mic, care sa nu ocupe prea mult spatiu, dar practic si pe care sa-l tolereze in bucatarie. (ea intotdeauna a fost anti aparatura de bucatarie)
Dar cand i-am aratat cum in cateva secunde are zarvatul tocat pt ciorba, cand i-am facut o cafeluta buna, cand i-am spus ca poate face aluat, taitei, marunti alune, nuca, mac, cascaval sau combinatii, fructe legume...tot ce vrei, deja a devenit incantata. Si totul in cateva secunde.

Mergi la inceput

Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire!

stai ca asta nu era cu robotu', ci cu mersu' pe Luna

Mergi la inceput

Stiu - dar stie si Siminel de ce l-am parafrazat pe Neil Armstrong. Nu intamplator a precizat sa nu rad.

Mergi la inceput