Ghiocei de Martie-Aprilie***253***
Raspunsuri - Pagina 22
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Si..asemeni avsului yenna, sa pui vasul odata ce dai drumul la cuptor, nu pui vasul in cuptorul fierbinte..ca e jaleeeeeeeee |
pai treb sa achizitionez si eu una bucata oala mai ales ca vor veni si zilele orasului gl. si vin de prin toate zonele mesteri
dragastoasa de Dragos
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
pai treb sa achizitionez si eu una bucata oala mai ales ca vor veni si zilele orasului gl. si vin de prin toate zonele mesteri dragastoasa de Dragos ![]() |
un singur lucru va sfatuiesc pe cele care doriti sa achizitionati..sa luati acea culoare maro..pusa de mine in link..si nu neagra. Cele negre dau drumul la culoare in mancare

au avut parintii mei si au evacuat-o:)))Comorile noastre
Ilinca_M. spune:
Oooof, Gianina si micshunica!!

Nici nu stiu ce as mai putea spune:(
Ce mare a crescut Razvanelu!!! Ultima poza, cu voi 2, e mortala, zici ca ati fost surprinse de paparazzi si urmeaza sa-i caftiti rau de tot!!!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
adrisimo28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M.![]() ![]() ![]() Sunt boholnaaava! N-am mai fost racita de la Craciunul cand eram bortzo cu Phiphi! Si eu fac urat la raceala Partea nashpa e ca a racit si maica-mea si ea are febra mai mare ca mine Cica si soacra e bolnava...Numai huzband a scapat...INCA!!!Nu pot sa cred ca am asa ghinion, maine am o zi mare, ar trebui sa fiu in forma maxima...si io-s fleashca! |
recuperarea rapida iti doresc, bea multa lamaie stoarsa cu miere cam jumi juma cant, la mine are mare efect
dragastoasa de Dragos
pisigri spune:
Gianina, Ilinca, sanatate multa !
Anaan, ai noroc ca nu vin eu la sovata, ca-ti furam statutul de "cea mai grasa". Eu sigur sint cea mai rotunda, oricit va laudati voi pe aici !
Cit despre small talk... nu s-a inteles exact ceea ce am vrut sa spun, dar nu mai reiau ca mi-e ca iar nu ma exprim destul de clar si las loc la interpretari.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
georgiana310 spune:
Oare s-a facut capitol nou???
Super Mutzu!!! Imi place tare de el. Mie mi se pare tot DYANNNA, nu stiu ce zice Ilinca

In alta ordine... eu m-am suparat asa:
- ca nu am primit majorete cand am nascut! Na!!! M-am suparat! Multe fete au primit... Stiu ca nascusem de 10 ore si eram cu laptopul in pat sa caut majoretele... Iaca... NU-S!!! Ah, ce m-am nervozat!!!
- la ceva zi de nastere Bris
- cand am fost luata la 11 metri la o faza... nu mai zic care ca n-are sens...
DAAAAR,
mie imi place tare toooot ce se discuta aici.
Si nu incetez sa ma intreb... oare pe cata lume, am suparat eu??? OHO, va rog, nu raspundeti la asta!![]()

![]()

![]()

Gianina34 spune:
multumesc mult fetelor
pisigri -ce mai faceti? v-ati facut bine, ai gasit bona? cum te descurci cu serviciul?
si eu trebuie sa gasesc pe cineva si nu stiu de unde sa incep
ideal ar fi sa gasesc vre-o vecina pensionara insa ca am vazut prin parculetul de langa bloc... ma ia cu fiori
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Gianina34 spune:
daca tot se lanseaza trendul cu vasele de lut![]()
am si eu unul, acum e in boxa insa in perioada pregravideala am bucatarit innestire sarmale care ies , ce-i drept, dementiale

altceva nu am incercat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
cativ13 spune:
de aseara luam augumentin, la 12 ore. daca nu se remediaza tusea pana maine ne trece pe injectabil...vrea sa-i puna branula...

culmea e ca am racit si eu si suntem 2 mucioase prin casa. imi amintesc ca spunea cineva ca daca nu au luat des antibiotic sansele ca organismul sa raspunda sunt mai mari. fi-mea n-a luat nicodata...sansele cresc, nu?![]()
chiar nu vreau injectabil
eu citesc mereu, tot, vad si toate pozele dar nu apuc sa comentez sau sa raspund. ba vine fi-mea si zice "bazti", ba trebuie sa fac una-alta, mereu gasesc altceva de facut cand doarme. zic sa scap de ale case ca apoi sa stau linistita la calculator...nu merge.sa va faceti bine toate, si mamici si mai ales pui
Fiica Ploii