Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

de ce tot cautati voi cizne de cauciuc?

dragastoasa de Dragos

eu vreau cizme de cauciuc ca sa avem si noi sa nu rada altii de noi ca nu avem
Si sa ramana secret..noi avem deja cizmulite de cauciuc

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

pai at treb sa ne luam si noi sa fim in trend

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Eu TREBUIE sa-i iau pentru ca noi stam cam "rural" si in plus curtea nu e amenajata si are multe zone cu pamant. Drept pentru care azi, pentru ca ieri a plouat, am "tinut" copilul captiv doar pe niste "aleiute" foarte inguste. Normal ca el vroia unde era mai mare noroiul...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

pai at treb sa ne luam si noi sa fim in trend

dragastoasa de Dragos

Cam aceeasi intrebare voiam sa o pun si io dar punand neuronul la contrubutie un pic am zis ca e bine pt.vremea de dupa-ploaie (eu nu prea sunt cu "trend-ul").

Mergi la inceput

Sa ma laud si eu un pic ??? Ce ziceti ???

Scriam inca de anul trecut ca sunt innebunita sa culeg ghebe(am si io o nebuneala, cand culeg ghebe parca am orgasm, mirosul ala de padure ma innebuneste)... asa ca ieri am fost la padure si am adunat impreuna cu cumnata 2 saci , pana seara am migalit la ele... sa va spun cum aratam cand am venit ??? Ioi, plina de scai in par (a stat sotul juma de ora sa ma "despleteasca"), maine si picioare bobotite de urzici si sangerande de la rugii de mure ... deci a fost un orgasm dureros... marti mai tregem o tura dar se duce sotul, sa mai fie si el excitat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Scriam inca de anul trecut ca sunt innebunita sa culeg ghebe(am si io o nebuneala, cand culeg ghebe parca am orgasm, mirosul ala de padure ma innebuneste)...

mie imi plac ghebele...dar nu am de unde sa le culeg

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Scriam inca de anul trecut ca sunt innebunita sa culeg ghebe(am si io o nebuneala, cand culeg ghebe parca am orgasm, mirosul ala de padure ma innebuneste)...

mie imi plac ghebele...dar nu am de unde sa le culeg

dragastoasa de Dragos

Daca ati taiat padurile
Tu ar trebui sa ai orgasm cand mananci peste...oho, ce-as manca o saramurica, yami, yami...

Pana atunci, ma duc sa trag un pui de somn langa gandacul meu mic, mancarica am facut, sotul imi lipseste again (e la fratele, of course!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anaan, nu avea nici o legatura cu discutia din weekend, la care m-ar fi mincat si pe mine limba sa raspund da am zis sa nu-mi incalc printzipurile. Dupa cum va imaginati, si io-s axata pe "virsta a treia" gen Sean Connery. Pentru mine cred ca cel mai sexy barbat va fi si va ramine Yul Brynner, apoi Ozzy Osbourne, solistul de la Aerosmith etc. Nu m-as da in laturi de la David Duchovny, dar asta din cauza rolului din Californication.

Deci, pe mine nu ma deranjeaza small talk-ul; e foarte bine ca exista si e foarte bine pentru cine are timp de el. Nici macar invidioasa nu sint . Dar spuneam ca m-am simtit lasata pe-afara la "discutii importante"= pe tema cresterii copiilor din dotare, si pun asta pe seama neparticiparii la small talk, care vrind nevrind inseamna un pic de socializare mai intensa pentru altele. "Criticile" mele (care nu au fost critici, au fost doar ceea ce am simtit eu) nu aveau ca tinta vreo fata anume, nicidecum. Ma explicam si imi justificam absenta prelungita, nu criticam ceea ce se intimpla.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello fetele!! am revenit din concediu. A fost ff frumos dar si obositor. Cel mai important e ca Buburuza mea s-a simtit excelent si a invatat toate orataniile din ograda.

N-am apucat sa citesc decat capitolul acesta si va raspund repede pana nu se trezeste:

Am vazut ca unele fete s-au suparat ba din motive de laudat poze, ba ca n-au primit raspunsuri, etc. Eu de exemplu nu am timp sa stau la calc, decat seara dupa ce se culca Mitzi meu. Asta inseamna orele 23. Atunci trebuie sa-i impart timpul in a termina ce mai am de facut prin casa, a sta cu sotul si a va raspunde(citi) voua. In timpul zilei abia mai apuc sa arunc un ochi asa din mers dar in profunzime si recapituland multe pagini ba chiar capitole doar seara. Asa ca la finalul zilei, uit cate poze am vazut si desi le vad pe toate si le admir si studiez, prefer sa nu ma exprim pentru a nu uita pe cineva. Mai aels cand se strang poze pe o perioada mai lunga si de la mai multe fete. Acu la subiect Ina sa sti ca eu nici n-am vazut mesajul cu link-ul la poze asa ca abia asteptam sa te intorci sa povestesti ce-ati facut si sa va admir. Asa ca daca te rog mai dai link-ul o data?.
Legat de alte motive de suparare, am mai avut si eu momente cand mi se mai punea pata pt motive ca cel al Ilincai sau pt ca lipseam 2-3 saptamani ba chiar si o luna si nu intreba nimeni de mine. Dar astea erau mai la inceput acum eu gandesc ca daca de multe ori nu comentez un raspuns sau niste poze din lipsa de timp sau din aiurela prea mare la fel ma astept si din partea vostra sa nu-mi raspundeti mereu sau sa uitati sa-mi laudati odorul din acelasi motive si nu din indiferenta. Si pe masura ce copii vor creste tot ai mult si noi vom merge la servici chestii deastea se vor intampla tot mai des. Important e ca atunci cand intru sa dau buna ziua cineva imi raspunde cu drag, ma recunoaste ca o veche prietena sau cunostinta cu care a impartasit destul de profund cele mai frumoase momente din viata mea cum au fost sarcina si primul anisor din viata puiului meu. Asta e important. Poze o sa pun mereu atunci cand pot si nu astept niciodata laude, le pun pt ca asa cum eu sunt curioasa sa vad cum au crescut puii vostrii si ce mai fac(desi nu ma exprim mereu) poate la fel se intreaba cineva si de Gaza mea.

Pt bebeii cu mucisori noua ne-a functionat ff bine o cura cu propolis si vitamina C, o lingurita pe zi timp de 4 saptamani. Asa ne-a recomandat Dr atunci cand am avut. Si cred ca efectele au fost super pt ca dupa o saptamana la munte in conditii de vreme si temperatura ff variabile, noi ne-am intors fara nici o problema. Sper sa ramanem sanatoase si in continuare sa fim gata si de plecarea la Sovata.

Mie din serialul Dinastia Tudorilor, mi-a placut Henry Cavill, Duke of Suffolk. Bestial tipul, Ilinca ce zici?. Pt lista actorilor preferati revin mai tarziu ca s-a trezit Mitzi

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

fetele excursioniste sambata la praid e festivalul sarmalelor si in localitatea campul cetatii http://www.varmezoturizmus.ro/campul_cetatii.html e nush ce interesant
edit a fost fest sarmalelor wes trecut
dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput