Ghiocei de Martie-Aprilie***253***
Raspunsuri - Pagina 15
simonapro spune:
Noi nu avem treziri in miez de noapte, dar in schimb la sapte gata cu somnul, s-au dus vremurile cand se trezea la 8.30. Cum sa se trezeasca Sebi si el nu ![]()
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
anamariame spune:
Eu zic sa spuna repede cine nu s-a suparat niciodata pe motiv de nebagare in seama!
Banuiesc ca toate am trecut prin asta macar o data.Pisigri, si eu ma simt cam outsider cand vine vb de small talk, dar pt ca nu imi place acest statut, incerc sa ma integrez. Eu nu stiam ca se spune LMA la 1 an jumate. Eu nu stiu daca am urat cuiva, deci nu ma supar daca nu-i urati si voi Evei. Desi eu tort o sa ii fac
, na, profit de ocazie sa mananc ceva intezis.Ilinca, eu am slabit 2 kg si-s tare fericita! Eu zic ca n-ai de ce sa fii prea necajita, erai un pic cam slaba inainte
, important e sa nu pui mai mult.Monn, Eva azi s-a trezit la 7
, eu am motait pana la 9:40, ea a plimbat jucarii dintr- camera in alta. Apoi a adormit in carut, la plimbare, lucru pe care nu l-a mai facut de cca 1 an (sa adoarma afara adica). La 2 ne-am bagat amandoua la somn pana la 6. Eu nu stiu cum rezisti tu sa te trezesti asa devreme si apoi in timp ce Chiscuta doarme sa faci treaba, eu nu concep asa ceva
, prefer sa dorm dusa. Da' sa stiti ca-mi arata casa acceptabil totusi Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Hola,
La noapte, dupa ce adorm odoru' va citesc/raspund pe indelete; acum nu ma pot abtine sa nu ma intreb si eu "unde sint iubirile male/care le-am avut" ![]()
-in tinerete: Tano Caridi din Caracatita si Eric Roberts
-anul 1 de prima facultate: Dorin Andone si Marius Bodochi
-acum: Marcel Iures, Al Pacino, ANTHONY Hopkins, Sean Connery si Denzel Washington. Ii ador pe toti, nu ma pot hotari cum sa-i "aranjez" intr-un top 5, deci ordinea e aleatoare ![]()
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
toate bune de la eco, bebe mare de 12s si 2 zile...uite ca e mai mare decat banuiam eu..posibil sa fie baietel, dar nu scriu nimic pana nu sunt sigura, noi ne doream fetita sa vedem cum e si cu inca o piersicuta in familie:P
bebe este in parametrii normali, voinicut si tare vioi!
dpn pe 9.04.2011 s-a schimbat!
va
cu drag si inca astept un impuls ca sa ne intalnim cu fetele din buc pe undeva..ne este dor de voi!!! astept pm daca si voi ma vreti pe mine!
o seara frumoasa! ca nu ma mai lasa T. sa scriu:P
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+ 
nasterea in apa
pozici dragute
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Hai sa va spun realizarea zilei de ieri: fiu-meu care nu face "pa" veci, nimanui si in nicio situatie, foarte relaxat si sigur pe el, ne-a facut "Pa" in mallul din Sibiu si-a luat-o la galop dupa niste tinerele cu fuste simbolice...l-am recuperat in urlete. Ioi, Doamne, ce ma asteapta! Azi, cand i-am zis sa faca "pa" mi-a facut cu nonsalanta, deci am intrat si noi in randul lumii salutatoare Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |

Deci nu mai zice tu ca Gulia nu face, nu drege, are intarziere in dezvoltare

bla-bla, el de fapt e mai destept si smecheros decat crezi tu, asa ca face ce trebe' cand crede el de cuviintaMulti pupici lui "dei-dei"

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Pai hai sa zic si eu. De cand l-am vazut prima oara mi-a placut ca barbat de George Clooney si number one e Bono(Paul David Hewson) , iar de noutate e actorul principal din Dinastia Tudorilor l-am savurat in fiecare episod Jonathan Rhys Meyers ![]() ![]() ![]() Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) |
Sa va fie de bine vacanta!
Am admirat pozele cu voi in Turcia, foarte frumos v-ati distrat
Iar tu ai o silueta...
In copilarie nici eu nu ratam nici un episod din Beverly Hills si bineinteles imi placea de Brandon
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Anaan Monnvas, am uitat sa zic: si mie mi-a aparut Corina Mitu pe Picasa si habar n-am cine e ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Si mie

fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui denisamada Vazut pozici cu frumoasa Sophiphi! Abia astept sa ne vedem la Sovata! ![]()
1. Tot in ikea vazusem. Parca si si Brico. 2. Nu-sh daca tortul "trebuie" facut pe o data anume... eu l-as face atunci cand serbez. Eu i-am luat nashei o rama argintata si i-am pus poza Adelei. Nici noi, nici nasha nu suntem bisericoshi, dar icoane tot avem prin casa... nu-sh la ce fel de "gen" te referi... Nu puteam sa le mai luam tot icoana, ca le-am luat una cand s-au casatorit. 3. Eu am renuntat la desene si am luat niste pitici de-aia care se lipesc... dar anu am gasit decat 3... FETELOR, DACA VEDETI PITICI PRIN LIBRARII, ANUNTATI-MA! Ca trebuie sa-mi intregesc formatia. A! si nici pe domnishoara Alba ca Zapada nu am gasit-o inca! Dau send la asta si ma duc sa mai recuperez... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |

insfarsit imi raspunde si mie cineva
, ca dupa raspunsul lui novusica am tot asteptat si alte sfaturi..

fericita de
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
aditapop spune:
Inapreda, Marius Bodochi imi placea si mie in tinerete!!![]()
Da' de Cuba Gooding Jr. ce ziceti? mie imi place mult! Robert Redford, Anthony Hopkins, Richard Gere.
Cu trezitul si urlatul noaptea, ne lovim si noi in ultima vreme, motivul fiind singuratatea- daca il luam cu noi in pat, adoarme in cateva secunde. Problema e ca nu mai dormim noi pentru ca se loveste ba de mine, ba de tati, ba o mana, ba un picior peste cap/burta. Ce am facut? l-am lasat in patut, e drept ca mi-am sacrificat cateva nopti (vreo 3-4), i-am dat ceai/apa, am stat langa el pana s-a linistit si adormit. Vad ca deocamdata imi reuseste, desi in primul minut se lasa cu urlete, dar se potoleste daca vede ca stau agatata de patut si nu plec din camera![]()
NU stiu cum as proceda daca as pati ca Monnvas, sa vrea joaca la 4 dimineata, cred ca as turba de nervi in prima faza, apoi as continua cu incapatanare sa-l pun in pat, cu noi, care chipurile dormim tun...dar e greu tare daca el se da jos si urla... chiar nu stiu
POZE NAZDRAVAN
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Salutare mamicile mele dragi! Stiu ca fetele s-au suparat ca nu s-a comentat cand s-au pus poze, dar mie asa imi place sa ma uit si asa ma bucur cum vad cat de mult au evoluat si cat de mult au crescut. Imi pare rau ca nu comentez ici sha, pe forum. Dar am colegii de job martori cand exclam cu bucurie (la Injineru' par exampla, ieri, cand am zis "vaaaaiii, ce mult a crescut si ce frumusel e!"). |
Si eu stiu asta

.Esti printre putinele mamici care mai lasa un comentariu la o poza, comentariu care este asteptat si citit cu mare drag de oricare dintre noi!!!
fericita de

Maia Andreea ( 07 apr 2009)