Sezatoarea canadiana (193)
Raspunsuri - Pagina 13
Mona_B spune:
Dana, La multi ani copiilor
Sa fie sanatosi, fericiti si sa aiba mult succes in viata!
Diana, acum citii din urma, tin pumnii sa iesiti cu bine din tot necazul asta. Bafta multa la interview
Nelia, sa stapaniti cu bine pisicutza. N-am apucat sa ma uit la poze inca. Ce nume dragalas si haios i-ati gasit
Ma duc la nani ca de maine din nou la munca.
Bye everyone
Mona
ankalaura spune:
Vai de mine Nelia, pisica??? Parca erai "acasa" cu toate cele
Fie-mea vrea si ea ceva. Daca nu o pisicuta, macar un hamster. Sau macar niste pesti! Acum incearca sa ma convinga cu pestii, ca nu e greu cu ei, nu trebuie sa ii scoata afara si trebuie sa le dea mancare doar o data pe zi.
Pesti si hamster nu, poate o pisica mai incolo...
Deci ati gasit si loc la birou pana la urma. Bravo! Sa faceti lectii cu spor la el.
Maru - savarine?? Wow!
Cecilia - ce de incercari ati mai avut si voi...
Cu punctele, sa stii ca eu nu prea am habar cum se puncteaza, la noi pare ca au rezultat destul de multe peste limita - sau am calculat eu anapoda - cert e ca am stat intr-un relax total, noroc ca a dat cu plus... Alina e doxata cu punctajul
Mamaana - bai ce-am mai plans Vai vai vai, noroc ca fetele au adormit la film pana la urma, ca altfel nu stiu pe unde scoteam camasa cu ele, daca eu am bocit atata...
Mona - apai sunteti devreme, ce mai! Educatoarele de la gradi imi spun ca si a mea e "pregatita" (stiti placa aia cu "pregatitul"), si mi-au dat un dosar sa studiez, ca deh, experienta de la primul copil nu e suficienta Dar asta mica nu vrea domne sa stea pe olita!
Azi m-am luat dupa ideea Mihaelei si am incercat sa o mituiesc.
Dupa vreo 5 minute de insistente (ca daca sta pe reductor si face un pisu, ii dau ciocolata ) s-a lasat convinsa si s-a asezat. A stat ce a stat, s-a dat jos si mi-a spus "Nu meme mami, nu meme!" (nu merge). I-am dat totusi un Caprice, pentru ca a fost amabila si a incercat...
Casandra - motto-ul tau este din "Elle s'appellera Eden?" De doua zile ma chinui sa imi amintesc de unde stiu fraza asta!
Laura - asa sper si eu sa se petreaca, cu olita... La cea mare nu am experimentat figuri de-astea, sa nu vrea sa stea pe olita... Eu o asezam, ea statea, facea si gata. Asta mica e rac, si ca un rac se poarta!! la ea, totul e NU! NU cum vrei tu, ci doar cum vrea ea... de aia nici nu insist prea tare, dar mi-am zis ca totusi trebuie sa incerc cu adevarat si apoi sa vad daca merge sau nu....
Maine seara incerc iar sa o mituiesc.
Ione - felicitari pentru condus!
Pucku - sper ca a scazut febra pana acum...
Oricum, e bine ca mananca!
Simi - condoleante pentru bunicuta ta! Sa ii fie odihna lina!
Delia - tinem pumnii sa isi faca si la voi barza un cuib!
Dana - 15 ani,... WOW! Sa va traiasca si sa fie fericiti!
Eu azi sunt happy. Barbatu-miu s-a ocupat el de rufe, de spalat adica, si daca ma gandesc putin, cred ca il responsabilizez cu asta de acum incolo. El cu spalatul, eu cu calcatul. E fair asa? Cum de nu mi-a venit ideea asta mai devreme???
Gata, fug ca e noapte!
Sa aveti o saptamana usoara!
iselin spune:
Dana P., LA MULTI ANI copiilor tai. Deci sunt gemeni, nu?
Pentru K., nici o problema, pachet mare era sa nu fie un frigider, caci am loc in masina si dus si retur
Maru, cum a fost pestele?
Nelia, frumoasa Ritza voastra. Cu cine doarme? Si Anne si-ar dori cateva pisici si un catel, dar mi-e frica sa nu moara animalutele din cauiza uratului, stam acasa inca ff putin. Poate dupa ce o sa ni se schimbe orarele.
Simi, imi pare rau pentru pierderea ta. Cand a plecat bunicul, la o varsta apropiata de cea a bunicii tale, Pastele ce tocmai a trecut, parca mi-a cazut cerul pe umeri. Si stiam ca o sa plece, era vremea, ii stiam problemele, dorea sa se elibereze, si am plans, am plans. Speram sa-l gasesc in viata macar inca o data, dar nu am reusit sa-i vorbesc decat la mormant. El m-a crescut pana la 7 ani
Ione, dar de ce sa nu conduci singura? Sigur ca-ti zic felicitari, dar oare NU suntem intr-o lume a autonomiei si independentei?
Despre biserici, sigur trebuie sa le incerci pe toate pana cand iti cade una pe sufletul tau. Mie cel mai mult mi-a linistit inima cea din Wentworth:
http://www.pagesorthodoxes.net/ressources/monastere-protection.htm
E un taram de vis, am facut si parastas acolo, parintele f calduros. Oricum e altceva.
Diana, dupa un rau trebuie sa fie un bine pe masura. Sunt convinsa ca o sa primesti vesti bune dupa interviuri.
E aiurea cu indundatiile, eu am avut de 2 ori subsolul inundat, si ambele dati a fost eroare umana, adica de-ai casei
Fetele care sunt inca in Ro, bafta cu inverviurile, analizele, impachetarea! Asteptam forte proaspete!
Cristina CGE multumim pentru referinte Orage, Lole. Fost-am, nu prea au multa marfa, stau acolo pana in ianuarie, costumele de ski erau asa: 120$ haina si 100$ pantalonii, pantofi sport 30$, nu erau multe optiuni si f putine marimi, dar asteapta marfa saptamanal.
Mai scriu si maine.
Ieri la examen a fost mai serios decat credeam, dar iau macar procentajul de trecut cred/sper eu.
Astazi am fost la cules de mere cu un grup de prieteni, dar in zona de Oka Rezerva s-a lasat rece dupa-amiaza si frig seara, plus ca ne-am udat la picioare.
Tot acolo am vazut cateva tufe mari de leustean, dar mari, mari erau, cu autoservire in plus
Noapte buna va urez si cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!
nelia spune:
La multi ani adolescenti frumosi, cuminti si destepti
ai Danei si al ei (si mai frumos) sot!
Las ce pe cineva mai jos sa va ureze toate alea... merita sa-l ascultati :
Si unul pentru parinti (asta in loc de variantele mai 'hard' ale lui Janis Joplin sau Pink):
Va povestesc miine aventurile mitzei Ritza in casa de nebuni, caci acum nu ma mai tin puterile.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Pucku spune:
[quote]Eu azi sunt happy. Barbatu-miu s-a ocupat el de rufe, de spalat adica, si daca ma gandesc putin, cred ca il responsabilizez cu asta de acum incolo. El cu spalatul, eu cu calcatul. E fair asa? Cum de nu mi-a venit ideea asta mai devreme???[quote]
Super...sa- bag si eu un apropos lu colegu, poate asa am mai mult timp de Dc
La mine Steph s-a trainuit singura cand a inceput gradi, i-a luat cateva zile de zi, dar peste juma de an de noapte
Yann e mai bine, cred ca-i o viroza stomacala, ca asa kk urat face, azi i-a mai scazut febra, in sensul ca-i dadeam numai advil sau Tylenol, ieri trbuia sa-i fac coktail
m-am si speriat la un moment dat ca i-am luat temp gresiit, adica termometrul frontal mi-a dat o citire de 41.8....devenisem alba...apoi si-a revenit, era 39.8
Dana LA MULTI ANI copiilor, sa-tzi aduca numai impliniri.
Ce cadou frumos au primit de la colegi
Simi condoleante, Sa-i fie tarana usoara bunicii tale
eu am patit-o invers, m-am dus sa pun un cec si in loc de 100, am batut 1000....sa vezi ce tracas atunci....
Diana sper ca v-atzi incarcat bateriile in Wk, copii-s bine, apa s-a dus si v-atzi linistit
eu faceam fest cand eram mica, ca n-am priceput veci cum se inchid/deschid robinetele, si eu plecat la 12 la scoala si nu era apa, asa ca nu prea stiam ce sa inchid pe bajbaite, fratelo venea la 1..odata cu apa, dar daca statea la o minge....era jale de multe ori...si stateam la 4....saraca vecina de sub noi, cred ca i-am zugravit bucataria de cateva ori
Iselin sper sa se aranjeze orarele curand, tu ce scoala faci? mai ai mult?
am luat azi piept de pui de grain, super, a iesit tare buna fripturica
Ione ma bucur ca ai reusit sa pleci singura...ceva poze din vacanta si pt cele fara FB cont?
Nelia cum a trecut ziua cu Ritza?cine a chinuit-o cel mai mult? mai arunc inca odata intrebarea, de unde ai luat biroul?
tu faceai snitele cu ponko japonez? mai dai odata reteta? as face si eu maine
eu am descoperit o reteta usoara de cartofi, si tare gustoasa
cartofii mici fierti sau coptii inabusiti( tava, cartofi si capac), apoi curatati/ sau nu, taiati in 2 sau 4 depinde de marimea cartofului, pus peste un amestec de ulei masline, sare, usturoi, patrunjel , marar si busuioc verde, amestecat, si pus 5 min la microunde sau 10 la cuptor, acoperiti...un deliciu
Mamaana si Laura sa va fie de bine zacusca...eu nu am facut anul asta, sper sa ajung la piata saptamana asta sa i-au niste ardei sa fac coptii macar
laura eu mai pun varza la murat, mai rar ce-i drept
gata e 12 ma duc sa ma bag in pat
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
nelia spune:
Si ca vorbeam de Pink, mi-e drag rau de tot de ea :
Pe astea le stiti?
Pucku, n-am citit din urma, nu stiam ca ai intrebat de birou, l-am luat din www.canadiantire.ca/AST/browse/3/HouseHome/Furniture/OfficeFurniture/PRD~0681342P/Bureau%252Ben%252BL.jsp?locale=fr_CA" target="_blank">Canadian Tire.
Nu stiu despre ce snitele vorbesti, dar parca-mi suna cunoscut. Mai da detalii...
Simi, condoleante pentru bunica. Dumnezeu sa o odihneasca-n pace.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
cellia78 spune:
Buna dimineata spre ziua la noi! Voi mai aveti nitel si va treziti, stiu!
Mamaana, Laura B, zacusca..... zic eu de aici, rusine sa-mi fie! Anul asta a facut mama, eu am scapat!
Ione, felicitari pt condus! Si sa fie spre folosul sufletului matale slujba! Aia imi va lipsi si mie pe acolo, macar pana ma dumiresc si ajung si acolo la slujbe.
Simi
Imi pare rau pt bunica ta si pt ca nu poti fi aici; sa-i fie iertate toate si tarana usoara!
Ankalaura, Sa ma apuc sa dezvolt ce sarcina am avut? Nooo!!!! Las' gata cu povestile de groaza! A trecut si acum suntem bine!
Legat de puncte o sa vb cu Alina dc zici ca "le are" , dar io am alt stres; anume: avem diplome intr-un domeniu si experienta in domenii total diferite; si stam cu frica; si parca am vrea sa aruncam frica; si de pe alt forum nu da nimeni concret; si stiu ca tu te pricepi; si eu de pe saitul oficial io pricep ca am fi ok; dar nah, altii spun altfel; si vroiam sa stiu dc am priceput io ok ca suntem ok, sau imi scapa ceva . Nu prea sunt coerenta, cred! Dc e ok, io dau detalii concrete; sa stau si io calma pana la raspunsul lor; mai ales ca ma mai si internez cu fata; parca n-as sta si acolo calculand! De parca o sa-mi arda mie de punctaje acolo! Merci!
Podeanu, ; sa dea Domnul asa sa fie cu ajunsul la voi anul ce vine! Si merci de urarile pt puiul meu!
LA MULTI ANI puilor maricei ai tai! Sa fie sanatosi, sa va aduca multe bucurii pe mai departe!
Iselin
Vedeti voi forte proaspete, la cum sta treaba pe aici prin tara!
Merci!
Pucku, merci de reteta! De "verificat" curand, zilele astea!
Gata! Ma pregatesc sa merg sa iau actele traduse, sa le legalizez, apoi diseara la indosariat!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
simi spune:
Cu noaptea-n cap p-aici...
Podeanu La multi ani adolescentilor tai! Sa fie sanatosi, norocosi si toate visele sa l-i se implineasca!
Fetelor, multumesc mult de urari pentru bunica mea!
_carmen spune:
cellia78, punctele pentru experienta (Durée de l’expérience professionnelle du travailleur qualifié ) le iei in functie de nr de luni lucrate in ultimii 5 ani, nu conteaza daca se "pupa" cu diploma. Trebuie sa ai experienta in domeniul diplomei doar daca te incadrezi la punctele pt "domaine de formation".
zavalita spune:
Celia, imi permit sa-ti raspund, desi stiu ca nu m-ai avut in vizor.
daca ai fi emigrat in australia, ar fi fost dificil de facut punctajul. dar in canada experienta in munca nu trebuie sa fie in ce ai absolvit, nu ii intereseaza.nu se cere/specifica nicaieri si nici nu o sa te intrebe cineva de ce ai muncit x si nu y inainte de interviu. daca faci pucntajul, la interviu o sa-ti verifice doar franceza si faptul ca diplomele voastre sunt originale.poate o sa te intrebe de ce nu ai muncit x, dar doar pt franceza.
o sa vezi ca va fi mai usor decat ti-ai imaginat. franceza e problema multora. ofiterii demontreaza bunavointa,o sa vezi si asta.
eu dupa ce am citit descrierile facute pe montreal ofiterului cu care am dat, mi s-a parut lipsa de buna credinta din partea unora.eu cred ca ei nu au inteles ce a zis omul ala. si eu am avut dificultati de intelegere( pt ca mi-am dat 8 in formular si la nota asta vorbeste quebecoasa deja), dar eu sunt intui;tiva...nu am ratat vreo intrebare si nici sotul meu.he's smart also.