Flexibilitate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ce teme are pe a doua zi? este gata cu ele?
Stii unde merge. Are telefonul cu ea?
Cheama baiatul s o ia de acasa. Sa l cunosti; pana este ea gata mai stai si tu un pic de vorba cu el...
Este clasa a 11a? Mai fa exceptii anul asta ca i ultimul mai usurel asa.
Ea sa arate note bune voi o lasati sa mearga asta i deal ul. Daca ar fi intr un grupulet ar fi f bine.

Bafta multa! arata i mereu ca ai incredere in EA!

Cum te ai gandit mai Rufus sa o trimiti cu mama??? of of

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cu mama, nici eu n-as fi mers..nu m-as fi simtit in largul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Cum te ai gandit mai Rufus sa o trimiti cu mama??? of of

La naiba (in puii mei!), ma chinui si eu cu gandurile mele...
Doamne, ce m-as face eu fara voi?
Din ce am citit:
- am incredere in ea; nu 100%, dar destul de mult; in fond, sunt oameni care-si lasa copiii in grija ei, nu e putin lucru; de ce nu 100%? pentru ca (ea nu stie) mi se pare ca, pentru gasca, isi permite sa incalce valorile pe care ea insusi si le traseaza; adica e dispusa sa sara calul.
- are prieten pe care-l cunosc (a venit de vreo cateva ori pe la noi, dar nu apuc sa-i cunosc prea mult, nu e chiar stabila...) si are o gasca, nimic de rau n-am auzit;
- mi s-a parut ok sa mearga ma-sa cu ea (in we asta a mers la ea, merge cand vrea, de fapt), i-am explicat ca doar e prin zona, nici nu se intalnesc; inteleg de la voi ca nu e o idee buna;
- a mers la concerte care nu se pierd (AC/DC, G&R), dar cu Teodora, sora ei (in fond, stati asa, si aia e disperata si are 13 ani!), am inteles ca nu se scapa asa ceva; astazi (vineri) e un concert in Parcul Carol (poate gasiti voi pe net), cu un stil de muzica pe care nu-l inteleg-in fine, nu-i ceva sa moara daca nu merge; in final a renuntat singura, se pare ca ceva legat de grup.
- mi-am pus si eu intrebarea: bine, eu sunt responsabil, dar parintii alora de se duce cu ei, ce zic? Raspuns: nu prea cunosc gasca, o sa ma cam informez, adica o sa deschid casa, cum bine ziceti. Nu ca ar fi fost inchisa, dar...
- da, buli, am inteles: cu conditii; schimb la schimb. Da' i-am propus-o pe ma-sa, n-a vrut... Sa va spun cum e cu scoala, sa nu va ia pe nepregatite, cand vor creste copiii: nu stiu, nici la ea, nici la Tea, cand anume invata. Dupa mine este un mister cum naiba iau notele alea pe care le au. Imi ramane doar sa fiu atent in perioada tezelor, dar nici alea nu prea stiu cand le dau.
- am sa fac pe taxiul; am facut-o de mai multe ori, acum nu era la mine, era la fosta nevasta; dar nu ma deranjeaza, inclusiv sa-i duc colegii pe-acasa. In gasca ei trec drept un tip ok, am fost la sedinta saptamana asta la scoala, ma salutau o multime de fete, nici nu imi aduceam aminte de ele, dar vorbeam cu toate...de, mie imi plac fetele...incerc sa fiu "de-al lor", oricum nu inteleg nimic;
- am inteles esentialul: trebuie sa-i dau credit, poate fi chiar jignita daca nu o fac; nu poate fi responsabila, daca nu-i dau ocazia sa fie.

Dar mi-e fricaaaaaaa!!!!!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Auzi, Rufus, poate ar fi bine sa faci cunostinta cu parte din parintii din grup (daca grupul e sudat, Nu, nu-mi place sa spun gasca).
Asta ca sa vezi cum gindesc ei parintii (eu ma exprim nitel din afara, caci inca n-am probleme de tipul asta, insa ne-am facut prieteni parintii prietenilor copiilor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Este absolut normal sa iti fie frica, dar stai asa, ca e abia inceputul
(stai sa vezi cand si-o lua permisul de conducere si va pleca noaptea la munte)
Dar startul tau este foarte bun, ai o gandire deschisa si asta va ajuta mult si pe viitor, in relatia fiica-tata, in comunicare si incredere.

La mine a fost asa: parintii mi-au acordat multa libertate (e adevarat ca pana la 18-19 ani,eram cu fratele mai mare peste tot, dup-aia mi-am luat zborul si eu si mai tare a suferit fratele, nu parintii ), iar eu am apreciat, fara sa sar calul prea tare (ei, cateodata, mai incercam si eu), dar niciodata nu am facut ca alte prietene, care erau tinte din scurt, iar atunci cand scapau...pai scapau...

Concluzia: exceptiile sunt foarte bune, cata vreme sunt usor controlate.
Fetele au zis foarte bine: un concert noaptea, de la care nu se poate lipsi, ca e jale?
O duci, o aduci.
Stii cu cine merge.
Aveti coduri de urgenta.

Dar, mare grija, ca exceptia sa nu devina regula, pt ca atunci nici ea nu va mai aprecia atat de mult o asemenea situatie, ci o va lua ca un "bun oarecare".

Iar chestia cu "usa deschisa" si cu mini-petrecerile este extraordinara. Iti spun din proprie experienta.

Succes

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Draga Rufus,

In primul rand uite un link care poate va intereseaza: www.kidstaxi.ro" target="_blank">http://www.kidstaxi.ro. Varianta asta poate sa te faca pe tine sa stai mai linistit si pe ea sa se simta mai libera.

In alta ordine de idei si eu am facut la 17 ani tot ce povestesti tu despre Ioana: aveam prieten, am fost la concerte rock (cate odata am mai sarit si gardul ca n-aveam bani de bilete), cantam la chitari in parc,am luat amenda pentru gesturi indecente in public de la un comunitar care ne-a prins sarutandu-ne in parc,am facut cheta in gara la Sinaia, am pierdut ultimul metrou dupa un concert cu Phoenix pentru ca nu am putut sa ratez Negru Voda care era ultima piesa din concert (si a fost destul de nasol ca nu aveam tel. acasa si la 12 noaptea am sunat-o pe matusa mea care s-a dus acasa la tata, au vrut sa vina cu masina noastra sa ma ia, au facut pana, au luat taxiul...in fine..era tata un pachet compact de nervi..)..etc...
Privind retrospectiv insa n-am facut nimic care sa imi puna viata in pericol...
Si dupa toate astea sa stii ca am ajuns destul de bine, am facut facultate(desi tata mi-a zis aproape direct ca daca o sa fac sex o sa pic la facultate...iti dai seama ce speriat era), master in Germania, mai am un pic si imi termin si doctoratul, am un copil, sot (pe care culmea il place si tata), un job OK.....

Aaa..inca ceva..sa nu vii niciodata acasa mai devreme neanuntat..ca te sperii si mai rau decat esti acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Rufus, din ce ai spus Ioana este foarte cuminte.
Eu am inceput relatia cu actualul prieten la 15 ani, pana atunci stateam afara pana la 89 iarna, 10 si ceva vara. Dupa aceea evident ca am avut voie mai mult. Si daca trebuia sa fiu acasa la 11 seara stateam in fata blocului cu el. Am stat si noaptea, am venit acasa dimineata de la banchetul de a 8-a la mine si a 12-a la el, ca din nu stiu ce motiv la mine s-a terminat distractia la 21, dupa care m-am mutat la banchetul lui, dupa care la noi pe banca.
Ideea este ca cea mai buna solutie este sa ii cunosti prietenii, sa te imprietenesti cu ei si sa "meet half way". Adica ea vrea sa stea afara pana la 12 , ca e nu stiu ce, mai lasa si tu de la tine, ca doar are 17 ani. Zi mersi ca nu o culegi beata dintr-un bar nestiind daca e dezbracata sau baticul de pe ea e rochie.
Deci din moment ce ea te rasplateste fiind asa cum este, rasplateste-o lasand si tu de la tine.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

rufus, las-o sa mearga dar asteapt-o tu la terminarea concertului...undeva nu departe de locul concertului (ca sa nu aiba de mers prea mult singura la ora aceea) dar nici chiar la poarta (ca sa aiba timp sa-si ia ramas bun de la prieten/prieteni fara sa se simta "incomodata" :)
bafta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu mi-e frica ca si-ar incepe viata sexuala, nici ca s-ar imbata sau ca as lua-o de la sectia de politie.
Mie mi-e teama de altii, care i-ar produce rau cu urmari: viol, bataie, etc. Nu-i vorba ca as vrea sa o tin langa mine, nici ca vreau sa se marite fata mare; e vorba de momentul in care ar putea sesiza o situatie delicata si ar actiona in consecinta; mie mi se pare ca trece peste principiile ei in anturaj.
Poate e o parere.
De asta va intreb pe voi, nu stiu cata minte si cat discernamant are o fata la 17 ani, in general vorbind, ca stiu ca fiecare este, in particular, diferit.
Adica nu stiu cat sa las de la mine, ca sa fie bine pentru toti. Ca de cerut, ea cere...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Rufus...nu credeam in veci sa te gasesc la subiect de panica
din punctul meu de vedere...si din ce am mai citit(fara sa ma bag) din postarile tale, imi pari un tata receptiv..deschis...si,in linii mari, OK...
PAREREA MEA(de luat in seama sau nu...decizi tu)...cu orice situatie te-ai confrunta de acum incolo...INTOTDEAUNA..pune-te in locul ei...si apoi in locul tau...
"una dintre atributiile principale ale unui parinte"...e sa se teama pentru siguranta copilului sau,intotdeauna...asa ca va trebui, TREPTAT, sa o eliberezi de tine...pentru ca mai tarziu sa poata zbura din cuib..asacum e firesc..cand spun treptat...ma refer la anumite compromisuri..intre tine si ea,fara sa faci tam-tam din asta, fara sa stie tot cartierul..discutie intre patru ochi...si eu ti-as recomanda un mic joc...propune-i sa scrieti amandoi pe o bucata de hartie despre cum ar vrea fiecare dintre voi sa fie celalalt in relatia tata-fiica, despre temerile voastre, despre asteptari, despre ce va deranjeaza...despre ce va place..despre ce apreciati...sa v-o cititi unul altuia...si apoi sa faceti schimb de scrisori...si sa incercati sa raspundeti punctat la "de ce-urile" fiecaruia dintre voi..poate acest mic experiment va schimba ceva, oricat de minor ar fi ceva-ul acela.
ar fi multe de spus..insa...astazi copiii la 17 ani..nu prea mai sunt copii..decat daca ii tii intr-un turn de fildes si nu ii lasi sa se confrunte cu realitatea...fiica ta, la un moment dat va avea si probleme...sa nu crezi ca daca tinzi sa fii superprotectiv..nu le va avea, si va trebui sa le infrunte...si acest procedeu, se numeste in mod popular "scoala vietii"...in care profesorul esti tu insuti...nu altcineva..
eu am 25 de ani..deci sunt un pui de om...pe langa tine si, daca aceste cuvinte ale mele ti-au dat de inteles altceva inafara de un sfat dezinteresat si un mod de a privi lucrurile, scuzele mele!
numai bine Rufus...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput