Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena
Asa baiat....cred ca il iau de ginere mai incolo...

pai sa va fie de bine de pe acum

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Elena, ce scumpa e Eva...ce bea acolo de la Teddi, apa cu lamaie?!
Vazut Mutzunel scump la cabana...Dyanna, I'm sorry, dar tot e tac'su! Si chiar se vede pe el ca e un lipicios (aici seamanana cu tine;)
Si eu citisem cronici favorabile despre vasul roman si-apoi pac! a postat cineva care a zis ca dupa cateva utilizari "se impute" si nu mai scoti mirosul din el veci si atunci am renuntat...Mie cel mai mult imi plac vasele yenna? jenna? cum se scrie, ca am o jena
Phiphi inca doarme!! Cred ca-i prieste patul asta de la calculator, e mai lat, se invarte cum vrea...azi noapte prima trezire pt tzitzi a fost la 4!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Am reusit?!

[url = "http://community.webshots.com/album/578657446soJCjH?vhost=community " ] EVA [/url]

Mergi la inceput

bogdana deja imi e foame. imi zicea cineva ca e o chestie cu oala asta, ca treeb intai incalzita apoi dupa ce faci nu o racesti brusc...asa e?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

gianina unde esti? ce face micsunica? ai ramas in urma cu meniul de ieri

dragastoasa de Dragos

aici sunt, aici sunt
numai ca tare deprimata si nu mi-am mai bagat nasul sa spun ceva ca si-asa era o atmosfera mai "suparata"
noi suntem tot bolnavi
este a cincea saptamana de mucisori, complicatiile cu bulbuci au aparut si la cealalta urechiusa. Acum suntem in a 7 zi de antibiotic si micsunica se tot agita pe langa urechiusa mai grav afectata. Probabil ca voi merge pana la 10 zile cu zinnatul ca inca il tolereaza
in rest... nu stiu cand se vor sfarsi problemele noastre
asa ca nu ma bagati in seama

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Maria K este bine, o sa aiba o fetita

sa creasca mare in burtik la mami!

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

bogdana deja imi e foame. imi zicea cineva ca e o chestie cu oala asta, ca treeb intai incalzita apoi dupa ce faci nu o racesti brusc...asa e?

dragastoasa de Dragos

nu..nu..singura "gaselnita"e ...ca trebuie inaitne de a pune preparatul sa o tii in apa..20 minute, sa-si traga lutul apa, pe care ulterior o va evapora. Nu e ninmic altceva cu racitul, incalzitul. Si..asemeni avsului yenna, sa pui vasul odata ce dai drumul la cuptor, nu pui vasul in cuptorul fierbinte..ca e jaleeeeeeeee

Comorile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena

Am reusit?!

[url = "http://community.webshots.com/album/578657446soJCjH?vhost=community " ] EVA [/url]

nu, scoate pauzele dintre litere si semne

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ilinca..a mea n s-a imputit, deci..nush despre ce o fi vb persoana respectiva. E drept, ca eu dupa ce gatesc..o golesc in altceva(daac sunt de ex sarmale..care clar nu le mananci odata)si o spal automat.Eu sunt tare fixista cu mirosurile

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Adrisimo nu reusesc dar mai incerc, acum tre sa iesim afara ca nu se mai poate in casa... Ilinca aia e sticla de apa, adica dupa apa cu lamaie i-am pus apa plata ca ii place modelul de sticla

[ url = " http://community.webshots.com/album/578657446soJCjH?vhost=community " ] EVA [/ url]

Mergi la inceput