***** Sezatoarea canadiana (192) *****

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Casandra,
La multi ani lui Andre!

Sofronica,
Bafta cu mama ta si multa sanatate si putere!

Anka,
LMA cu multa sanatate si multe impliniri!

Mimitete,
La multi ani pt David!

MQQm
wow, foarte fain cabanonul!!!
Face si prietenilor? :) Trec pe lista de idei pt cand ne luam casa :)

Simi,
Merci! Pai poate o sa ma apuc daca tot ma incurajati :)

Anka, Diana 2007, Nelia,
Bafta voua!

Noi tocmai ne-am intors din Cantons de l'Est! Am ramas inmarmurita de atata frumusete, si macare buna, si aer curat...

La intoarcere am condus eu (v-am spus ca am condus toata saptamana la intoarcere de la lucru) si pe pod Mercier am crezut ca fac pe mine de frica - 1. e atat de ingust 2. eu nu stiu sa inot, va dati seama ce proiectii mentale imi faceam; asa ca in timp ce ma luau toate transpiratiile, imi spuneam cu voce tare: sunt o soferita buna, conduc drept, imi pastrez directia... si au functionat mantrele; cand m-am dat jos din masina acasa, eram leoarca, da' mandra foc :)

ma duc sa vad ca face sotul, ca am facut pariu in excursie si l-a pierdut... asa ca trebuie sa faca curat... gratuit! (in sensul ca noi aveam femeie de serviciu, care cand venea, cand nu venea, si de cand m-am intors din vacanta am luat "pusculite" si cel care face curat primeste bani, ca femeia de serviciu :) sa vazi ce ne intrecem la cine face curat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Of, tot nu s-a terminat cu discutiile astea ? Eu inteleg ca nu trebuie sa vorbim doar de pampersi, dar poate ca nu pe toata lumea intereseaza rasismul ca discutie pe 2 capitole. Cine vrea sa aprofundeze, cum zicea MQQM, PM-ul este o idee buna.
Si ca sa-mi dau si eu cu parerea, desi sunt novice in astfel de concepte, eu zic ca e una sa ai de a face cu oamenii la servici, la scoala, pe strada, in autobuz, si alta acolo unde locuiesti. Si la fel conteaza paturile sociale, nivelul de educatie, etc.

Noi i-am rupt azi turta Soniei si taiat un pic din putinul par pe care l-am descantat toata vara sa creasca
Toata lumea s-a simtit bine in afara de sarbatorita, a facut febra de noaptea trecuta si azi nu s-a dat jos din brate.

Si ca sa fim in ton cu subiectele sezatorii, si turta si tortul au fost marble, black and white,

Si inca ceva, eu zic sa ramanem cu cine scrie pe sezatoare (in functie de timpul disponibil bineinteles) si sa nu le mai invocam atata pe cele care si-au mutat investitia in alta parte. Asta nu ne opreste bineinteles sa avem si pietenii offline, doar ca nu este aici locul sa ne manifestam.

Deci propuneri de subiect arzator care sa inchida capitolul rasism ?

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

...culoarea doar M.Jackson saracul a incercat s-o schimbe, si uite unde a ajuns...

Mey, ca uitai data trecuta... te rog eu, sa nu te iei de M. Jackson, da?

La multi ani, Sinziana, fata frumoasa de mama si mai frumoasa!

Ione, nu am fost niciodata pe acolo, dar am auzit ca e frumos. Poate ne pui si noua niste poze... si scrie si tu mai detaliat, ca e o placere sa te citeasca omul.
Am tot recitit ce s-a scris, ceva e putred in Danemarca, nu stiu inca ce, dar ceva nu e asa cum pare. Nu se poate sa se fi ajuns aici numai de la un termen utilizat gresit... e un pic mai mult decit atit, asa cum a fost de fiecare data. Sper doar sa treaca si sa iasa soarele din nou! Sper!

Intrasem sa intreb ceva... dar acum imi dau seama ca am uitat cu desavirsire. Revin cind imi aduc aminte, daca imi mai aduc... of, batrinetile, maica...

Ah, mi-am adus. Nu mai stiu cind si cine spunea ceva despre vinete, ca trebuie tinute in apa sau in ceva ca sa... altceva. Am vinete si vreau sa fac salata si nu mai stiu, ca atunci am trecut peste, eram prea ocupata, dar acum as vrea sa incerc si acest truc. M-am uitat un pic in urma, dar sint prea multe pagini, nu stiu unde sa caut...

Daca tot am editat...

Diana, sanatate motatei, da' poze nu ne pui si noua? Ce a ales de pe tava sau nu a fost asa la voi?

Subiecte arzatoare n-am, da' eu vreau sa plec intr-o expeditie! Sa iau sotul sau el pe mine, copiii si cite un rucsac in spinare, sa ajungem undeva intr-un loc si de acolo sa cutreieram... Citesc jurnalele de drumetii ale unora si ma maninca talpile. Si voiam sa intreb: exista cineva amator de asa ceva ca sa incepem sa planuim o nebunie din asta pentru vara viitoare macar!?! Ca noi nu o facem si pentru ca sintem singuri, poate daca am mai gasi amatori, ne-am mobiliza mai repede...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Ca tot zicea nelia sa ne bagam mai des in seama ca sa ne facem loc.....ssst!cer cuvantul:)

Pace intre razboinice!
Hai gata! Ce-i cu reglarea asta de conturi?! Care-i baiul acestui forum pana la urma? A fost facut de o romanca din diaspora ca sa putem socializa in romana (mama ce -mi place termenul asta-diaspora, l-am invatat tarziu si sunt inca fascinata:)) ). Toti avem dorinta asta de a avea dreptate iar in scris suntem toti virtuosi si drepti. Gata! Alinierea si de la capo!

Mergi la inceput

Mama cati sarbatoriti p'aci!

La multi ani tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Anca, sa-ti traiasca domnisoara si sa va aduca numai bucurii !

Ana, sper ca n-ai inteles ca trebuie sa cadem acum de acord doar ca sa aruncam floricele pink pe aici. Nu te flata prea mult acum, caci in nici un caz nu-ti analizez evolutia pe DC si nu stiu de unde scoti chestia asta cu ranchiuna (personal mi-ar trebui foarte foarte mult daca nu ceva infinit, sa port ranchiuna cuiva pe care nu-l cunosc prea bine, sper ca si tu la fel, pare cam bitter mesajul tau, si nu prea am putut sa-l citesc bine, ma obosesc culorile ). Cred ca pot invoca nick-urile caror fete vreau aici, nu trebuie sa-ti cer tie voie, caci altfel am cam fi la gradinita si nu e cazul. Daca am ceva de raspuns de exemplu Delphinei, o voi face, n-are nimic de-a face cu « un individ izolat ». Ca tot ai mentionat de vreo cateva ori "batul peste degete", o sa trec peste asta finut asa , spunandu-ti doar ca nu sint genul. Dar ar fi chiar culmea acum, doar brainwashed sa ajung sa nu-mi amintesc ce citesc la subiecte, mai ales daca scriem la unele comune, ma refer in special la cele mai largi gen emigrare/repatriere, etc. Eu voiam sa te anunt totusi din mesajul anterior ca am terminat cu acest capitol, vad ca nu s-a inteles, mai repet o data .

Diana, ai intr-u totul dreptate, hai sa inchidem capitolul discriminari dar hai sa deschidem altul la fel de ‘passionate’ , ca uite vine toamna si dam in astenie. O lista ceva ? Sa va fie de bine taierea motului, sau ruperea turtei? N-am stiut niciodata diferenta...

Nelia, si tu ai dreptate mai in tot ce spui . Eu cred ca nu te poate da nimeni la o parte de la un subiect daca vrei sa faci parte cu adevarat din el. Sper ca nu s-a inteles din toata polologhia aia ca eu cred ca nu ar exista rasism in CA , pe scurt ce voiam sa transmit era ca am putea sa facem chiar si aici pe forum un mic efort toate sa fim in nici un caz mai cenzurate ci eventual mai inclusive , fie ca vorbim de pielea lui Michel Jackson, de mirosuri, regiuni, etc. Merci de dedicatie, I love Whitney !

mQQm, era o gluma mey…

Zavalita,

Eu sper sa iasa si alte fete la lumina, sa nu stea doar in umbra, contributia fiecareia e importanta...ditto!

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Ah, mi-am adus. Nu mai stiu cind si cine spunea ceva despre vinete, ca trebuie tinute in apa sau in ceva ca sa... altceva. Am vinete si vreau sa fac salata si nu mai stiu, ca atunci am trecut peste, eram prea ocupata, dar acum as vrea sa incerc si acest truc. M-am uitat un pic in urma, dar sint prea multe pagini, nu stiu unde sa caut...

Deci coci vinetele, le cureti, le lasi la scurs cat le lasi.
Intr-o cratita fierbi apa cu sare - nu doar un praf, ci sare, sa iasa apa mai sarata. Si cand e fierbinte bine, chiar in clocot, plimbi vinetele prin apa asta, tzac, pac. Ideal e sa schimbi apa dupa fiecare vanata - sau, desigur, sa nu coci 20 de vinete si sa reutilizezi apa... Dupa ce plimbi vanata, apa se cam innegreste.
Dar nu te mai doare nimic dupa ce le mananci.

ZAVALITA - chiar ma intrebam pe unde esti.

Si tot vorbind de ANDREE - DRAGAICA > cum mai stati cu colicii? Ce fac nazdravanii?

Mergi la inceput

Anka,am simtit ca m-ai sunat si te-am dusmanit in gand. Vorbesc serios...ca doar dormeam. Hai ca te sun maine dupa-amiaza sau mai bine suna-ma tu maine ca nu stiu ce faci cu copii si cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

"Ai simtit", ha? Sorry, nu m-am uitat cat era ceasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca daca tot l-ati adus pe MJ in discutie, ia ascultati cu cine trebuie sa incepem schimbarea si de ce! Va pun varianta gospel live, pentru ca imi place mie mult de tot... ascultati cu atentie versurile, poate nu ati facut-o pina acum:

Si gata, mergem mai departe...

Anka, mersi, trebuia sa ma gindesc ca tu ai fost cea care ai scris.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput