America (212)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Eu nu ii variez lu' fi-miu mancarea de la pachet si nu ii dau nici "la borcan", ca nu vrea sa fie ca in Big Fat Greek Wedding, cu musacaua :) . Vrea sandwich si variez doar sunca cu salam de sibiu sau turkey. Langa asta ii dau un fruit cup, un mar si o granola bar. Variatia vine din meniul scolii. Ne uitam in meniu si cand ii place ce ofera aia acolo, mananca la scoala. Cateodata mananca la scoala doar o data pe saptamana, altadata de 3 ori. Niciodata zilnic, maxim 3 ori se intampla sa ii placa ce au.

Sanzi, succes la recital! Draguti copiii din clasa lui David. La noi nu e chiar asa mare balamuc in sala de mese, sunt destul de linistiti. Dar ai nostri merg doar pana la a 3a.

Noi ne-am mai linistit cu cotorontzi, acum nu mai intarziem cu nimic ca ne-am prins cam cand sunt deadlineurile. Muncim tare de sambata pana miercuri si joi si vineri avem teme mai putine si joaca mai multa.

Philip, normal ca te-ai suparat. F. bine ca i-ai spus de problema, e nasol sa fie copilul lasat pe dinafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata!
am alergat 5k ....sunt mandra de mine de nu se poate

la pachet unt de arahide...se vaita ca nu are timp si nu au voie sa manance afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mirela

Eu am primit plangeri "toata ziua sandwich"... La noi pica mancatul de la scoala, cozile sunt fff lungi si Ralucai doar pana si gaseste locul ii ia ceva timp plus coada =nu mai papa nimic. Este ff mofturoasa; pana nici struguri nu mai mananca zice ca s scarbosi ca s slimy :(
Anul asta au voie sa manance unde vor in campus cu conditia sa stranga dupa ei ca daca nu este de belea.

Bravo Pumba!!! si eu as vrea sa mai slabesc un pic dar nu ma ajuta Ralu deloc, vrea toate dulciurile care s prea multe si se "sacrifica' mama...

Sanzi dar aia mici sunt gata de Halloween asa portocaliti?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina, tricoul portocaliu este uniforma de vineri....au voie in tricoul ala si blugi!!!!

David s-a saturat de sandwich si am avut si noi plangeri....de asta am apelat la tot felul de salate si combinatii.....el la 3.00 pm e acasa, si mananca ciorba + felul 2...asa ca nu pot sa ii dau cine stie ce la scoala!!!!! Mancarea de la scoala...e cam scumpa : $4.00 pe lunch + $1 laptele (care ieri era inghetat si David nu a putut sa il bea!!!)....si nu imi convine, caci nici cine stie ce meniu nu au....doar vineri are pizza....
In general incerc sa ii fac plinul de legume si "beans" la scoala, si acasa mancam mancare "la borcan".
Un alt moft...este ca eu incerc sa ii dau mancare in proportie de 70-80% organic....mai ales in ceea ce priveste cruditatile, si la scoala nu am optiuni (plsss....nu aruncanti cu rosii...e un moft, da??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

f scump lunch ul la voi... aici parca 1.50 si 1 breakfast ul.

Un weekend placut fetele, eu merg sa ma "distrez" la bucatarie!!! :(

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau fetili!

am ajuns la zi cu cititul! ufff.. ca mult mi-ati mai dat de lucru ...

am citit legat de scoli.. mie imi place.. cred ca v-am mai zis asta..
la Spa nici eu nu am fost niciodata, dar mi-as dori si eu sa ajung odata..
Virgi, drum bun! si eu sunt curioasa ce job are sotul.. daca nu poti spune aici, pe PM e bine?
Iube imediat te trec in "catalog"!
Sanzi iti doresc sa vina titiza mult dorita!
Cami, pls linkul cu gargaritele! ms mult!
Miere, sanatate multa!

Cenia, Andra a inceput sa mai recunoasca si literele mici, ca pe alea mari le stia deja.. de fapt sg litera pe care o recunoaste mai greu e J..
batzaiala e in top, acompaniata de cantat (chiar recunoaste cuvintele ) si e la curent cu ultimele noutati muzicale ..
deci cam cum ne stiti..

eu parca nu mai am timp de nimic.. nu stiu am o perioada mai plina si mai trista parca pe de o parte (vreau sa ma simt ok pe plan profesional-am nevoie de asta, dar inca nu se arata nimic).. vreau sa ma apuc sa fac si eu ceva niste cursuri, sa imi dau niste certificari ceva sa am mai multe sanse pt un job.. si parca nu stiu de ce sa ma apuc mai intai..

in rest cate un pupic la fiecare!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si la noi lunchul e vreo 2 dolari.

Mergi la inceput

poze noi pe FB..

sau pt restul de fete care nu au FB:
http://family.webshots.com/photo/2145716310102226680QVmCQy
si ultimele capodopere de arta:
http://family.webshots.com/photo/2628015010102226680gLcjZQ

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Foarte draguta fetitza, are un nu-stiu-ce deosebit

Mergi la inceput

multumesc Macrina!

Mica dansatoare

Mergi la inceput