Aspirante optimiste. Felicitari Ramona!(586)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Gaby plimbare placuta cu familia

Andra asa ma manca p mine inainte sa aflu k am bb
in ce zi esti???
p mine m-au apucat de prin z 13-14 parca

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

pai ralu daca ar fi sa ma iau dupa grafic (desi eu nu cred sa fi ovulat asa tarziu) sunt abia z6 dpo, sunt z27 azi din 30-32; sunt pe aproape de rusi, doar o sapt ne mai desparte; in z18 am avut intepaturi in ovarul stg si aia e ziua in care banuiesc ca as fi ovulat, dar graficul arata altceva; temp e buna, ba ma scol si in timpul noptii ptr susu, dar nu-mi pun mari sperante, sigur ma pacalesc singura.....

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

alte simptome nu am, sani ff putin durerosi, la mine nu e o regula cu sanii, sunt luni in care ma dor la cm, luni in care nu, deci nu ma pot baza pe ei; mucus nu am, greturi nici atat......deci inca o sapt si aflam......dar slabe sanse (zice toma necredinciosul )

Mergi la inceput

Andra mai asteapta un picut,
poate totusi e bb.
asa veam si eu. ma mancau de imi venea sa rup carnea de pe mine
chiar le ziceam fetelor si nici ele nu stiau ce sa-mi zica.
si uite k la mine a fost cu ochisori
sper sa fie si la tine la fel.

de obicei dc ai urticarie nu apare la sani, ci la incheieturi, maini, piioare, spate, gat, dar nu la sani

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele....
azi sunt z9, de azi ne punem pe treaba, de ,marti incep si testele de ovulatie...nu stiu de ce da luna asta sunt foarte optimista...parca am o presimtire ca o sa se prinda...sper sa ne ajute doamne doamne.

fetele cat despre superstitii nu mai puneti urechea la tot ce zic babele. asta cu hainutele luate inainte e mai mult pt cazul in care doamne fereste se intampla ceva cu sarcina,se opreste din evolutie sau doamne fereste se intampla ceva cu bebe la nastere si e mai mult ca sa fereasca mama de o suferinta si mai mare. eu una cred ca din luna a 3-4 o sa fac la cumparaturi de nu o sa aiba copilu meu timp sa le poarte. ce poate sa fie mai frumos decat sa ii pregatesti camera bebelului, sa fie totul la locul lui in asteptarea noului membru. ahhh abia astept sa fiu mamica.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

nici eu nu aveam nimic inainte sa imi vina uratii. inafara de durerile de burta care erau groaznice, nimic
niciodata sani umflati si durerosi, secretia nu am nimerit-o niciodata de care e....
cum incepea sa ma doara burta, stiam k a doua zi vin uratii.
atat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

pai ralu ma mancanca pe la coate, pulpe, glezna, spinare, ti-am zis zici ca am raie; am fost acum si mi-am verificat colul, dar nu stiu sa interpretez

Mergi la inceput

bella bafta, sa fie luna cu noroc

Mergi la inceput

aaa am crezut ca numai sanii te mananca..
dc apar bubite, ia niste mixtura mentolata si da-te k trec imediat.

nici eu nu stiu cum e cu colu. habar nu am
eu il verificam si parca in fiecare zi era in acelasi loc, aceeasi forma, la fel de tare, nu mi se parea nici o diferenta.
asa k m-am lasat si de sportu asta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

acum citesc fel de fel de chestii pe net...daca e sarcina trebuie sa fie sus si inchis stiam, dar nu stiu ce inseamna "sus" si inca un motiv in plus ptr tb, de nu-mi fac sperante, m-am uitat acum pe graficele din lunile trecute si am aceleasi temp pana acum, deci.......si cum, pe tine cand au inceput sa te doara si sa se intareasca sanii? si cu mucus, zici ca nu ai obs sa fie abundent, sau nu era deloc?

Mergi la inceput