Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
siii euuu pozeeee mistooo de la mimoooo, helaaaa-auuuu!!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Ce bea Toni?
FA-CA! (CA-FEA adica) 
sauuu
TEOOO Futzi! (adica fugi) 
E teroare!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
Eu nu cred ca e rubeola; acolo cele mai caracteristice sunt adenopatiile -dureroase- occipitale, imense. Eruptia e mult mai discreta. Dar, de-aia zic de mers la doctor, daca e rubeola e f bine de stiut, iti iei de o MARE grija cu ea daca nu o vaccinasesi.
Vazut si poze de Mimo, inca o data va urasc, urasc, urasc
ca ati fost fara noi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Inainte sa ma duc la poze, Naty de ce nu-i faci tu frumos intrarea in scena lui P si rezolvi problema cu taximetristul? Serios! E o problema pe care ar trebui sa o rezolve el, nu tu. Si pun pariu ca va fi mult mai eficient. Poate taximetristul d-aia si insista, ca zice e sat fara caini |
Nu zic ca n-ai dreptate, asa o fi zicand ala. Stii de ce nu am facut-o inca? Pt ca P, desi nu i-am dat nicicand vreun motiv, e ff gelos si reactioneaza impulsiv. Si, pana acum, am zis sa nu "curga sange"
. Si mi s-a parut ca e o problema pe care trebuie si pot sa o rezolv eu (vezi tu, pana sa-l cunosc pe P mie niciun barbat nu mi-a rezolvat problemele, iubitii mei TOTI asteptau vesnic sa le rezolv eu pe ale lor, de-aia nu-s eu deloc genul care sa sar imediat sa cer ajutorul barbatului). Fii sigura ca daca-i spun lui P, se va infuria inclusiv pt ca nu l-am pus pe el in scena din start. Eu sper ca week-endul sa-i fi fost un sfetnic bun dementului si treaba sa se stinga de la sine, fara scandal. Oricum va tin la curent
mimonix spune:
Pozele se dau mai pe seara, va rog! Promit!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
| citat din mesajul lui mimonix Ce bea Toni? FA-CA! (CA-FEA adica) ![]() sauuu TEOOO Futzi! (adica fugi) ![]() |

luny spune:
| citat din mesajul lui mimonix Pozele se dau mai pe seara, va rog! Promit! Simona,mamica de Teo (17 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
eu pe la 8,30 plec la munca

Iubirea mea,
luny spune:
nici eu nu cred ca Ana de Sovi ar avea rubeola, la Muf nu arata asa..
Iubirea mea,
gudinde spune:
Tuchi,
Nu puteai sa zici de ieri ca planifici waffe cu cioco? N-am mai mancat waffe de muuuuult si nu numai bitzulina a iesit din Buc. in we asta. Iti faceam o vizita![]()
Luny servici usor!
mimo sunt intradevar mortali cand pocesc cuvintele. Noi in vara asta am invatat sa pronuntam corect T si C si stim exact cand vrem la TATA si cand vrem pe wc pt CACA. Pana acum era mare confuzie.![]()
Kya spune:
M-am uitat si eu la poze, si nu stiu ce sa zic... cel putin la aia cu antebratul exact asa a aratat rubeola Sanzianei.
Ea a facut la 11 luni, inainte de vaccin. In schimb pe fata u a avut nimic.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| citat din mesajul lui gudinde mimo sunt intradevar mortali cand pocesc cuvintele. Noi in vara asta am invatat sa pronuntam corect T si C si stim exact cand vrem la TATA si cand vrem pe wc pt CACA. Pana acum era mare confuzie. |
Noi avem inca probleme cu TATA, CACA, GATA

Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!