Aspirante optimiste. Felicitari Ramona!(586)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eee sunt multe superstitii..
dc stai sa le asculti p toate si sa ti cont de ele.,,,cred k n mai faci nimic.
eu una nu stau sa ascult toate prostiile astea.
imi mai zicea cineva k dc bb nu e botezat, sa nu ies cu el afara, sa nu il atinga nici o femeie care e la ciclu k face bube, sau cei care au avut contact sexual in ziua aia ca murdareste copilu, sa nu treci peste apa cu copilu in brate, o groaza de prostii.

bine..si gasesti o groaza de superstitii si legate de viata de zi cu zi. sa nu iti taie pisica neagra calea, sa nu te intorci din drum, sa nu calci p guri de canal cu nu stiu cate gauri, etc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

apropo de botez... si sa nu iesi cu bebe, dar nu te cheama preotul la biserica la 8 zile dupa nastere cu ei? sa ii citeasca si lui si mamei? plus ca trebuie sa mergi la dr.
Da, chiar, de ce botezam BB-le la 40 de zile? Nu e nimic in Biblie legat de 40 de zile... am intrebat la Bis cand am botezat,dar preotul a fost evaziv ... cred ca nu stia nici el

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Gaby din cate stiu eu, se poate face din prima zi botezu. nu trebuie neaparat la 40 zile,
lumea a ramas cu 40 zile k abia atunci poate intra si mama in biserica.
pana atunci se considera murdara, cat timp inca elimina sange si toate nebuniile alea.

la 8 zile vine preotul aksa teoretic si la 40 i se citeste mami molifta de intrare in biserica.

iti dai seama k tre sa mergi cu bb la medic, si automat sa iesi cu el din casa..dar babele...ce sa le ceri??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

in alea 40 zile cat timp femeia e lauza, dc intra in biserica si vede cum il baga p bb in cristelinita, se poate speria atat de rau, incat sa piarda tot laptele. si de aia biserica lasa femeia sa intre abia dupa cele 40 zile in biserica.
pt k in per asta, femeia e sensibila si asa o fereste

sper k m-am facut inteleasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

da, greu cu babele

nu stiam ca preotul vine acasa in Ro, aici a chemat-o pe fina la biserica, care era la 50 Km de ea
da, oricum, important e sa fie botezat, nu cand si daca ai iesit cu el afara inainte.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor dar numai noi?

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

asa se pare k suntem singurele pe aici

clar cel mai important e sa fie botezat bb.
aici vine preotul k doar sta la cateva stradute.
fiecare biserica are max 1000 de fam...deci iti dai seama k vine. si toate sunt in juru bisericii.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

asa ma plictisesc, si nici la tv nu e nimic fetelor eu am o mancarime de piele de zici ca am raie, si nu am mancat nimic care sa fi fost vechi sau sa am alergie; dar asa m-as scarpina cu peria de sarma

Mergi la inceput

sa va zic ce-am visat aseara...am visat ca-mi analizam sanii (mai exact aureolele, care-mi erau marite si f maronii) si-mi ziceam, oare sunt gravida? ca asa sunt in sarcina.... ce vis aiurea

Mergi la inceput

fetele, ies si eu, ma duc sa fac activitati cu familia , ma duc sa fac un "cake salée" un fel de chec sarat...
ca sa avem ce manca la pranz.

Mergi la inceput