Canadience si americance la dieta! (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ei si tu acum! eu am zis nu demult, ca nu ma plang, dar ca e loc si de mai bine.

Nu stiu cate kg am si nici nu vrea sa stiu, am decis sa traiesc departe de inamicul meu public nr. 1. Eu deprimez grav cand ma urc pe cantar.

Dar cred ca si la mine corpul a decis sa faca o pauza caci nu vad sa fii miscat ceva. Cred ca nu mai vrea .

A incercat careva abdomenele in picioare?

Mergi la inceput

ISELIN, ca sa-ti raspund, foi de foietaj cu margarina nu cu unt, dovleacul ras si calit fara nimic, doar cu doua pliculete de zahar vanilat si ceva stafide. Si gata. Pus in foi si la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

abia acum am venit de la conferinta, am un scurt training de facut...si apoi plec.
Dati tare ca merit:
dimineata:
decof, croisant cu unt si marmelada de portocale

pranz:
meniu mediteranean:
musaca de vinete-vegetariana
skewer cu pui si cu vita
salata a la grec
inghetata de fistic
pring rolls cu figs si branza dulce
salata de vinete
humus

pocnesc... abia pot sta pe mine...(nu pot sa va zic calitate, ca de, la Park Hyatt)

am reparat pe cel de acasa, am mai scris pe blog, cred ca mai scriu deseara

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Maru, fie ca nu mai ai computer nici la job, fie ca nu vrei sa zici ce a fost in pranzul tau...???

Dar macar pe cel de acasa l-ai reparat?
Andrei ce face? E la dieta si el?

Eu a vut revelatia astazi ca mi-ar place sa fiu Amish.
Ei nu sunt deloc cu prbleme metabolice pentru ca muncesc rudimentar si nu au stres.

Delphin, ma tot gandesc la placinta ta de dimineata...ce-o fi fost in ea? Din ce era facuta daca nu mai avea nimic gras sau dulce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei, virusul meu de stomac m-a adus la 149 lbs, asta nu inseamna ca nu mai iau ceva inapoi, chestia e ca nu mi-a revenit inca pofta de mancare, eu care muream de foame de la micul dejun. azi, pana la ora asta, am mancat niste crema de branza cu ardei capia rosu si rosii cherry si o felie de bologna, niste struguri (am gresit, normal la dieta mea n0am voie chestii de-astea semipreparate, preparete etc si nici fructe dulci), baut 2 cafele, una acum cu lapte de migdale si vreo 2-3 ceaiuri. am si alergat vreo juma de ora. parca-s mai bine.

iselin, da' si tu, la 1.72 si kg tale mai ai nevoie de slabit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Philip, e chestie de automultumire si confort in pielea personala. Noi in casa oricum mancam ff mult, diversificat, stiu care e greutatea mea corecta, nici grasa, nici slaba. Deci eu vreau sa fiu la greutatea mea corecta si sa mananc corect, adica colorat, la anumite intervale de timp, cu mici gustari sanatoase. Eu imi cer mie ECHILIBRU.
Dar se pare ca e greu de realizat.

In fond virusul tau te-a ajutat, nu?
E un virus sau e bacteria aceea renumita?

Maru, dar ce te-ai rasfatat la conferinta! Nu blamez, as fi facut la fel!
E cu adevarat aniversarea lui Andrei? Cand?

Delphin, dar nu suna rau placinta ta, chiar cred ca mi-ar place. Eu si in cea de mere sau branza nu pun zahar extra, caci pun stafide.

Roxana, tu pe unde esti? Te astept aici dupa tortul tau demential...

Mergi la inceput

dap, pruncu e nascut la viteza pe 21 Noiembrie!

deci azi is la cura: doar 2 croisante cu gem si unt, a lot of fresh orange juice (de ala de adevaratelea), un mar si mult black tea...
maine e de jale, ca ma bag toatlmente in tort, dar de luni....de luni trec pe supa de legume de aia spala matze! (intestine, nu pisici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Maru, de ce la viteza. Si nu maine esti in tort, ci duminica.
Ceaiul verde e mai bun pentru organism decta ceaiul negru, cel negru e un moft englezesc pe langa ceaiul verde. Dar ai inceput bine.
Sa vedem luni cum o sa te scurgi de pe scaun de foame.
Cu gimnastica cum stai?

Si sa stii: mie personal mi-ai parut f bine, daca te pun in niste haine cool pentru noua generatie nici varsta nu se vede.

Mergi la inceput

pruncu meu aparu pe lume dupa o eclampsie cu tot cu coma, era in 7 luni si a cantarit 3 pounds la nastere

blck tea pentru ca asta bea lumea fina la Hyatt (de unde am subtilizat niste pliculete de ceai)

maine, ca maine si-a invitat fetele (vara, sweetheartu' si pe Ioana Laurei) la film!

da, mai, iti zisei ca slabii 30 de poundsi si de cand nu ne-am vazut am mai pus vreo 5 back!

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Maru, de ce la viteza. Si nu maine esti in tort, ci duminica.
Ceaiul verde e mai bun pentru organism decta ceaiul negru, cel negru e un moft englezesc pe langa ceaiul verde. Dar ai inceput bine.
Sa vedem luni cum o sa te scurgi de pe scaun de foame.
Cu gimnastica cum stai?

Si sa stii: mie personal mi-ai parut f bine, daca te pun in niste haine cool pentru noua generatie nici varsta nu se vede.

Mergi la inceput

Sustin cele spuse despre ceaiul verde! Eu am stock consistent acasa si sunt cu cana lipita de mana. Il amestec cu ceai de cassis sau de soc(soureau). Foarte bun si foarte digestiv.

Si eu tot va bat la cap cu abdomenele mele facute in picioare (debout, stand up).

cred ca trebuie sa pun o poza cu abdosi ca sa va stimulez!

Mergi la inceput

ISELIn, vii la placinta?

Mergi la inceput