Regasiri (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am vb, totul este ok, greutate 3.030, 49 cm parca, scor apgar 10
totul a decurs ok, a nascut la ora 11....conditii bune, au facut si cunostinta..iar acum urmeaza perioada de adaptare

revin cu info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Bine -ai venit pe lume bbelushica de maya! sa cresti mare si sanatoasa!

PD. Nu stim inca numele?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Felicitari Maya sa-ti traiasca printesa refacere rapida si mult laptic bine ai venit pe lume pui mic

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Bun venit pe lume bebelinei, sa va traiasca, Maya si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANGI nu m-am apucat de fondant,inca il rumeg trebuie sa fiu bine la cap sa ma apuc de el,ca sa nu fac depresie cand nu imi iese.ma gandeam sa il fac cand o avea sora-mea timp sa il facem impreuna,ea se pricepe mai bine la dulciuri.pt ca intre timp am facut o Amandina,adica un maaare esec !!! nici blatul,nici crema,nimic nu a iesit.nu stiu ce am in ultima vreme,nici o paine nu imi mai iese,cred ca sunt obosita,stresata si nu am rabdare,nu sunt atenta,memoria ma lasa,si fac numai aberatii bune de aruncat...Nu mai fac nimic bine de la o vreme...Asa ca astept o zi cu soare,sa ma simt cu multa energie,mai ales psihica.

MAYA Braasavoooo !!!!!! e super,peste 3 kg !!!Cum o cheama pe printesica???
Felicitari,draga mea! sa va intoarceti repede acasa,recuperate !Bravo!!

DOLORES,v-am vazut acum pozele,minunate !!! snteti niste frumosi,David a crescut .imi plac mult rochitele tale,nu stiu unde gasesti asa frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc tare mult, nu am un loc anume de unde le cumpar....unde vad, daca imi place, cumpar.

tu cum esti cu 3 muschetari?

va pup

am uitat s-o intreb pe maya cum se numeste bebe...dar o sun maine

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ANGI nu m-am apucat de fondant,inca il rumeg trebuie sa fiu bine la cap sa ma apuc de el,ca sa nu fac depresie cand nu imi iese.ma gandeam sa il fac cand o avea sora-mea timp sa il facem impreuna,ea se pricepe mai bine la dulciuri.pt ca intre timp am facut o Amandina,adica un maaare esec !!! nici blatul,nici crema,nimic nu a iesit.nu stiu ce am in ultima vreme,nici o paine nu imi mai iese,cred ca sunt obosita,stresata si nu am rabdare,nu sunt atenta,memoria ma lasa,si fac numai aberatii bune de aruncat...Nu mai fac nimic bine de la o vreme...Asa ca astept o zi cu soare,sa ma simt cu multa energie,mai ales psihica.

MAYA Braasavoooo !!!!!! e super,peste 3 kg !!!Cum o cheama pe printesica???
Felicitari,draga mea! sa va intoarceti repede acasa,recuperate !Bravo!!

DOLORES,v-am vazut acum pozele,minunate !!! snteti niste frumosi,David a crescut .imi plac mult rochitele tale,nu stiu unde gasesti asa frumoase!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES-ai gusturi frumoase,imi plac mult rochitele!
de emotii ai uitat sa o intrebi pe Maya cum o cheama pe fetita,dar nici ea nu ne-a spus inainte sa plece.
cu muschetarii bine,deocamdata.

Sofia e incantata in continuare ca o ducem la gradi,tot are impresia ca ii facem un favor,mai ales cand vede ca dupa weekend o ducem iar.
Azi,fiind luni,nu stia daca o ducem,dar spera,se trezeste singura,il cauta pe tati in casa si il intreaba "unde te duci".el spune "nicaieri".apoi ea :"si eu?" "si tu mergi la cole" si ea strange pumnii si striga "si,si,si,siiiii !!!!! " si sare de bucurie.
si incepe guraliva sa vorbeasca fara sir,de bucuria ce o invadeaza,si in 15 minute e gata de iesire,mancata,imbracata,pieptanata...
Acasa e mai cuminte de cand a inceput cole,cere voie,cere iertare din orice,tot ii e teama ca nu o mai ducem,si cum noi ii facem favorul sa o "lasam" la cole,ne rasplaveste si ea cu cumintnia.
pana s-o prinde ca e definitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Felicitari, Maya. Sa fie sanatoasa si sa va traiasca.

Va ofer o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Felicitari Maya! Sa traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucure mult! Refacere rapida mami, mult laptic si sper din inima ca totul sa fie perfect!. Apgar 10! Bravo fetelor!
Cat despre nume nu erau hotarati inca, da acum o sa-l aflam pe cel definitiv.
Roxana tu intrebai de rechizite: la scorul asta ar fi fost culmea sa mai duc ceva.
Aelita super tare Sofia cu gradi. Acum ai si cu ce sa o satajezi dc e musai
Lacramioara multam pt cafea.
Dodo ma bucur ca Bogdi s-a bucurat de ciocolata
Dolores multumim mult pt vesti. Si mie imi plac mult rochitele tale. Eu am cautat toata vara , da nu am gasit nimic mare pt mine
Dbunny, Angi

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mi-a adus tati laptopul si am intrat repede sa va scriu, desi stiti in mare. Numele ei este Thea Bianca, e o dragutica si papa de rupe. O sa pun si poze cand ajung acasa, joi ma externeaza. M-am refacut destul de repede, ieri m-au operat, azi am si inceput sa merg, o am cu mine in camera si m-am mobilizat rapid. O sa va mai scriu, acum fug la ea.

Mergi la inceput