Sustineti politia romana in tot ce face?
![](images/user_woman.png)
Politistii spun la TV ca au sustinerea romanilor in tot ce fac. Sunteti de acord? Va reprezinta si pe voi?
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Nu pot sa spun decat ca salut prima demisie de onoare a unui ministru de dupa Revolutie (sper ca nu ma inseala memoria). In sfarsit un politician cu coloana vertebrala!
Restul...trebuie sa cunosti substraturi mult mai adanci pentru a putea comenta situatia intr-un mod obiectiv. Dar la cate de multe riscuri si-au asumat cei care au protestat...as zice ca au tras un semnal pe care ar trebui sa-l inteleaga toata clasa politica romaneasca!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Gabi_K spune:
categoric NU.
pentru ca nu fac foarte multe.
Dar la luat spaga nu sunt nici ei sub nivelul national (ma refer la categoriile si profesiile ...stiti voi care...)
Altfel nu-mi explic nivelul lor de trai.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Mediajust spune:
Evident, nu.
Nu pot sustine incalcarea legii de catre niciun roman, cu atat mai putin de catre cei chemati sa vegheze la respectarea ei.
N-am avut nici pana acum un mare respect pentru aceasta categorie profesionala, justificat de frecventa lipsa de profesionalism, raspunsul la comanda politica, coruptie, "vile cu epoleti" - dar ce am vazut in fata Cotrocenilor m-a speriat de-a dreptul. Nu ma intereseaza ca acolo este Popescu, Basescu, Antonescu - este o institutie, si nu una oarecare. Pentru acest tip de manifestare, existau argumente pentru riposta in forta, eu sunt uimita ca nu s-au scos tunurile de apa.
Este evident ca lefurile sunt mizerabile, tensiunile maxime, ca politia unei tari trebuie intretinuta corespunzator - dar de aici si pana la a striga in fata palatului prezidential cu pistolul in mana, este distanta lunga.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eleni/Eleni.jpg)
Eleni spune:
Iar generalizam. Si de data asta ma bag pentru ca e personal.
Care nivel de trai? Stii e la fel de frustrant si pentru politisti, si pentru familiile acestora. Ca si pentru medici probabil, ca si pentru asistentii medicali. Ne grabim sa generalizam: astia au, ca oricum iau spaga si nu fac nimic. Well, ori sotul meu ia spaga si nu o aduce acasa, ori nu ia. Si ca el sunt multi. Am crescut printre ei, probabil de aceea le iau apararea.
Nu neg existenta uscaturilor, dar chiar se straduiesc sa faca lucruri, de multe ori cu pixuri si hartie duse de acasa, sau cu benzina familiei...
RHYANNA spune:
cred ca fiecare om are dreptul la decenta,daca vrem sa fim o tara UE e bine sa ne platim regeste personalul din armata,politie,sistemul sanitar(nu cunosc pe nimeni din sistem,nu am rude -spun doar o paraere personala-daca sunt platiti bine nu mai iau spaga
-dar daca sunt prinsi-inchisoare-ceea ce la noi nu se prea intampla
afara fac inchisoare si vedetele
Mediajust spune:
Eleni, nu generalizez, sunt si politisti profesionisti si cinstiti. Din pacate, aia nu prea intra in contact direct cu cetateanu' care are nevoie de ei (era un subiect 112 pe aici, cu povesti de la sublim la ridicol). Am cunoscut ofiteri criminalisti stralucitor, dar am vazut documente intocmite de agentu' de pe strada care ar friza penibilul, daca n-ar fi pe banii mei.
Am spus ca eu nu am incredere si respect pentru aceasta categorie tocmai ca, la fel ca tine, i-am vazut personal "in actiune", contactand profesional cu ei.
Da, este inadmisibil sa vina cu hartia si benzina de acasa, sa munceasca pe 500 de lei.
La fel de inadmisibil este insa sa fie primii care incalca legea in maniera in care au facut-o - si te sigur ca acolo nu erau numai uscaturile.
Oare exista vreo statistica privind numarul politistilor care au demisionat din cauza conditiilor proaste? Pentru ca, in mod normal, acesta este primul gest pe care un angajat il face cand slujba nu-i mai raspunde asteptarilor.
mElaine spune:
Ceea ce se intampla pe Realitatea si Antene e pur si simplu dezinformare si instigare la violenta. Ma uit ca la niste seriale din Orwell la aceste doua canale. Ma intreb pana unde vor merge. :((
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mediajust Eleni, nu generalizez, sunt si politisti profesionisti si cinstiti. Din pacate, aia nu prea intra in contact direct cu cetateanu' care are nevoie de ei (era un subiect 112 pe aici, cu povesti de la sublim la ridicol). Am cunoscut ofiteri criminalisti stralucitor, dar am vazut documente intocmite de agentu' de pe strada care ar friza penibilul, daca n-ar fi pe banii mei. Am spus ca eu nu am incredere si respect pentru aceasta categorie tocmai ca, la fel ca tine, i-am vazut personal "in actiune", contactand profesional cu ei. Da, este inadmisibil sa vina cu hartia si benzina de acasa, sa munceasca pe 500 de lei. La fel de inadmisibil este insa sa fie primii care incalca legea in maniera in care au facut-o - si te sigur ca acolo nu erau numai uscaturile. Oare exista vreo statistica privind numarul politistilor care au demisionat din cauza conditiilor proaste? Pentru ca, in mod normal, acesta este primul gest pe care un angajat il face cand slujba nu-i mai raspunde asteptarilor. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
http://www.vremeanoua.ro/primul-politist-demisionat-din-cauza-diminuarii-salariului-2
http://www.gazetanord-vest.ro/2010/09/12/cinci-pompieri-si-doi-politisti-satmareni-au-demisionat-din-cauza-diminuarii-salariilor/
http://investigatorul.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2567:politistii-comunitari-isi-dau-demisiile-pe-capete&catid=13:actualitatea
Ma rog, pe cei de la politia comunitara eu nu i-as numi chiar 'politisti'. Am auzit expresia "ajutori de caine lup" care li s-ar potrivi mai bine marii majoritati ai acestei categorii de angajati ai primariilor.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mElaine Ceea ce se intampla pe Realitatea si Antene e pur si simplu dezinformare si instigare la violenta. Ma uit ca la niste seriale din Orwell la aceste doua canale. Ma intreb pana unde vor merge. :(( |
Adica imaginile de la sediul prezidential au fost trucate, n-au fost acolo sute de politisiti, intr-un "asediu" neautorizat?