mai pot alapta daca-mi puroiaza sanul?

mai pot alapta daca-mi puroiaza sanul? | Autor: flosideea

Link direct la acest mesaj

am un baiat de 14 luni si are deja 15 dintisori si masele.problema e ca ma musca de san atunci cand nu mai vrea sa suga sau pur si simplu pt amuzamentul lui.acum am rani la ambii sani si de ieri imi si puroiaza.ii mai pot da sa suga in situatia asta?multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

N-am copii,n-am fost in situatia asta,dar dupa capul meu,daca ai puroi deja la rani,e cam grav si ar trebui sa te duci la dr.sa-ti dea un atibiotic ceva.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Nu-mi vine sa cred ce poti sa intrebi
Tu ai bea dintr-o cana cu puroi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, eu nu sunt asa dura ca cele care au scris inainte pentru ca am trecut prin asta.Nu asa grav ca tine, dar tot cam in preajma varstei de un an , al meu a prins gustul sa muste si isi incerca dintii pe sanii mei.Ma dureau de muream si cand trebuia sa il pun sa suga parca as fi facut orice altceva numa sa nu o fac.Ce am facut, i-am dat exact cand ii era foame si ii scoteam din gura cand dadea semne ca se satura, asa nu avea timp sa faca pe-a suzeta .Si intre supturi ma dadeam cu crema pe sani, sa nu am rani.Dar la mine nu erau probleme ale pielii.In locul tau as intrerupe alptatu macar doua, zile trei, dandu-i cu biberonu intre timp, pana se vindeca, si as relua dupa aceea iar.Faza cu muscatul a tinut vreo luna si ceva la noi, cand a vazut ca daca da sa muste ramane fara, a renuntat.E destul de mare sa-si dea seama ,ce pierde.
Eu am continuat alaptatul pana la 2 ani si 2 luni cand a trebuit sa renunt ca ma avut o problema la o masea si am luat antibiotic.Asa ca da cu crema cu antibiotic pe sani, si lasa-le libere sa se vindece repede.Si da-i cu biberonu sa bea, de foame nu moare.Si reiei cand esti vindecata.Dar nu-l lasa sa mai muste, scoate sanu din gura lui cand vezi ca are intentia, nu dupa.Bafta si nu dispera.Si numa cine nu a alaptat nu stie ce se poate intampla si poate fi sarcastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

cu toate ca suna ciudat, in caz de mastita alaptatul chiar se recomanda.

mergi la dr urgent oricum caci risti sa faci abces la sani dintr-o mastita netratata.

mult succes!! stiu ca doare de iti vine sa te sui pe pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Prin puroiaza vrei sa spui ca s-au infectat ranile de muscatura? Da poti alapta in continuare, microbul care a infectat rana provine de la el din gurita sau de la tine de pe piele si deja bebe a venit in contact cu el. Ce sa faci: de 3 ori pe zi dupa supt da pe rani cu unguent oftalmic Tobrex, si inainte de urmatorul supt speli cu apa si atat. Dupa fiecare supt da cu lanolina pura (bioclin, Medela, Lasinosh) pe mameloane (nu necesita clatire inainte de urmatorul supt). Ar trebui deja in 24 de ore sa-ti fie mult mai bine si in 3 zile sa fie complet vindecat.
Succes!

Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Imi cer scuze ca am deschis doua subiecte .

Prin san care puroiaza am vrut sa zic de fapt ca ranile de la muscaturi s-au infectat . DianaR iti multumesc , asteptam cu incredere raspunsul tau .

Multumesc Roxy si Alra.

Roxy pe mine ma musca si cand ii e foame tare ,nu doar cand sunt pe post de suzeta. Cand ii spun ca nu-l mai alaptez daca musca ,se pune pe plans si nu prea ii mai pot distrage atentia cu nimic .
Nu stiu deloc cum sa-l dezobisnuiesc de "naravul" asta. iberonul nu merge la noi .

Multumesc inca o data fetelor saritoare.

edit Alra probabil nu m-am exprimat bine ,scuze . Nu am mastita .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

N-am copii,n-am fost in situatia asta,dar dupa capul meu,daca ai puroi deja la rani,e cam grav si ar trebui sa te duci la dr.sa-ti dea un atibiotic ceva.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare

Dulciuri
Din gradina mea

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Acum am realizat ca esti sora lui Ramona. Trebuie sa mearga asa si la tine, a mers in cazul meu si la fetele de la fulgusorii-(prietene la bine ...) care au urmat sfatul meu.
E neplacut daca te musca, tot ce poti face e sa ii spui cu un ton f bland, fara sa-l sperii nicicum sa nu mai muste. Daca musca, spui frumos Nu! Denis te rog nu ma musca! E important s-o spui cat mai calm si mai bland posibil, se spune ca daca o spui prea autoritar il poate face sa refuze apoi sa suga (greva suptului).
Pupici, va fi bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Acum am realizat ca esti sora lui Ramona. Trebuie sa mearga asa si la tine, a mers in cazul meu si la fetele de la fulgusorii-(prietene la bine ...) care au urmat sfatul meu.
E neplacut daca te musca, tot ce poti face e sa ii spui cu un ton f bland, fara sa-l sperii nicicum sa nu mai muste. Daca musca, spui frumos Nu! Denis te rog nu ma musca! E important s-o spui cat mai calm si mai bland posibil, se spune ca daca o spui prea autoritar il poate face sa refuze apoi sa suga (greva suptului).
Pupici, va fi bine!

Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Uau ,ce memorie ai .
Ramona nu retinuse daca pot alapta cu rana infectata . Piticii ei nu sunt muscaciosi si de aceea nu are nici solutii salvatoare anti-muscat .
In ultime vreme sunt stresata cand il alaptez ,imi este frica de o noua muscatura .Voi incerca sa fiu foarte calma ,precis cat timp nu sunt eu relaxata ,nu va fi nici el.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Prin greva suptului am trecut noi si asa s-a si intarcat. Pentru ca m-a muscat atat de tare si m-a luat atat de pe nepregatite, incat am urlat efectiv de durere si am tras-o de la san instantaneu, A fost un reflex... mi-a parut rau imediat apoi. Insa.... asa s-a terminat povestea noastra. AM insistat cred ca vreo 3-4 saptamani sa mai suga, erau momente cand accepta, insa mai mult nu Tare rau imi pare ca nu m-am putut controla. Mult succes si sa treaca repede ranile!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 16+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput