Sezatoarea canadiana (193)
Raspunsuri - Pagina 5
CriPOD spune:
Ia'n sa vedem...
Mi-am luat tensiunea la un shoppers, 80 cu 50, sunt back to my old self.
Dana, are foarte multa dreptate Denisa ta. De cate ori se ratzoie si-a mea la tac-su si el face fete si eu ii spun la fel lui, la a mea am fost ingrijorata pana a inceput, era prea supusa.
Ai mei "scrie pe romaneste", mori de ras!
Nu i-am facut vaccinul, am primit prin clasa a 7-a parca formularul de la scoala si am semnat ca nu il accept. De ce intrebi?
mikiion, mersi de ganduri, dar fie-mea a fost azi toata ziua la we day cu o colega si profa de stiinte. A fost tare incantata, pe langa motivational speakers a fost si show, printre aia era si k'nan, pe restul nu-i stiu eu. Nici nu stiam de incident. saracii copii.
iselin, are 14 ani, clasa a 10-a. Pai cu menta... ia harletul cu tine si serveste-te.
pucku, da' unde-s semintele de menta? eu cu drag, dar da-mi instructiuni precise. Sper sa-i dati de capat cu Steph.
oanagabriela, probabil ai sarit postarea mea. Pot si eu jurnalul cu Spania, svp?
Imi amintesc ca prin ceata de o discutie de vitamina D, aici este adaugata la lapte, de aceea nu se suplimenteaza separat de regula decat la bebeii alaptati.
pepit
Diana2007 spune:
Citisem si eu azi in pauzele de invatat, am zis ca ma duc la curs si va raspund la intoarcere. Dar se pare ca DD mai ma pune la o incercare:
-sunat de la gradi educatoarea, Sonia are febra dar nu mare, le zic sa nu-i dea nimic ca ajunge sotul sa o ia
-ajunge acasa e bleguta dar nu arde tare, ne jucam, mancam, plec la curs
-trafic infernal, fac o ora pana la HEC, cand ajung ma suna sotul, Sonia are 39.9 febra luata in fundulet, imi spune sa trec pe la farmacie cand termin sa ne refacem doza de antitermice (mai nou vomita Tempra, ii scade febra numai cu Advil)
-termin la 10 fara un sfert, dau tura pe la farmacie il sun pe sot sa vad cum mai e fata
-imi spune ca ne-a fost inundat basementul, nu numai noua, toata strada e asa
- abia ajung acasa, la iesirea de pe autoruta este o balta imensa, simt motorul cum se ingatuie, ma rog sa nu raman acolo, DD ma asculta
- strada e plina de pompieri, ma gandesc de ce ? nu e foc, e apa
-ma duc in basement, apa e peste glezne, imi vad cursurile pe jos lasate asa de azi cand am invatat. Imi vine sa plang pentru cursuri, carti si jucariile copiilor, nu apucasem sa desfacem toate cadourile primite duminica de Sonia, acum va trebui sa le aruncam, e apa din canalizare, nu pare murdara, dar poti sa stii ?
- afara, toti vecinii sunt pe strada, nu a ramas nimeni neatins, toata lumea face speculatii, toti invinuiesc lucrarile de pe strada principala unde s-au schimbat niste conducte si s-ar parea ca au afectat sistemul nostru de canalizare, altfel nu se explica ce s-a intamplat
- nu avem ce sa facem in afara sa facem poze si sa sunam asigurarea
-ne-am calmat, mergem in casa, o sa vedem ce urmeaza
- il auzim pe Victor plangand, pun mana pe el, arde ca focul , ii dam si lui Advil, ii aratam masinile de pompieri pana scade febra
-maine am un interviu important, Price Waterhouse Coopers, la 10.30 de dimineata, nu am apucat sa-mi citesc ce-mi pregatisem pentru interviu, calculatorul mare il aveam in basement, unitatea e salvata dar cablurile plutesc in apa
- punem totul cap la cap, sotul o sa stea maine acasa cu copiii de dimineata, se pare ca cei de la asigurari o sa trimita pe cineva sa scoata apa si ce e de aruncat si pe altcineva sa constate paguba
- este aproape unu noaptea si ma gandesc ce mai urmeaza, ar fi cazul sa ma culc, oare daca fac dus maine dimineata apa se evacueaza sau da tot in casa ?
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
delphin spune:
Diana curaj! DD cu voi.
MQQM ar mai fii Corseairflay pt. zborurile in FR.
Spania, pt. noi e prea galagioasa pt. gusturile noastre. Pacat ca e frumoasa.Dar ei sunt niste galagiosi cu un program de te doare mintea. Am fost cand Seb avea 3 ani. Nu ne-am mai intors, desi e la o aruncatura de bat pt. noi. Ai mei cand vin in visita iau bilet pt. Barcelona, nu pt. Paris. E mai aproape sa-i luam de la aeroport.
E frumos PARC AVENTURA!, cam la 100KM de Barcelona.
Se poate rezerva si plati totul pe net.
Doloress spune:
Of Diana ce rau imi pare! Ce zi ati mai avut! Chiar ma uitam ieri cum toarna si ma gandeam oare nu se inunda casele, nu stiu daca am mai vazut vreodata asa ploaie, de puternica si sa tina atat de mult.
Simonna pana la urma poti sa ma treci si pe 8 octombrie.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 ...oare daca fac dus maine dimineata apa se evacueaza sau da tot in casa ? |
Diana, o sa treci interviul de azi, 100%. Esti extraordinara, fraza de mai sus imi spune ca tot ce ti s-a intimplat ieri nu e decit o provocare pentru tine, sa mor de nu. Eu as fi fost intr-o balta de lacrimi si probabil faceam si comotie pe fond nervos iar tu reusesti sa faci glume, si inca bune! Chapeau, madame, du-te linistita la interviu. (Sper ca ai dormit azi-noapte, sa ne dai vesti despre copii cind te intorci).
Iselin, da, asa mi-am dat seama ca esti in Laval, cind ai zis de Halloween. Pe la noi H. e mare scofala, isi aduna gasca de baieti si se plimba cu ea prin cartier, de la strada la strada se face mai mare, la sfirsit trec pe la toti parintii si tre sa mai ai un stoc de bomboane de dat, ca altfel te faci de kko. O sa bem o cafea alta data, si-un vin fiert...
No, Dinsa si-a aruncat toate alea din scaunul inalt si are niste nervi de-o aud toti vecinii...
Pupam,
S.
cge spune:
Diana, iti tin pumnii sa scapati de perioada asta incarcata.
Si eu zic ca Simonna ca o sa reusesti
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
alina023 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi, fetelor!
Nu mai stiu cine ma intreba ref siropurile de imunitate. Sunt de obicei produse homeopate sau naturiste pe baza de echinaceea, catina, miere si alte produse apicole. Sunt f bune pentru cresterea rezistentei organismului la infectii de orice natura.
Diana, mult succes la interviu!! Imi pare rau ca ai avut o asemenea zi, dar important este ca ti-ai pastrat optimismul. Asteptam vestile bune.
Anca, ce face Ovidiu? E ok acum?
E oficial, avem sesiune de interviuri in nov-dec!!! Inca nu am primit invitatie, dar in proportie de 90% vom intra si noi in aceasta sesiune. Uf!!! Franceza, franceza, franceza!!
Si pentru ca tot am ajuns la capitolul asta, imi puteti impartasi si mie experientele voastre la capitolul asta? Cam cu ce nivel de franceza ati aterizat si in cat timp ati ajuns sa vorbiti si sa scrieti corect? Cat de stapane va simtiti acum pe nivelul de franceza?
Desigur este intrebare exclusiv pentru fetele din Quebec.
Zavalita, stiu ca tu aveai aceiasi problema ca si mine. Erai ok cu engleza, dar la franceza nu tocmai. Acum e mai bine?
Va doresc un weekend minunat si cu cat mai putine ploi! La noi e un friiiig!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
nelia spune:
Diana, pai vorba Simonei, numai faptul ca ai putut sa ne scrii si sa pui totul intr-o forma de tragi-comedie, arata cit de echilibrata si tare esti. Bafta multa la interviu, si daca nu-l iei, tot de partea ta va fi sansa, la urmatorul. Sint sigura ca asta vei spune si tu. Dar eu cred ca ai toate sansele sa-l iei, la cum te stiu si la cum te stii...
Si pina la urma, ai facut dus, unde s-a dus apa?
Dana, revin asupra Denisei. Ca am scris repede atunci si nu vreau sa se inteleaga ca sint total in favoarea adolescentilor, desi, in general, sint de partea copiilor, chiar daca asta inseamna sa fiu impotriva mea. Ceea ce vreau sa spun pe linga ce am spus este ca incurajez orice forma de exprimare a copilului, sint fericita sa vad ca se simte liber sa-si exprime furii, frustrari, nemultumiri, reale sau imaginare... asa pot sa stiu ce anume il freaca, dar nu sint de acord si cu forma de manifestare, daca nu e civilizata si lipsita de respect.
Adica vreau sa spun ca e in regula ca-mi spune vreo doua, dar nu mi se pare in regula daca tipa sau daca termina cu o usa trintita in nas. Spune-mi, cearta-ma, reproseaza-mi, dar fa-o cu respect, daca vrei sa te respect si eu pe tine. Si acest lucru tot de la parinti il invata, adica le convine sau nu le convine, trebuie sa stie ca lipsa de respect fata de ei este, la urma urmelor, lipsa de respect fata de ei insisi si ca nu vine la pachet cu adolescenta (sau cu pre-adolescenta).
Pe mine ma doare... iar... capul. Nu am mai avut de mult timp migrena ca aceasta, a inceput de miercuri seara, m-am ocupat cum am putut de casa si de copii, dar nu am fost in stare sa ma duc la curs nici aseara, nici astazi. Ma duc sa incerc ca dorm, ca simt cum imi explodeaza ceva acolo!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
zavalita spune:
Alina, eu am fost anti franca cam toata viata, acum incerc sa-mi spal creierii.
Cred ca e important sa accepti ca o sa vorbesti in franceza, incearca sa citesti cat mai mult si sa asculti macar o ora pe zi tv5.
Invata bine gramatica, altfel o sa faci propozitii cu degetele.
downloadeaza si astea:
http://www.4shared.com/get/BchuDq6d/LEROY-MIQUEL_Claire_-_Vocabula.html
http://www.4shared.com/get/XaMljDLr/Grammaire_Progressive_du_Frana.html
http://www.4shared.com/get/nNfwIOxh/Grammaire_Progressive_du_Frana.html
http://www.4shared.com/get/N9t9Erdw/Grammaire_Explique_du_Franais.html
http://www.4shared.com/get/Z71lXVC7/Vocabulaire_Progressif_du_Fran.html
http://www.4shared.com/get/PqpmfFrS/Vocabulaire_progressif_du_Fran.html
http://www.4shared.com/get/aVAlpIlG/Vocabulaire_expliqu_du_franais.html
eu dupa ce am invatat din cartile astea am sarit de la nivel 0 la nivel 5(avansati 1). Serios! Inainte de a depune hartiile nu stiam sa conjug avoir si etre, de fapt am stiut candva, dar incercam din greu sa-mi amintesc.
maru spune:
2010?
bafta multa!
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Multumesc mult pentru sfaturi, fetelor! Nu mai stiu cine ma intreba ref siropurile de imunitate. Sunt de obicei produse homeopate sau naturiste pe baza de echinaceea, catina, miere si alte produse apicole. Sunt f bune pentru cresterea rezistentei organismului la infectii de orice natura. Diana, mult succes la interviu!! Imi pare rau ca ai avut o asemenea zi, dar important este ca ti-ai pastrat optimismul. Asteptam vestile bune. Anca, ce face Ovidiu? E ok acum? E oficial, avem sesiune de interviuri in nov-dec!!! Inca nu am primit invitatie, dar in proportie de 90% vom intra si noi in aceasta sesiune. Uf!!! Franceza, franceza, franceza!! Si pentru ca tot am ajuns la capitolul asta, imi puteti impartasi si mie experientele voastre la capitolul asta? Cam cu ce nivel de franceza ati aterizat si in cat timp ati ajuns sa vorbiti si sa scrieti corect? Cat de stapane va simtiti acum pe nivelul de franceza? Desigur este intrebare exclusiv pentru fetele din Quebec. Zavalita, stiu ca tu aveai aceiasi problema ca si mine. Erai ok cu engleza, dar la franceza nu tocmai. Acum e mai bine? Va doresc un weekend minunat si cu cat mai putine ploi! La noi e un friiiig!! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!! |