Hmmm, situatie delicata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Este bolnav la pat, asa ne-a spus data trecuta cand s-a dus sa-i duca banii prietenul lui barbatu-meu.

Insa, nu stim daca exista cineva care are grija de el, iar de la batran n-a aflat sotul nimic. E drept ca nici n-a intrebat ca a crezut ca e doar o situatia conjuncturala.
Acum nu-i voi da banii, pina nu voi face ceva investigatii personale sau sa ma conving cumva ca banii ajung la el.

Problema e alta, daca aflu ca are cineva grija de el, daca se poate numi grija, cum poate fi "trasa la raspundere" sa-si faca totusi datoria, nu? El ne-e spus in mesaj ca e flamand de cateva zile si n-are medicamente:((

uneori gandesc prea mult....

Giulia este posibil ca boala sa ii afecteze legatura cu realitatea. Stii ca sunt persoane bolnave care nu prea mai stiu bine pe ce lume traiesc. Daca omul spune ca e flamand de cateva zile, nu inseamna neaparat ca asa e. Am cunoscut o doamna care se plangea tuturor ca moare de foame, umbla pe strazi cand scapa nesupravheata si cersea, desi nu era deloc in situatia in care sa aiba nevoie sa cerseasca. Si nu vroia sa insele pe nimeni, era sincera. Nu spun ca-i cazul bietului om, dar e o posibilitate.
Prietenul care i-a dus banii nu poate sa-l viziteze si sa afle mai multe, sa vorbesca cu cineva care-l ingrijeste?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput