Aspirante optimiste. Felicitari Ramona!(586)
Raspunsuri - Pagina 12
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida bella imi pare rau ca ai racit,pt durere de gat f.bun este Trachisept,e si naturist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
din pacate trb sa il astept pe sot sa vina acasa sa imi aduca,pana atunci am strepsils.
eu nu am cum sa ies azi din casa ca imi vine o tipa noua la curatenie si trb sa ii fac instructajul
e fix de ce aveam azi chef

aspiranta la bebik
PaulaFrida spune:
neatza roxy 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
roxybarbu spune:
Stie cineva ceva de Lorena? Cred ca munceste de dimineta pana seara 
Traieste,iubeste, daruieste...
Lia73 spune:
am vazut c-a intrebat andr@ de mine
inca nu m-am testat
am zis ca maine dim ma testez iar
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui anna_i neata fetele si molipsitori pentru aspirantele optimiste |
i-am prins

pozulici

Ma
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
anda15 spune:
BUna dimineata, fetelor
Lia DD ajuta sa vii maine cu testul pozitiv.
Eu nu prea sunt activa pe aici ca mi-e cam raut, saptamana trecuta dupa drumul de 1000km am bolit 3 zile cu varsaturi si greturi crancene. Acum e mai bine, tot am greturi dar nu mi se intoarce stomacul invers tot la 5 minute
. Vineri seara am visat urat ca l-am pierdut pe bebe si sambata dimineata cine credeti ca era plantat la ecograf?![]()
![]()
desi trebuia sa merg doar maine la 7 saptamani.Dar am mers cu folos ca sambata cand sarcina era de 6 sapt si 4 zile, a aparut embrionul de 7,6mm cu activitate cardiaca prezenta

, vezicula vitelina prezenta, sac gestational de 2,5 cm. Ecografistul a zis ca totul arata bine si sa stau linistita da cine poate?
O sa mai merg saptamana viitoare sa-l vad pe bebe la 8 saptamani si pana atunci ma rog sa fie bine.
Va pup pe toate si va doresc numai bine`

Lia73 spune:
| citat din mesajul lui anda15 BUna dimineata, fetelor Lia DD ajuta sa vii maine cu testul pozitiv. Eu nu prea sunt activa pe aici ca mi-e cam raut, saptamana trecuta dupa drumul de 1000km am bolit 3 zile cu varsaturi si greturi crancene. Acum e mai bine, tot am greturi dar nu mi se intoarce stomacul invers tot la 5 minute ![]() ![]() , vezicula vitelina prezenta, sac gestational de 2,5 cm. Ecografistul a zis ca totul arata bine si sa stau linistita da cine poate?Va pup pe toate si va doresc numai bine` ![]() ![]() |
ma bucur ptr tine

pozulici

Ma
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
cos_minutza spune:
Neatza!!!
Lia tin pumni,arata tare bine graficul tau
Bella multa sanatate!!!
Anda felicitari pt inimioara.
Paula si tuturor multi 
O zi frumoasa!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin