Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumesc, gudinde sa fieee!!
bai, e clar ca poate arata diferit orice eruptie d-asta, la fiecare copil.. ce sa mai... parerea mea e ca tot ar trebui vazuta Ana de pediatru.. cea mai safe varianta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..ok, eu o dau pe tuse, se pare..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cine e Matei Popa de pe FB? Asta scrie la profilul lui... Avem 7!! prieteni comuni. Majoritatea (sau toate?) randunici.

Relationship Status: Single
Interested In: Women
Men
Looking For: Friendship
Dating
Networking

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

mimo sunt intradevar mortali cand pocesc cuvintele. Noi in vara asta am invatat sa pronuntam corect T si C si stim exact cand vrem la TATA si cand vrem pe wc pt CACA. Pana acum era mare confuzie.

Noi avem inca probleme cu TATA, CACA, GATA

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!
si noi la fel..Andru zice"mami,fatui tata" pana sa mearga la gradi zicea puf dar acum zice "tata" si imi e tare greu ..pana ma dezmeticesc saracu cat se mai agita...

nico nu stiu cine-i MP dupa FB pe mine ma streseaza un anume SP careuia i-am tot dat ignore care este casatorit cu asa zisú Nicoleta Zambr de sex M asa ca zilele trecute am sters poze ,locatie etc.....

ma duc sa fac baitza...Andru azi se cam cacaci(peste zi normal dar des dar acum pe seara cam subtire)...nu stiu de la ce acum i-am facut un ceai si rontaie la covrigei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eu nu l-am adaugat pe nenea ala, am avut si eu cerere de la el, dar cum nu am stiut cine e...dati-i remove degraba .

Ma duc la baie, pupam!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi Sper ca acel cantec nu are legatura , dar nicio legatura, cu M. Altfel piesa e inrudita rau cu aia a lu' varu' Seicaru , de care iti povesteam odata...antiprimavara ...no,no...lasa-le acolo in cutiile lor prafuite si schimba registrul ca nu-i a buna Un vin rosu, ceva?
Ma duc si eu sa spal omuletul

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am primit si eu invitatie de la un nene,dar l-am tratat cu..indiferenta.Randunicile sunt hartuite?! O fi nenea lu' Nati?!
Nati,aporopo,ce facu omu' in comitet??
Bai,sunt defecta rau! Mi-au facut pofta gravidele de la odisee de tuica fiarta si gulas
Olga,facem ma un ospat dupa nastere,numai noi doua?!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Randunoiul meu a cerut musaca de vinete, am executat si dupa ce m-a facut terci ca n-am facut-o in cratita pe care o vroia el () acu zice ca-i dementiala. Offf....Zau ca ar merita sa stie ca mi se face curte, pe bune
Am primit si eu invitatie de la Matei Popa dar nu stiu cine e.
Nu e nenea al meu, Doamne fereste. Pe ala cica-l cheama Mihai si nu avea (cred) cum sa ma gaseasca pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
Multumesc mult pentru pareri. S-a confirmat, Ana are pojar. Are si asa-zisa conjunctivita de care zicea Ariel ca ar trebui sa fie, si tusea care este, si muci, si eruptia inceputa de dupa urechi, si somnolenta, e aproape ca la carte. Probabil ca in curand va face si sasa. sper sa n-o fac si eu :D

Tuchi, ca sa iti raspund, n-am mancat prajitura :). Si nici nu voi manca. Ma simt bine aici, dar nu m-am mai spart in figuri. Azi am fost la Brugge, si ma declar indragostita iremediabil de aceasta mica Venetie. Amsterdamul a fost naucitor.

Ma duc sa ma culc ca sunt franta.

Sanatate tuturor puilor, ca vad ca mai sunt mucosi, cu febra, etc..

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput