Regasiri (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya stateam cu sufletu' la gura sa aud impresii de la tine, ca stiam io ca ai laptopul. Ma bucur mult ca sunteti bine amandoua si vad ca ati combinat numele:unul de la tine unul de la tati de un milion de ori si asteptam cu nerabdare pozele.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Olé Maya! toate bune si frumoase si cu tine si cu printesica! Oare de ce credeam eu ca recuperarea dupa o cezariana e mai lunga decat dupa nastere normala??

aelita Cu papica cum se descurca Sofia la cole? banuiesc ca-i mai ajuta nu? sau Sofia papa totul singura? iti dai seama cum/cat mananca la cole dupa foamea ce-o are cand vine acasa. Daca mananca ca un lup e clar. Dar mai depinde si la ce ora ajunge autobuzul la tine la strada, ca la ora 5 le e foame oricum...
Am citit ce-a patit Andrés cu wheezingul...ce puff-uri ati primit? ventolin si pulmicort sau?

roxana am uitat sa-ti raspund: si Dani bea laptic din bibe! dimineata si seara. Mie-mi e tare comod, ca pana eu ma machiez dimineata el bea lapticul. Dar ar trebui sa trecem la pahar, lingurita, bol..nu de alta dar in ultimul timp a prins gustul cerealelor mari. Suc si apa din sticla sau pahar.

aelita maine am musafiri si fac un 'pan de calatrava' insa cu cocos...tu ai facut vreodata? ca vad ca majoritatea retetelor is cu lapte condensat, iar cocosul trebe fiert in lapte normal, zic eu... vreo idee ceva?cu atatea mii de retete pe net, eu le tot combinez

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

maya felicitari!!!! sa fiti sanatoase, refacere rapida si mult laptic pentru micuta.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am dus-o pe Thea la sectia de neonato asa ca pot sa scriu si eu linistita. O am cu mine de la 11 dimineata, dar a fost bine ca uite asa am mers eu vrand nevrand. Am facut dus acum, m-am schimbat, ma simt super si poate reusesc sa si dorm mai mult sa ma odihnesc, in special ca nu mai am dureri absolut deloc cand stau in pat, doar cand ma ridic ma tine operatia dar suportabil. Ce diferenta fata de prima cezariana, nu as fi crezut niciod ca se poate si asa. Pentru mine totul e la superlativ aici, parca sunt undeva in concediu, cazata la 5 stele si toata lumea sta sa te serveasca, Dolores poate confirma. Sunt f profesionisti, acorda atentie la orice, copilasii sunt f atent supravegheati, inveti totul despre ingrijirea lui bebe, ti se raspunde la orice intrebare, merita toti banutii.
Eu am ajuns terminata luni dimineata, am tremurat tot timpul, ii ziceam la al meu ca nu vreau sa mor ca ramane ana fara mama. Si cand am ajuns aici mi-au mai zis si ca intru mai devereme in operatie. Apoi m-au pregatit, am mai bagat eu 2 portii de plans, in special dupa ce mi-a prezentat medicul posibile complicatii, riscuri etc. Insa pe masa pe operatie m-au luat cu altele si nu mi=am dat seama ca deja taiau la mine si am auzit brusc plansul lui bb, eram socata ca nu intelegeam cand au taiat, ca de-abia imi testasera pielea daca a amortit. Apoi mi-au facut ceva de nani sa nu ma plictisesc si m-am trezit la final cand m-au anuntat ca am o cusatura frumoasa. Nu-mi venea sa cred ca a fost asa simplu, m-au dus la terapie intensiva unde am cerut sa stau si ziua si noaptea, ma simteam eu mai in siguranta. Practic dureri am avut doar spre seara, cand s-a dus anestezia complet, insa imi bagau mereu epidural si am suportat bine, au mai fost dureri de spate care nu treceau cu nimic, dar azi au disparut. Cu mancatul nu prea ascult de recomandarile de aici, asa ca eram rupta de foame, ieri numai apa am avut voie. Dimineata cum am prins anestezista am rugat ceva paine ca mor, si mi-a dat voie la 2 felii paine prajita si un piept de pui pe gratar, am mancat pe nerasuflate. Apoi a venit al meu sot cu fructe, orez cu lapte, salam de biscuiti, pe care le-am devorat . Ma simt si eu alt om acum, sunt in putere, imi venea ameteala si de foame dimineata, pt ca eu de duminica de la pranz nimic, iar de seara nici apa, ca am zis sa fie totul ok.
Mi-e mila rau de Ana care plange dupa mine, ma suna intruna si intreaba cand vin acasa, nu mai am nici eu rabdare, mi-e dor si de ea si de tati, vreau cu ei acolo. Am zis insa sa mai stau sa fiu sigura ca e Thea ok. Va pup si mai intru maine daca am timp!

Mergi la inceput

Nu stiu daca am apucat sa va spun ca bb a fost prematur pana la urma, aveam eu o presimtire in sensul asta. Adik ea la masuratori era de 38 de sapt ecografic, dar ca dezvolt cam de 37, intre 36 si 37. Mi-a confirmat si dl dr dimineata. La mine mereu a fost problema asta din cauza ovulatiei tarzii. Dar partea buna e ca pana acum e super ok, nu pare sa aibe nimic, doar ca e asa micuta. Sa speram ca nici nu o va afecta pe viitor scoaterea asta mai devreme. Acum faptul e consumat. Eu as vrea azi acasa ca nu mai pot sta departe nici de Ana. Mie mi s-a dat deja verde, totul e bine. A ramas sa se mai discute la raportul de dimineata despre bb daca e gata de plecare spre casa. E bine rau aici ca toata lumea te ajuta, acasa voi fi doar eu, insa mi-e mila rau de Ana care considera ca bb m-a rapit. Aseara la telefon plangand "mami eu sa stii ca te iubesc mai mult, nici nu mai stiu cum arati".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya important e ca totul este bine, ca Thea e bine si nu cred ca o va afecta in vreun fel faptul ca a scos-o mai devreme. Te-ai odihnit azi noapte? Vi azi acasa.
Ana care plange. Las ca vezi tu ce incantata o sa fie.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Thea Bianca
Ce nume frumos !!!!!!!!!!!!!
MAYA am zis eu ca a doua oara e mai usor si mai frumosimi inchipui cat de greu va e unii fara altii.stiu cum e.
asta nu imi place mie,ca se hotarasc cam repede acolo sa scoata copilul,nu stiu ce calcule fac ei si de ce se cam grabesc de fel...dar vorba ta,faptul e consumat..

DBUNNY,da,astea doua sprayuri au fost.
nu am auzit pre prajitura de care zici.
Sofia cica mananca tot la cole,da la o parte fasolea verde si i-o da monitoarea cu lingurita si asa mananca,la fel rosia ca le da salata primul fel in fiecare zi.

Mergi la inceput

Aelita parca am mai zis ca la mine era pericol cu cicatricea de la prima cezariana, se subtiase f mult si aveam dureri crancene, daca plesnea nu stiu ce faceam ca singura varianta era sa ajung in pitesti la spital unde nu cred ca reuseau astia sa ne salveze. De aceea s-a luat decizia unei interventii mai devreme, ca dl doctor chiar nu e genul sa scoata mai devreme. Ma bucur ca-ti place numele nostru. Revin ca s-a trezit ana.

Mergi la inceput

Am potolit-o nitel si pe Ana. E nasol ca e racita cobza, asa e cand o las cu soacra-mea, probabil a tinut-o uda, cu geamuri deschise, pt ca niciod nu a fost asa, adik ii curg ochisorii, e infundata, stranuta. Nu are insa febra, iar noaptea e ok. Mi-e teama sa nu ia si Thea, iar prea departe nu pot s-o tin ca si-asa e epuizata dupa 3 zile de jelit pe mami si nu vreau sa se simta respinsa.
A inceput sa apara si lapticul, cred ca pana diseara avem destul. Pana acum aveam doar cateva picaturele de colostru si completam cu lapte praf. Papa cam la 3 ore jumate cate 40ml, iar la 4 ore mai baga si 55. Acum da semne de trezire, ma duc sa o schimb de pampers, va pup si o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor
am citit doar timp de scris nu prea am avut.
Am gasit in final psihoterapeutul mult cautat ("ieftin" ca braga 40lei/sedinta*3 sedinte /saptamana~500 pe luna...care se adauga la necesarul lunar de cca 830 cat ne costa celelalte terapii+medicamentele Donu'lui)
Cand aveti timp lasati-mi si mie pe PM userul si parola de la mail-ul nu le mai am.

In rest la noi ploua de 2 zile...

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput