Aspirante optimiste. Felicitari Ramona!(586)
Raspunsuri - Pagina 11
kitty-27 spune:
vorbind de mancarimea de sani...la mine apare aproape in fiecare luna...face parte din spm la mine vorbind...eu am parte de un sindrom de toate frumusetea...dureri de sani,de cap,de spate,irascibilitate,balonare si chiar si mancarimea asta.cica excesul de prolactina-i de vina...

de luna asta de cand iau mastodynon si vitex vad ca nu mai am durerile de sani...momentan...doar sunt umflati si mancarimile de rigoare...toate semnele astea imi arata ca tre sa vina
..sunt z22
lisssa_ana spune:
lasa ca mi-au venit mie RUSII

...luna viitoare...
numa' cu picioarele in sus stau luna asta
sa fiu sigura cu nu dau gres![]()
Mamica de Ana
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeeeeeeeee
www.youtube.com/watch?v=S1gOjJAmDZM&feature=related" target="_blank">cafeluta

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
neatza![]()

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
bellasamoyed spune:
neata fetele...
cred ca m-am pricopsit cu o raceala ca ma doare in gat de mor
de la 5 dim mi-a stricat somnul ,mi-a fost si frig aseara i-am zis sotului sa de-a drumu la centrala da a zis ca nu e cazu inca
.
noroc ca azi nu trebuie sa ies din casa, o sa bag pe cat pot de mult ceaiuri paracetamol etc.

aspiranta la bebik
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed neata fetele... cred ca m-am pricopsit cu o raceala ca ma doare in gat de mor ![]() de la 5 dim mi-a stricat somnul ,mi-a fost si frig aseara i-am zis sotului sa de-a drumu la centrala da a zis ca nu e cazu inca .noroc ca azi nu trebuie sa ies din casa, o sa bag pe cat pot de mult ceaiuri paracetamol etc. ![]() ![]() ![]() aspiranta la bebik |
miere cu lamaie

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
bella imi pare rau ca ai racit,pt durere de gat f.bun este Trachisept,e si naturist

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
miere cu lamaie ![]() pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
iau deja dim pe stomacul gol polen cu propolis si laptisor de matca...nu cred ca mai incape si miere cu lamaie mai ales ca nu prea ma omor dupa miere...

sper totusi sa fie doar durere in gat ca altfel nu am nici un simtom.
aspiranta la bebik