Dragoste mare fara copil
Raspunsuri - Pagina 5
CorinaDani spune:
roxana, imi pare rau daca tu interpretezi asa ce am vrut eu sa scriu...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
maya2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claram [br Am observat ca are vise care se repeta obsedant,daca la inceput visa ca ex-ul imi face rau sau ca il impusca pe el,acuma viseaza ca ma gaseste cu un tip in pat.Ca ma asteapta la aeroport si eu il sun sa-i spun sa mai astepte putin si vine acasa si ma gaseste cu un tip.Sau se intoarce mai devreme din Afghanistan sa imi faca o surpriza si aude cum ii spun tipului in pat ca sunt cu el doar pentru bani.Si aceste cosmaruri aproape in fiecare noapte. |
claram, as lega mai degraba decizia atit de radicala de a face vasectomie, a partenerului tau, de dorinta de a scapa de cosmarurile astea pe care spui ca le are des in ultimna vreme, obsedant. acela ca te gaseste cu un tip in pat, el fiind departe de tine.
legatura pare la piatra olt, dar am sa ma explic: pentru el, care te iubeste foarte mult si te vrea( pe buna dreptate!) numai si numai pentru el, ar fi ca o centura de castitate, in felul asta n-ai avea nici o scuza, DAR NICIUNA! daca ai ramine insarcinata, el fiind vasectomizat!
deci concluzia: ai facut dragoste cu un alt barbat in absenta lui! tocmai subiectul viselor lui repetitive si obsedante din ultima vreme!
tocmai povestea o forumista mai devreme istoria cu sotul vasectomizat, a carei sotie ramine insarcinata si el turbeaza caci e convins ca manevra chirurigicala respectiva ii da garantie 100% de non-sarcina, deci sigur sotia lui L-A INSELAT! (dovada ca cere analiza de ADN a copilului, care s-a dovedit bien et simple al lui!)
eu cred ca asa percepe partenerul tau lucrurile in momentul asta, vrea cu orice chip sa te pastreze a lui si doar a lui si cum n-are control altfel(neincrederea, huh?) s-a gindit la asta! si-n felul asta mai scapa de-o obsesie si de-un cosmar, in acceptia lui.
nici nu stiu daca trebuie sa te bucuri sau nu, daca teoria mea se confirma( nu stiu cum ai putea s-o verifici), nu e o dovada neaparat de dragoste in stare pura ci de dragoste obsesiva, de nevoia de afectiune dusa la extrem. iti trebuie multa delicatete si rabdare, si cum il iubesti, am toata increderea c-o sa gasiti impreuna calea cea mai buna ca sa va gasiti pacea sufleteasca si sa va vedeti de familiuta voastra in liniste si armonie.
toate cele bune, maya2
Kariris spune:
Vai, fetelor dar chiar nu am avut nici o intentie sa o jignesc sau sa o ranesc pe stockholm.
Am considerat superficial sa consideri ca un copil= biberoane. Asa am perceput-o eu. Nu am afirmat niciodata ca are probleme cu sufletul.
Si da, am gresit spunand ca cunosc femei care nu si-au dorit copii niciodata si nu au fost implinite... bla, bla. De fapt, trebuia sa spun femei care nu au avut niciodata copii printre care unele chiar au spus ca nu isi doresc copii. Aici nu am mintit cu nimic, dar nu am generalizat. Asa cum nici Stockholm nu a generalizat cand a spus ca e convinsa ca nu toate mamicile sunt total implinite. Pai normal ca nu, sunt poate implinite ca mama dar nu in totalitate ca om. Iarasi e parerea mea, nu intelegeti ca generalizez.
Chiar regret ca mesajul meu a fost unul cu tenta depreciativa si agresiva. Nu am de ce sa ranesc sau jignesc aceasta fata si, daca as avea ceva de impartit cu ea nu as face-o public.
stockholm spune:
CorinaDani multam mult dr suport esti o dulce
;Kariris nu mam simtit delok jignita sa stii este decizia mea si imi asum coment urile ca si toate cele ce decurg din aceasta decizie....este si firesc ca in momentul in care iti asumi responsabilitatea pt ceea ce declami sa ti asumi responsabilitatea si pt consecintele deciziei tale
eu admir femeile care pot fi mame tocmai pt ca e un lucru pe care eu nu il pot face;faptul ca citesc acest frum denota undeva ca nu s genul de pers care sa considere ca fii mama este jignitor ,altfel nu as fi avut de ec sa citesc parerile unor mame nu ?
imi cer scuze dac am fost interpretata gresit , eu am vrut sa ofer o parere din perspectiva mea si a sotului meu