America (212)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mihuta, Andra e adorabila!!! Are asa un zambet dulce!!!!! Si pozeaza intr-una!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Mihuta ai o fetita atat de frumoasa si talentata. Artista mare. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc fetele de laude!

azi am avut niste activitati f interesante pt ea.. pictat, dat in masinute (pt prima data singurica) si alte minunatii.. cel mai mult a fost incantata de pictat si de masinute, of course.. si concluzia ei in masina pe drumul spre casa: "Anda picheat.. masinute.. Anda obosit!"

de aici: http://family.webshots.com/photo/2428999840102226680GwLMDl

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Buna dimineata!

Mihutza, ce scumpa e Andra!Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

O frumusete de fetita, Andra! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Noi ne-am mai linistit cu cotorontzi, acum nu mai intarziem cu nimic ca ne-am prins cam cand sunt deadlineurile. Muncim tare de sambata pana miercuri si joi si vineri avem teme mai putine si joaca mai multa.

Bey, si io m-am prinns cu deadlineurile alea cum e dar mie mi se par cam multe sa nu mai zic de copil..

Are zilnic 2 pag la mate, una de fact math si una de word problems si 2 pag la reading. Pina aici e ok ca si anul trecut aveau 2 pag la mate si una la reading deci n-ar fii nu's ce diferenta. In schimb are o gramada de deadlines pe vineri. Are de facut un book report, de completat in reading log, de scris cuvintele de la spelling, din saptamina respectiva, de 3 ori si de facut cite o propozitie cu fiecare.
Le mai dadu si un proiect care e due saptamina viitoare

Mie mi se pare mult asa ca l-am organizat cum am crezut eu de cuviinta. Isi face zilnic doar cele 2 pag de mate si reding, iar in weekend isi scrie book reportul ala si reding log.
Nu a copiat si nici nu a facut propozitiile alea la spelling deloc. Am preferat sa il pun ca si anul trecut sa le repete de pe spelling city ca la el asa merge mai bine. Vad ca nu zise invatatoarea nimica pina acum.
Pe la voi cum e, cite teme au?

Mihuta e scumpa foc micuta ta!
In legatura cu cariera, fa-ti si tu un plan si sa vezi ca deja o sa te simti mai bine cu planul in minte Si mai ales du-te la scoala cit mai repede ca mai incolo incepi cu alte deadlines si nu mai ai timp de ale tale

Eu zac de vreo 2 zile ca nici sa imi tin capul drept nu pot de la un pacatos de virus.
O sunai pe sefa sa ii spun ca nu ma duc azi si cica a stiut dupa voce ca nu pot sa vin

Mergi la inceput

Arminad, la noi programul e cam asa:

1. Creative writing de predat in fiecare vineri. Copiii aleg biletele din trei "caciuli": "location", "main character", "theme" (sau asa ceva). Data trecuta lu' fi-miu i-a iesit: dinozaur, treehouse, bad luck. A tb sa scrie o poveste care sa se centreze pe astea. E destul de lunga, a scris 5 pagini A4, pe foaie din aia obisnuita, liniata. Nu poate face compunerea aia intr-o singura zi.

2. Spelling activity care e "due" tot vineri. Nu de scris propozitii sau cuvinte. Data trecuta au avut de derivat cuvintele de la spelling cu "ed" sau "ing". Adica sa scrie cuvantul "radacina" si sa adauge "ed" sau "ing", in functie de cum era in lista (dc. in lista avea sa zicem "reading" el tb sa scrie "read", "reading" ; dc. avea stayed, trebuia sa scrie stay, stayed") si sa spuna si ce regula se aplica la derivare. Problema a fost ca mi-a luat ceva timp mie pana cand am inteles enuntul pt ca zicea "add -ed or ing" si nu mi-am dat seama repede dc. tb sa scriem stay, staying, stayed sau cum.

3. Spelling list, testul e joi.

4. Saptamana asta are book project si tb sa fie nu stiu cum si nu stiu cum ca naiba. Sa construiesti modele ale personajelor, sau sa faci un comic book cu personajele sau sa sau sa... sau sa... Fi-miu scrie un epilog si il face in powerpoint, sub forma de poster, adauga si poze si eu printez posterul. Apoi tb sa faca "book talk" adica sa prezinte cartea, nu doar epilogul asta.

5. La matematica, citire sau gramatica are de facut ce n-a terminat in clasa. Problema e ca lunea trecuta a venit cu 20 de pagini din astea care erau "due" a doua zi. Iar marti cu inca 10, due miercuri. Ca atunci s-a prins profa ce nu terminase el de la inceputul anului si pana acum. Nu vine mereu cu din astea, dar nu e consistent, e posibil sa nu le aduca el, da' sa tb sa vina cu ele, asa ca va tipa la noi profa mai incolo ca de ce nu a terminat nu stiu ce.

6. La sf. capitolelor se dau teste. Incerc sa il pregatesc putin pt teste.
7. Tipa la el dc. nu intelege din clasa, pe motiv ca se uita pe pereti (ceea ce e adevarat dealtfel), asa ca m-am apucat sa ii explic de acasa duminica, la matematica, teoria care banuiesc eu ca se va face sapt. urmatoare. El stie sa faca probleme, dar nu stie teoria si vad ca astia au tot felul de tampenii.
Sa aduni pe nu stiu ce grilaj nu stiu cum, sa faci adunare mentala, ceea ce fi-miu stie, dar in felul lui, da' aia dau nu stiu cate metode care nu mi se pare ca au sens, da' tb sa le stie asa cum se cer, nu conteaza ca el le stie intr-un fel si bun. Samd.

Sapt. asta i-am zis ca nu va prea putea sa iasa afara. Azi isi termina powerpointul, maine mai decoreaza la poster si miercuri si joi isi face si repeta "book talk". Plus ce mai are. Plus Kumon. Plus pian.

Tb sa scrie si nu stiu cate entries in jurnal si fiecare "entry" tb sa aiba 10 propozitii minim. Zice ca nu ii da voie sa aduca jurnalul acasa si a tipat la 14 dintre copii vineri ca nu au terminat de scris la jurnale si i-a pus sa scrie 25 de propozitii in loc de 10, drept pedeapsa.

Noua ne-a luat mult pana sa ne dam seama ca aceste deadlines sunt "firm", ca fi-miu intr-a doua nu a fost obisnuit cu astfel de deadlines. Dc. intarzia cu ceva, era OK, profa chiar ne-a zis "please do not pressure them if they can't be ready with their homework, they can bring it later". Asa ca asta parca ne-a dat cu o caramida in cap.

Mergi la inceput

Arminad, sanatate. Si eu sunt racita, e naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Aoleu, Ruxij la voi e mult mai rau
Eu ar trebui musai sa ma mut daca as sta acolo.

La cele 5 pagini de compunere nu pot sa zic decit OMG!!
Al meu nici in cinci ani n-ar scrie atita.

La unele din activitati le gasesc sensul si atunci ma straduiesc sa le facem insa la cele care mi se pare mie ca nu-l ajuta mai bine zicem pas si ne multumim cu nota mai mica. Teacher a noastra nu striga, e calma si draguta, dar il altoieste la note.

Mergi la inceput

Da, ai dreptate. La astea cu mai multe metode de adunat in gand, m-am uitat eu rapid peste ele, mi-am prins urechile de cum erau explicate si atunci l-am intrebat eu pe fi-miu cum aduna el mental 18+44 si mi-a zis ca aduna 20 cu 44 si scade doi. I-am mai dat cateva asa si a stiut asa ca am zis bine, dc. nu stii cum vor aia, asta e, mie mi se pare ca stii si cu asta basta, sa iti dea nota mai mica. Problema e ca eu totusi ma cam ofti dc. ii da nota mica Dupa atata munca...mi se pare ca nu merita, ca stie.

Am avut azi appointment la o scoala privata, ziceam sa il mut da' am uitat sa ma duc si am uitat si sa sun sa cancel, uite acu' mi-am adus aminte, am fost cam jenibila. Il las asa cu nebuna, pana la urma cum zici si tu, sa ii dea note mai mici si facem si noi ce putem. Poate i-o prinde mai bine disciplina asta in clase mai mari.

Ma mai linistesc ca uite am la mine doi copii prieteni si isi fac temele la mine. Se cam joaca si se cam uita pe pereti, asa ca nu e doar fi-miu asa.:)

Mergi la inceput