Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Sa ma laud si eu un pic ??? Ce ziceti ???

Scriam inca de anul trecut ca sunt innebunita sa culeg ghebe(am si io o nebuneala, cand culeg ghebe parca am orgasm, mirosul ala de padure ma innebuneste)... asa ca ieri am fost la padure si am adunat impreuna cu cumnata 2 saci , pana seara am migalit la ele... sa va spun cum aratam cand am venit ??? Ioi, plina de scai in par (a stat sotul juma de ora sa ma "despleteasca"), maine si picioare bobotite de urzici si sangerande de la rugii de mure ... deci a fost un orgasm dureros... marti mai tregem o tura dar se duce sotul, sa mai fie si el excitat

ioi ce-am mai ras!!!!!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi ne-am plimbat toata dupa masa, a fost o vreme superba dupa ploaia de dimineata, asa ca am fost la vizionat de cabana pt revelion si se pare ca am batut palma pt una faina, mai urmeaza sa vedem exact cate familii suntem si sa mai negociem putin pretul

Si mai aveti o camera libera?
Ca daca nu va deranjam, noi tare ne-am alatura.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

V-am luat in calcul deja doar ca de ieri si pana azi s-au schimbat datele problemei in sensul ca o parte din gasca s-ar reorienta spre ceva mai altceva asa ca pana la sfarsitul saptamanii iar suntem in ceata , da' nu va lasam noi pe langa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
. Sunt sigura, de pilda, ca tuturor ne e dor de Maria_K, desi n-a mai scris de mult si n-a mai strigat-o nimeni la apel de mult...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Eheee, am strigat-o si eu zilele trecute cand intrebam de acele picturi

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
acum nu ma pot abtine sa nu ma intreb si eu "unde sint iubirile male/care le-am avut"

-acum: Marcel Iures, Al Pacino, ANTHONY Hopkins, Sean Connery si Denzel Washington. Ii ador pe toti, nu ma pot hotari cum sa-i "aranjez" intr-un top 5, deci ordinea e aleatoare

anca nicolae stie de marcel

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Da, am ajuns la zi cu cititul
Imi pare rau de mamicile "suparate"(si eu am trecut prin faze de genul asta) si le sa le treaca

Si Maya este racita de 2 zile cu mucei, tuse stranut si febra.Azinoapte nu cred ca am dormit 2 ore in total, la cat a putut sa planga saracuta.Azi dim a facut 38.5, dar dupa pranz parca s-a mai inzdravenit, nu i-au mai curs muceii asa rau si nici nu a mai tusit/stranutat ca ieri. Acum doarme de 2 ore, si vad ca respira mai usor.SPER la o noapte mai normala

BAGAM O IESEALA IN IOR????????...Monn ce zici??? fixam o zi???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu zic sa spuna repede cine nu s-a suparat niciodata pe motiv de nebagare in seama! Banuiesc ca toate am trecut prin asta macar o data.

numai odata.... nu mai tin minte de cate ori...dar imi trece ca imi sunte-ti dragi,invat multe lucruri de la voi si unde mai pui ca va si visez noaptea

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna fetelor!
toate bune de la eco, bebe mare de 12s si 2 zile...uite ca e mai mare decat banuiam eu..posibil sa fie baietel, dar nu scriu nimic pana nu sunt sigura, noi ne doream fetita sa vedem cum e si cu inca o piersicuta in familie

drg de la la prima eco pana la penultima eco era fata, luni am avut ultima eco si s-a aratat "punguta cu 2 bani" si sambata(cand nu era nik programat a venit mult mai devreme) a iesit baiat

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola,

La noapte, dupa ce adorm odoru' va citesc/raspund pe indelete; acum nu ma pot abtine sa nu ma intreb si eu "unde sint iubirile male/care le-am avut"

-in tinerete: Tano Caridi din Caracatita si Eric Roberts
-anul 1 de prima facultate: Dorin Andone si Marius Bodochi
-acum: Marcel Iures, Al Pacino, ANTHONY Hopkins, Sean Connery si Denzel Washington. Ii ador pe toti, nu ma pot hotari cum sa-i "aranjez" intr-un top 5, deci ordinea e aleatoare

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

No Ina draga m-ai nimerit la fix in tinerete si acum, in facultate nu

La mine conduce totusi Denzel Washington

Mergi la inceput

eu ma duc la pa!!
edit: novus ai primit PM?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu zic sa spuna repede cine nu s-a suparat niciodata pe motiv de nebagare in seama! Banuiesc ca toate am trecut prin asta macar o data.

Da da, mie mi s-a parut intr-o vreme ca are Monnvas ceva cu mine de nu-mi raspunde la intrebari , pana la urma nu m-am rabdat si am intrebat-o direct si surprize : aveam vedenii

Mergi la inceput