Sezatoarea canadiana (193)
Raspunsuri - Pagina 10
delphin spune:
nu ma supar ralu, tocmai de aceea stau si eu in dubii, desi mie imi fuge gandul la balurile alea faine unde tantili au ceva asa voluptos pe umeri.
Ca rochia nu o pot schimba, o am deja.
ralu80 spune:
Nu retin unde ai zis ca mergi cu rochia, dar eu as purta-o cu un sal mai deosebit..rochia e super.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
nelia spune:
Delphin, eu nu am raspuns pentru ca mie nu-mi plac blanurile, deloc. Mai putin cojocelul de oaie, pe asta il mai accept, daca mai e si sub forma de geaca si cu piele pe deasupra, poate-poate. Altfel, am un cojoc pe care l-am imbracat cred ca de maxim trei ori in ultimii zece ani.
Rochia este absolut superba, dar merge cind e mai frig afara? Chiar daca inauntru e cald, mie culorile mi se par de vara. Si chiar daca, sa zicem ca acceptam rochia si cind e mai frig, la cit de frumoasa este eu zic ca oricum va fi de senzatie si ca trecem peste faptul ca nu ma atrag blanurile, tot nu cred ca merg impreuna. Eu as gasi ceva finut, un sal, un bolero dintr-un material fin sau chiar o capa din blanita alba sau culoarea pantofilor, fina si... artificiala.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
delphin spune:
Merci NELIA! Uite ca intrebarea asta nu mi-am pus-o! Acum incep sa mi-o pun si-mi cam da cu virgula, chiar asa? exista rochii de seara pt. vara si pt. iarna?
De blanuri, nu pot sa zic ca sunt fana, dar apreciez frumosul, cum era haina respectiva.
In schimb eu nu pot suporta ideea de a purta haine din piele de animale domestice sa zicem, dar nici de iepure de camp nu as putea.
Salul ma tot gandesc si eu, dar daca e fin, mi-e frica caci are sa-mi fie frig. O scot eu la capat intr-un fel. Capa alba din blanita artificiala parca nu as pune, ca aici asta poarta miresele in sezonul rece.
RAMO, la bal.
mamaana spune:
diana
maru fusesi la piata?? eu am luat vinete si ardei si ma pregatesc de zacusca
donia am fost la mandarin si m-am gandit la tine
celia bine ai venit!
filmul de azi nu am reusit sa-l vad, dar saptamana trecuta am vazut cateva bune pe care vi le recomand: 'hachi' de vazut si cu copiii, 'the girl with dragontatoo' si inca unul 'the light in their eyes' de vazut fara copii.
cellia78 spune:
Mai, eu va multumesc mult ca ma primiti printre voi! Stiam eu ca sunteti sufletiste si intelegatoare! Ei, mai sunt de aparut fete si inca stau cu frica sa nu mi-o iau
Mikiion, merci! Sincer, la tine ma gandeam de cate ori mai recidiva vreo raceala sau bronsiolita la puica mea; a avut si pneumonie in vara asta si stiu si cum e si asta; inca nu am ajuns la otite, desi se spune de copiii nascuti cu aceasta malformatie ca a Adelinei, ca otitele sunt cu risc mai mare de a aparea decat la copiii nascuti fara malformatie; ma gandeam sa indraznesc sa te intreb de puiul tau dc a avut vreo problema la nastere? Nu malformatie! Uite, Adelina a fost scoasa prematur din lichid amniotic verde; mi s-a spus inca de atunci ca la ea racelile, gripele, problemele de respiratie vor exista in primii ani de viata foarte des; nu am vrut sa cred, dar vad ca se confirma; a fost luna si problema aproape, de cand e ea; ok, stiu ca problema ei atrage si din astea; dar sunt curioasa dc e asa, dc intr-adevar copiii nascuti cu oarece probleme si prematuri au probleme din astea pana spre 5 ani cum mi s-a zis mie; uuuffffff, nu stiu dc m-am facut inteleasa, ca scriu si in acelasi timp gandesc sa nu te supar cumva; si inca ma mai gandesc dc sa sterg partea asta sau nu; mai vad pana trimit mesajul.
Delphin, merci! Multumesc, multumesc! Oare cum se face de ne-am adunat aici cateva fete de nu placeau neam franceza si am ajuns cum-necum sa o invatam si apoi sa o indragim?
Din pacate eu nu te pot ajuta cu sfaturi despre tinuta, eu sunt anti-talent la capitolul "moda";nu ma pricep eu, dar vazand rochia, am ramas gura-casca; tare faina!!! Eu sunt doar soarece de biblioteca; si am niste "chestii" cu parfumurile faine; de haine.....mai lejer asa; sau poate ca inca nu m-am returnat la job; ca ce simplu e acuma cu tinute sport!
Zavalita, serios vorbesti???????? Foarte tare! E si asta o treaba dc e aceeasi zi!!!!! O fi de bine! Si crezi ca astept sa te oferi de doua ori cu ajutorul? Nuuu! Ei, viata inca nu mi-am pus-o on hold, ca inca nu am cum; dar sa te tii dupa operatia fetei! Uram cu patima franceza pana recent cand am pus mana serios sa invat; ma ajuta si niste cantecele pe care le pun Adelinei; sunt cu desene animate si dau si versurile jos; deci ne impaca pe amandoua; si asa am redescoperit eu franceza! Hai ca nu e atat de rea! Imi fac curaj, evident!
Carmen, merci! Pai eu m-as intalni cu voi! Dar repede ca acus mergem la spital si nu pot; si mi-ar parea rau! Vb ta, numai fetele de "acolo"? Propune locatia, data, ora ! Vb pe privat!
Intrebare: cumva scrii si pe montreal punct ro? Cumva la cafenea? Intuiesc bine? Am nimerit persoana? Dc da, vezi ca si eu pe acolo; sunt tipa aia care se streseaza pt punctajul pe job si formare! Ar fi culmea sa fii tu! Culmea in bine!
Mamaana, multumesc!
Inchei ca ma trage sotul de maneca:"Aaaa, ti-am zis eu ca vei sta si mai mult pe DC? Pai a fost mult pana ai intrat in vorba cu fetele alea! Nu am nimic cu ele, dar mergem acuma la culcare!"
Zice sa va salut si din partea lui. Si gata ca a trecut de miezul noptii!
Noapte buna! Ma rog, mai e pana faceti voi nani!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Si fiindca va consider prietene, va cer parerea: Merge asta: http://cgi.ebay.com/White-Mohair-and-Silk-Fox-Fur-Cape-Wrap-Shawl-64-x-27-/300474220579?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f5a8c023#ht_8633wt_1139 cu asta? http://storage.canalblog.com/35/14/483827/51946669.jpg bijou si cercei inclu' |
Ce superba e rochia........vrabia malai viseaza eu nu intru in vechii blugi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
Fetelor stiti daca se mai gaseste leustean pe piata, n-as vrea sa-mi car familionul prin piata Jean-Talon degeaba.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
mikiion spune:
Mona eu am o mare problema cu DC pe calculatorul care are XP... ( cel putin e singura explicatie pe care pot sa o dau..) Pe cel cu Windows 7 merge bine. Tot asa, ba sunt logata ba nu sunt logata. Ba nu pot sa schimb ce am scris... Am pierdut vreo 3 mesaje saptamana asta. Sa vad daca merge si asta, ca daca nu trebuie sa-l deschid pe celalat.
Celia, nici o suparare. Marc s-a nascut prin cezariana de urgenta dar fara nici o problemea, putin prematur( 36 saptamani). Nu a racit nici macar o data pana la 17 luni cand am incetat alaptatul . Apoi l-am dus la gradinita si a inceput..11 otite, 2 pmeumonii. Nu mai pun la socoteala racelile ca mi se par normale fiind in colectivitate asa de mic.
Acum voi cere o investigatie pt. alergii la proteina laptelui... Oricum daca l-ai vedea nu ne-ai intelege de ce ne stresam atat. Ca il imbrac in haine de 6 ani, are 22 kg....si vreo 115 cm. Si are 4 ani si 4 luni doar. E cu un cap mai mare decat ceilalti copii de o seama cu el.
Dragaica lasa ca o sa creasca piticii si o sa te ajute ei sa-i imbraci
Mona_B spune:
Carmen, legat de specialitati/materii de predare, si eu am facut in Ro filologia deci puteam doar sa predau la gimnaziu si liceu franceza si engleza. Aici insa am facut intreg programul de teacher training la ottawa in French, ciclul moyen-intermédiaire in care am studiat didacticile mai multor subiecte, mate, language, science,les arts, études sociales plus éducation physique et santé.
Asadar eu sunt in primul rand autorizata sa predau in sistemul francofon, dar m-au primit cu bratele deschise si in immersion unde parte din materii se predau in franceza.
Poti ajunge sa predai si alte materii insa, bazat si pe experienta anterioara. De ex.un coleg de-al meu preda mate si sport, desi e specializat in muzicainsa are experienta in sports coaching, e pasionat de mate si-a facut un curs online.
Totul depinde de rezultatul evaluarii dosarului tau de catre OCT. Trebuie sa stii insa ca sansele de a gasi un job fara studii aici sunt extrem de mici, relatiile ti le creezi tocmai facand practica in scolile de aici si ajungand sa cunosti sistemul, care e foarte diferit de cel din Ro.
Sper ca nu te-am zapacit prea tare.