Ghiocei de Martie-Aprilie***253***
Raspunsuri - Pagina 12
cativ13 spune:
Denisamada, piticii tai
se gasesc la magazinul din coltul strazii unde stai in tgv. probabil n-ai mai venit de multisor, altfel nu-i ratai. sunt toti in geam.tati uita cam multe in ultima vreme...
Fiica Ploii
alina.n spune:
Ca veni vorba de actori care ne-au placut mie mi-a placut tare tipul care a jucat rolul principal in Prison Break - in rolul lui Michael Scofield alias Wentworth Miller daca l-ati vazut...
20+
pisigri spune:
Fetelor, intru sa va salut si eu.
Nici eu n-am mai scris cam din aceleasi motive ca inapreda. Ultimele noastre mesaje au fost trecute cu vederea, 1 an si 6 luni la fel, bonsita/pneumonia au avut aceeasi soarta.
In plus, iertat sa-mi fie ca spun asta (dar am decis sa desert sacul), am din ce in ce mai mult senzatia ca aici a ramas un fel de club din care fac parte fetele cu mai mult timp/"limbarita" decit mine. Nu ca ar fi ceva rau, Doamne fereste, dar mie nu prea-mi stau in fire un anumit gen de discutii "light" cu care se umplu paginile, si daca nu ma bag la ele parca devin cantitate neglijabila, asta e senzatia pe care o am. Asa ca trebuie sa recunosc ca m-am cam "suparat" si am decis sa ma fac nevazuta pe neve; iaca insa ca ma vad strigata la apel de vreo doua zile, si am gindit ca ar fi frumos sa explic de ce am disparut ca magaru-n ceata.
E adevarat ca se discuta si multe chestii interesante, ba sint anumite subiecte pe care mi-as da si eu cu parerea, dar din nou, decit sa vorbesc degeaba, mai bine tac. Stiu ca eu dau impresia ca vorbesc din carti (exclusiv) dar contrar aparentelor si copilul meu trece prin diverse "crize" specifice virstei, pe care le gestionez cu mai multa sau mai putina rabdare, ca nu-s mereu zen asa cum stiu ca ar trebui sa fiu si cum mi-ar placea sa fiu.
Pe scurt, ma simt in plus, "citatele mele din carti" par sa fie neinteresante, ce facem noi la fel, asa ca...mai bine stau cuminte in banca mea.
Nu am nimic cu nimeni in special, insa nu ma simt confortabil sa imi "sacrific" putinul timp liber vorbind unor oameni pe care nu ii intereseaza ce am de spus. Desi sa povestesc cu voi a fost o placere atita timp cit povesteam IMPREUNA, nu fiecare pe lungimea sa de unda.
De intrat pe forum intru cind am timp, mesajele private le citesc (cu oarecare intirziere se pare, mii de scuze Ilinca, ma uit acasa si iti scriu cum le cheama pe cariocile alea), numarul de telefon e acelasi, deci daca i se face cuiva dor de mine are unde sa ma gaseasca. Pina revin la sentimente mai bune va pup pe toate si va urez pitici sanatosi si veseli !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Denisamada, piticii tai tati uita cam multe in ultima vreme... ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
ramona7575 spune:
Buna fetelor la pranz,
Ehe, avem fete suparate un
sa ne ierte daca nu am fost chiar prezente la interventiile lor, cred ca fiecare raspunde in limita de timp, daca citeste si multe alte motive... eu intru mai rar si recunosc ca nu prea am zis "la multi ani" cand a fost ziua puiutilor nostri dar nici nu ma supar daca nu ziceti... aici am descoperit multe lucruri interesante sin viata copiilor vostri, am si applicat multe din sfaturi daca le-am gasit potrivite pt.mine... ce sa zic, fiecare raspunde canad poate si sa nu fie cu suparare daca nu dam repplay la anumite intrebari... ehe, cate intrebari nu am pus si io si nu m-am suparat, nu de alta dar fac riduri
sau ma imbolnavesc de fiere sau fac ulcer ![]()
.
Gina2008 spune:
Salutare mamicile mele dragi!
Stiu ca eu apar cand si cand, dar incerc macar sa tin pasul si sa citesc tot timpul - sa nu raman in urma cu vestile. Calin mai are putin si face 1,7 luni. Ne luptam cu 4 canini care ies si cu 2 masele (ca una a iesit deja). La ultima masuratoare avea 13,5 kg si 87 cm. Raceste cam des (de trei ori in trei luni) si acum am inceput cu Imunobaby sa vedem daca imbunatatim situatia. Nu zice inca nimic, niciun cuvintel, dar "vorbeste" pe limba lui la greu. Alearga, se catara, chiuie, ar sta numai afara... A inceput si el sa mestece, dar nu am renuntat complet la mancarea neblenduita. Alte noutati nu prea avem.
Eu as pune niste poze cu el mai noi dar sa dea naiba daca stiu unde. Pe Picasa noastra stiu ca nu mai era loc de multisor... si nici nu mai stiu parola... Stiu ca fetele s-au suparat ca nu s-a comentat cand s-au pus poze, dar mie asa imi place sa ma uit si asa ma bucur cum vad cat de mult au evoluat si cat de mult au crescut. Imi pare rau ca nu comentez ici sha, pe forum. Dar am colegii de job martori cand exclam cu bucurie (la Injineru' par exampla, ieri, cand am zis "vaaaaiii, ce mult a crescut si ce frumusel e!"). Cred ca fiecare mamica de aici, chiar daca nu comenteaza, se bucura de fiecare ghiocel. Mi-a placut si zambetul lui David al Dianei... E uimitor sa-i vezi pe toti, mai ales ca ne stim toate de cand erau in burtica...
PISIK nu stiu daca ai apucat sa mergi la drita homeopata. Eu tocmai am renuntat la ea. Zic pe PM daca vrei...
ILINCA nu am apucat s-o vad pe Phipholina, dar in curand sper... ca stau asa prost cu timpul, fir-ar el sa fie de timp!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Anaan spune:
Pisigri, pe de-o parte ma bucur ca ai intrat pe forum, pe de alta parte ma intristeaza faptul ca esti suparata, mai ales ca ma simt totalmente vinovata pentru unul dintre motivele pe care tu le-ai enumerat.Eu imi recunosc vina de a fi initiat discutii cam fara substanta- small talk - cum a fost cea din week-end, insa intentia mea era de a anima putin conversatiile de sfarsit de saptamana, cand - am gandit eu- lumea nu prea are chef de subiecte serioase. Mea culpa! - se pare ca m-am inselat
.
Oricum, chiar ti s-a simtit lipsa si mi se pare nedrept ca tu si alte fete care ati fost, inca de cand erati insarcinate, prietene pe forum sa nu va mai simtiti bine aici. Eu imi asum greselile in aceasta directie si, de aceea, o sa-mi limitez prezenta pentru a nu mai deranja pe nimeni.Scuze inca o data!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gina2008 spune:
ANAAN, eu sunt una dintre fetele care s-au lipit aici pe forum de prin iulie 2008, deci am ceva vechime. Dar eu intru rar. O data ca nu am timp, apoi ca nu sunt eu din fire prea vorbareata. Mie nu mi se par neinsemnate discutiile. Eu citesc cu placere si ma chinui de multe ori sa imi fac timp macar sa citesc, daca nu pot sa si comentez. Si eu m-am "suparat" de vreo 2 ori, dar tot nu am putut absenta... O sa revina si Pisicoasagri...
Gina2008 spune:
A, am uitat sa zic ceva. Intreba cineva de cizme de cauciuc... Pe haine de copii (scris legat) au o oferta la cizmulite parca la 39 de ron cu o super talpa... Mie mi s-au parut super ok. In alte locuri nu am vazut la un pret atat de bun. Iar la Decathlon nu am mai ajuns de foaaaarte mult timp... 

dragastoasa de