***** Sezatoarea canadiana (192) *****

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Mikkion, exceptind case de cumparat (doar daca este milionar ), un cartier super este Mont-Royal, scoala primara publica St-Clement este considerata una din cele mai bune din Montreal (am citit odata in ziar, dar nu ma intrebati ce criterii au folosit). Au multe activitati, inclusiv patinoar si piscina de cartier. Ai si tren pina in centru. Chiriile sint mari, dar cartierul este f.frumos si cred ca merita. Nu sint nici poduri/tuneluri de trecut

Diana, tare frumoasa sarbatorita

Pucku, am vazut pozele voastre din vacanta, f.frumos locul pe care l-ati ales. Am impresia ca v-ati simiti f.bine. Iar copiii sint adorabili . Cum ai pregatit-o pe Steph pentru evaluare?

Pitilache, nici eu nu am cont FB, poate ne trimiti ceva poze pe contul comun .

Legat de intilnire la Montreal - eu nu sint pe aici in ultima saptamina din octombrie si prima din noiembrie . Se poate inainte sau dupa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Khristin w/e-ul trecut au fost Journées de la Culture in zona Montreal (sau poate toata provincia chiar, nu stiu exact) si la noi pe www.pointedumoulin.com/node/224" target="_blank">insula au expus artisani locali. Eu mi-am expus cateva din tablouri si bijuteriile pe care le fac.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Mihaela, ti-am trimis jurnalul nostru cu vacanta din Spania pe email.

Pitilache, multumim pentru poze, f.frumoase creatiile tale . Iar Isa este o dulce ca de obicei

EDIT: de 2 zile vreau sa va scriu ca la Winners au adus costume de iarna pentru copii f.frumoase...Offf, Rosa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Eu din vreo 4 pagini nu am retinut decit...haina de blana a lui DelphinSuperba! Mi-am dorit-o intotdeauna in Ro, aici nu cred ca as avea unde s-o port. dar e super la pret. (ia-o tu si mi-o vinzi mie dupa bal la juma' de pret)

Mimitete
, ce mesaj lung...dupa cite luni mai apari acum?

Saltea de pat..eu mi-am luat una cu memory foam, super odihnitoare. Dar in vara asta la hotelul din Mexic am avut o saltea dura ca podeaua.Credeam ca nu voi putea dormi pe ea. Culmea ca m-am odihnit excelent 2 saptamini pe ea si cind am ajuns acasa i-am dus dorul.

Eu recomand magazinele mari (Dormez-vous)unde o poti returna daca nu esti multumita.

Khristin
, of, atitudinea aia de la adolescentii tai o am eu acasa, mai mult de la Edi. Se pare ca "noi" nu prea stim nimic, ce era in vremea noastra nu se pune

Pacat ca stau departe de laval ca va invitam si pe strada mea la Halloween.Eu faceam in jur de 200-250 de pachetele si in max o ora le terminam. Anka, casele care primesc/dau bomboane au si decoratii la usa si sunt in general luminate. In momentul in care termina bomboanele de regula se sting decoratiile.

Eu si sotul meu ne deghizam de citiva ani, si am cumparat tot felul de prostii ptr la usa.(lumini care urla,aparat de fum, etc) Vin copilasii micuti si cu ochii la decoratii uita de bomboane

Ah, am vazut si poze. Ina,pozele voastre nu stiu daca e si ca a-ti avut vreme superba dar au o calitate exceptionala. Zici ca sunt vederi.Sunteti o familie tare frumoasa.

Pucku, ce destinatie deosebita de vacanta a-ti avut.Yann e atit de mare, il tineam in minte tot de bb.

Diana,am vazut si pozele de la turta Soniei. Insa m-a cucerit total Victor intr-o poza in care era singurel Ce mare a crescut.
Nu mi-ai spus daca ai primit vreun tel si de la BGK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ina, v-am admirat pozele (cele de la Orlando, al doilea link la mine nu s-a deschis); sunteti o familie cu adevarat frumoasa!

Mihaela, ce bine sa te mai citeasca omul! sa mai treci pe aici, poate reusesti sa apari si la intilnire!

Oana, n-am apucat sa-ti raspund la mesajul acela, mersi mult , din pacate eu nu-mi pot permite sa platesc acompaniament la scoala privata, ramine scoala de stat solutia, dar am un un good feeling cu copilul, dupa cum a inceput anul, bine ca mai are un an pina la examen dar incep sa ma linistesc.

Dana, mai ai cumva adresa la site-ul de pe care ai luat biletele in sud, daca-s mai ieftine decit pe selloffvacantions, incep sa ma uit dupa ceva de sarbatori in Dominicana si-s scumpe rau, si pina la primavara nu ma mai tin balamalele fara o saptamina de deconectare macar (s-a dus fericirea cind il scoteam pe copil de la scoala o saptamina si prindeam perioade ieftine)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Khristin, nu...nu mai dorm la gradi, la full-day program...din pacate. Thea e cam data peste cap cu programul, din cauza asta. Adoarme, pe jos, prin living , pe la ora 5 PM si nu o pot trezi decat dupa minim 2 ore, adica pe la 7 PM, pentru ca, apoi, sa adoarma, bineinteles, pe la 11 PM. A doua zi...o luam de la capat. Efectiv nu stiu cum sa-i reglez programul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ina, asa a fost si Anca in primele zi de scoala.
Cand aveau cele 20 min de siesta la scoala, ea adoarmea de-a binelea si nu reuseau sa o trezeasca.
Cand incercau sa o trezeasca cu gandilaturi, le striga :"Arrete maman"!!

Acum s-a reglat cu somnul, dar in weekenduri e in picioare la 7.15
E tarziu fata de 6.30 cand seteezeste in timpul saptamanii.

Mihaela Mimitete, frumos mesaj.
Anca s-a obisnuit la maternelle, nu scoala, si-a facut prietene.
Victor e suparat ca nu se mai joaca cu el.
In primele zi, o dezlipeau cu forta de el.

Am admirat si eu pozele Inei.
Sunteti o familie tare frumoasa.

Roxana, admirat inca o data bijuteriile si tablourile.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cine merge la teatru? De data asta nu mai lipsesc, orice ar fi, pentru ca vine teatrul meu preferat - Bulandra si unul din iubitii mei: Horatiu Malaele!

http://www.librariaromanilor.com/Bilete-spectacole/2669-Spectacol-Mascariciul-Montreal-13-oct.-2010.html

E miercuri, 13 octombrie, ora 20.00, la Pavillion de l'Entrepôt (2875, boul. St-Joseph, Lachine - e aceeasi sala unde ati fost si data trecuta, nu?). Cine vine?

Mai sint 53 de bilete, eu ma duc astazi dupa ora 12 sa iau bilete pentru mine si Agata, desi s-ar putea sa fie lung pentru ea, e obisnuita cu piesele scurte, pentru copii. Dar cum vrea sa faca teatru incepind de anul asta, la scoala, am zis ca poate e o surpriza placuta, mai ales ca ar fi primul teatru in romaneste.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Dana, un mesaj la 3 luni, dar lung . Asta de acum e peste norma.

Khristin, copiii sint bine, merci de intrebare. Anne va face un schimb de experienta cu un colegiu din Paris in martie si in iunie o sa avem si noi o fratuzoaica la noi pt 10 zile. Tu ce culegeri recomanzi la matematica (clasa a 4-a si a 8-a) ca eu la clasele mari am gasit cu greu.

Eu nu pot sa vin la teatru din pacate pt ca sint in Orlando la WDW.

Eu nu vad pozele cu margele si tablouri, help!

Eu vin la intilnire daca nu e pe 15 oct.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete
Eu nu vad pozele cu margele si tablouri, help!

Mai incearca acum.

Ione am tot vrut sa-ti spun si am uitat: ma bucur tare mult ca ti-ai recuperat plicul!!!!!!!!!!! Chiar mi-am amintit de el acum cateva saptamani si-mi parea tare rau de pierdere. Bine ca a fost doar temporara!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput