cine are dreptate?
Raspunsuri - Pagina 2

andacos spune:
Multzumesc mamagiuliei!
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Ati gresit amandoi. In primul rand copiii trebuiau supravegheati pentru a se preintampina astfel de accidente. Bunicul NU AVEA dreptul sa-l admonesteze pe baietelul tau. Tu erai in vizita si nu a fost frumos ca ai tipat, intr-o casa straina, mai ales ca erai la sarbatorirea unui copil de 1 an, care sincer nu avea nicio vina in prestatia bunicului. Trebuia sa-ti iei familia si sa pleci. Atat. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Exact asa vad si eu problema!
editez sa spun ca eu am baiat d eaproape 15 ani si cind era asa de virsta fetitezi tale mamagiulei,cam la fel spuneam si eu!Acum...cam intzeleg de ce suntem raspunzatori pina la 18 ani ai lor!
dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos Multzumesc mamagiuliei!
Exact asa vad si eu problema! editez sa spun ca eu am baiat d eaproape 15 ani si cind era asa de virsta fetitezi tale mamagiulei,cam la fel spuneam si eu!Acum...cam intzeleg de ce suntem raspunzatori pina la 18 ani ai lor! dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
eu ziceam in ideea ca de la 14 ani mai raspund si`n fata legii, minorii, dar pana la varsta aia doar si numai eu.
Daria & felina fioroasa

_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui MIRCLAU baietelul meu a trecut pe langa manuta lui dar nnu am vazut exact daca l-a calcat pe manuta sau nu(eu eram in apropiere)dar l-am vazut pe bunicul sarbatoritului cum se repede la baietelul meu,il strange de mana ridicandu-l in sus,pur si simplu l-a bruscat si l-a strans de mana destul de rau , MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009 |
mie mi se pare ca mama l-a supravegheat pe baietel din moment ce spune ca era in apropiere... apoi, dupa un copil de 5 ani nu stai in urma lui la un pas cum o faci dupa un bebe mic....
faptul ca a tipat cand si-a vazut copilul bruscat... poate nu a fost un gest tocmai de o "lady" dar,asa cum marturiseste si ea, poate este mai vulcanica/impulsiva si a reactionat in acest fel. cel putin a facut-o catre un adult nu catre un copil!!!!
bunicul sarbatoritului ce justificare are ca a tipat si a bruscat un copil de 5 ani ????
eu am trecut prin faza copil cu varsta de 1 an de doua ori...
sincera sa fiu... daca as fi fost in locul acelui bunic... prima grija ar fi fost sa iau copilul meu in brate si sa-l mangai sa ma uit la manunta sa vad daca este serios lovita sau nu.... nu m-as fi "aruncat" la vinovat ca poate nici nu este vinovat...
si apoi, si daca ar fi fost vinovat si l-ar fi calcat pe manuta... cu siguranta nu a facut-o din rautate ci din greseala... si din nou... nu ar fi trebuit sa reactioneze asa!!!!
uite, fetita mea este innebunita sa se dea in leagan... cum ajungem in parc o ia la goana spre cele doua leagane existente. care, de obicei, sunt ocupate deja de alti copii ... nu se dezlipeste de cadrul leaganelor nu cumva sa piarda locul atunci cand vreunul dintre ele se elibereaza...
de obiecei, copii mai mari de 6-7 ani se dau foarte tare in leagan...
daca fii-mea ar fi lovita de picioarele unui copil sau chiar de leagan... cine ar fi de vina? copilul sau eu - mama ei - ca nu am supravegheat-o avand doar 2 ani jumatate ??? eu spun ca vina ar fi in totalitatea a mea !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010

emanouela spune:
mirclau esti "sisi" la fel ca noi, poate noi mai sisi decat tine. stai linistita si nu=ti mai fa procese de constiinta. ai reactionat bine, nu ft elegant ca ai tipat la bunic, dar ai actionat bine...bebe era bine, plangea ca ar fi fost calcat?? nu! si daca il calca ce???? trecea cu buldozerul peste el????era un accident si asta e, se intampla....offf.

MIRCLAU spune:
fetelor,multumesc,m-am mai linistit pt ca toata lumea m-a innebunit ca totusi eu trebuia sa stau de vorba cu bunicul si sa il intreb de ce a reactionat asa fata de copilul meu,ceea ce mie chiar nu mi se pare normal din moment ce el mi-a bruscat mie copilul,repet,parerea mea si culmea culmilor ei fac pe suparatii,iar de tipat nu va ganditi ca am inceput sa urlu ci doar m-am repezit un pic ca sa-i trag mana cu care il strangea pe fi-miu,iar eu de obicei imi supraveghez copii,poate nu stau chiar langa ei dar oricum in zona
altcineva imi reprosa ca nu trebuia sa auda copilul meu ca ii iau apararea sa nu i se urce la cap.....
oricum va multumesc din suflet la toate ca am reusit sa fiu si eu la unison cu cineva,pt ca eu oricum sunt mai ciudata anti-violenta,anti-fumat,anti-alcool,etc...dar ma rog asta e alta problema

Laura25 spune:
Eu cred ca din contra, copilul trebuie sa te auda ca ii iei apararea atunci cand e nedreptatit, pt ca astfel capata incredere in tine si va veni la tine cand va avea o problema serioasa, nu se va duce la seful de gasca sau mai stiu eu unde ....
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Chuny spune:
Stai linistita ca nu ai gresit ... nu stiu cine ar ramane calm daca si-ar vedea copilul agresat ... asa in teorie toti se dau rotunzi
Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza

MIRCLAU spune:
va multumesc din inima,chiar m-am linistit ca nu sunt "sisi" si ca e chiar ceva normal sa imi apar copii,pt ca lumea crede ca sunt un pic exagerata cu dragostea pt copii,dar ma rog...asa sunt eu si asa vreau sa raman,pt ca nu pot simti altfel
va pupic si inca o data multumesc

alex_andra spune:
Nu ai greesit cu absolut nimic, dar nimic, nimic
Singura persoana care a gresit a fost acel bunic.
Eu nu=mi lovesc copilul, atunci cum sa stau impasibila cand vad ca altul mi-l zgaltaie??
Doamne sfinte...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mediajust spune:
citat din mesajul lui viviana Ati gresit amandoi. In primul rand copiii trebuiau supravegheati pentru a se preintampina astfel de accidente. Bunicul NU AVEA dreptul sa-l admonesteze pe baietelul tau. Tu erai in vizita si nu a fost frumos ca ai tipat, intr-o casa straina, mai ales ca erai la sarbatorirea unui copil de 1 an, care sincer nu avea nicio vina in prestatia bunicului. Trebuia sa-ti iei familia si sa pleci. Atat. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Si eu zic la fel - sau (tot rabinic) amandoi ati avut "dreptate" in pierderea controlului. Probabil bunicul chiar a fost convins ca micutul a fost calcat pe mana - si a reactionat disproportionat.
Sigur ca nu-i de suportat sa ti se bruscheze copilul, dar nici a tipa intr-o vizita, mai ales cand acolo sunt copii mici care nu inteleg despre ce-i vorba - iar nu-i in regula.