***** Sezatoarea canadiana (192) *****

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

http://cgi.ebay.com/BLAUFUCHS-FUR-COAT-BLUE-FOX-PELLICCIA-VOLPE-FOURRURE-/260668004595?pt=Pelze&hash=item3cb10618f3#ht_2544wt_936

Tare-mi place!

Purtati asa ceva?

in Canada nu prea; eu cel putin vad extrem de rar.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Pucku, despre Andrei si scoala: nu a avut probleme cu disciplina majore. Anul trecut a avut un episod in care a racnit la niste colegi ce faceau galagie si nu ascultau ce zicea profa, racnet de a speriat si profa. Cand s-a discutat cu el, el a promis sa nu mai tipe la indisciplinati, profa a promis sa nu ii mai lase atat de liberi (il deranja ca nu intelegea ce explica ea, si deci nici nota la test nu o sa fie mare)
In rest Andrei asculta de profesori cu sfintenie, si e foarte focusat. Ultima evaluare psihologica a aratat ca nu are Aspergen, nimic din spectrul autist, doar o dizabilitate de organizare, pe care nu avem cum sa o corectam, doar sa o tinem in frau cu liste, listute, teme pe laptop si nu de mana, ignorat scrisul mizerabil si multe alte chestii marunte. Andrei nu intelege conceptul de gri, pentru el e alb sau negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ZAVALITA - ai pisica?? Doar n-ai adus-o din RO?
Pfu, quel soulagement sa aud ca dormi bine, tot aveam emotii ca ma injuri ca te-am trimis la magazinul ala si te-ai ales cu o saltea infomfortabila!

Aaa, ce misto sunt iranienii! Si brazilienii imi mai plac

SIMI - cine e Capucine asta? Mie imi place Florabelle
http://www.youtube.com/results?search_query=florabelle+l%27alphabet+en+chantant&aq=0

DIANA - revin la poze

NELIA Serioasa mai e Tudora ta. Ailalti doi...

Aaa.. apropos de Haloweeen - lu' fie-mea cica nu ii place Haloween, dar acum cica vrea costum. Ma rog, sa zicem ca aranjam de un costum, ca nu e asta problema, dar unde o trimit eu cu trick or treat? Cum se procedeaza in "viata reala"? (adica de ex, la noi nu mai veneau de multa vreme colindatori, in Ro... deh, interfoane la intrare, lipsa de chef la generatia tanara, lipsa de bani la ailalti....)
Ieri i-a cazut un dinte. Noi, pana acum, i-am luat jucarii la toti dintii, dar na, am zis sa punem pauza, ca incepuse sa ne santajeze putin, si i-am zis ca zana nu vine decat la primii 8 dinti cazuti si basta. Ea stia ca altor copii le aduce bani, dar numai la primul dinte, ca aflase de la colegi. Ei bine, am adormit si am uitat COM-PLET sa ii pun "un bilet" sub perna, si s-a trezit plangand azi-dimineata, ca nu a mai venit zana, si ca zana nu exista, si ca ce se face ea, blablabla... Acum am schimbat si eu placa, i-am zis ca poate zana a vazut-o ca nu a fost prea cuminte in ultima vreme dar ideea e - ce ne facem cu Haloween?

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Inacanada la multi ani Sanzianei! Frumoase fete mai sunt la voi in familie!

Zava multumesc de info. Ce saltea este mai exact. Poti sa te uiti pe eticheta pentru mine?

Corina grozava mobila aia de se tot invarte si transforma in spatii restranse. Se vede ca-i design european.

Nelia sanatate baietului!

Anka de Halloween le iei frumos de manuta si mergi cu ele din casa in casa! O sa vezi ca se fac grupuri-grupulete de copii si parinti colindatori. Acuma, tu nu trebuie sa te costumezi neaprat dar e fun. Eu imi puneam o palarie de vrajitoare ceva si intram si eu in atmosfera.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Marule, dizabilitatea asta de organizare se poata diagnostica si la adulti? Ca parca m-ai descris pe mine! Ai vreun tratament minune?

Ancule, si eu patit-o cu Luca tot asa. Am adormit si am uitat sa-i pun banuti sub perna iar dimineata a fost tragedie mare. Am avut noroc ca am reusit sa strecor atunci sub perna banii si sa-i atrag atentia bietului copil ca e un ametit si nu s-a uitat bine! Acum e cam tarziu sa o mai dregi cu Eliza, dar oricum e plauzibil ce i-ai spus.
Cu Holloween-ul nu-sh ce sa zic. O sa te intreb si eu pe tine la anul! Luca sigur va fi incantat si de costume dar mai ales de dulciuri!!

Delphin...nici la Bucuresti nu prea se poarta (sau n-am vazut eu), iar eu nici nu cred ca as purta...dar imi place sa le admir!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Diana ce frumoasa e ciresica la un anisor! M-a topit! Asa a fost si soimita noastra de ziua ei, bolnavioara, cu febra, mi-era tare mila de ea. Speram sa se faca bine rapid, si al meu a scapat de data asta intr-o saptamana fara antibiotic, rasuflam usurati, poate e de la cate siropele de imunitate bagam in el, nu stiu.

Pucku e tot baietel in proportie de 75%, o sa mai vedem exact pe 7 octombrie, la urmatoarea eco. Sper sa nu-i cada bogatiile pana atunci, ne-am obisnuit tare cu gandul de baietel.
Super mobila aia care se tot tranforma. Pentru spatii mici ar fi de vis.

Nelia of, bietul, Lisandru, si al meu cade mereu si zice cica Mami, iar am cucui in fund! Nu-mi place ca s-au cam incnis spiritele pe aici in ultima vreme, insa imi place ca asta te-a mai scos din barlog, mi-era dor de postarile tale lungi.

Anka pai pur si simplu mergi la case si suni la usa cu fetita. Si ea zice trick or treat si gata, persoana respectiva ii da bomboane, dulciuri, sau ce se mai da. Asa cred, n-am fost niciodata si nici n-am prea primit ca mereu uitam sa iau bomboane si ciocolata (noi nu prea luam dulciuri ca exista un devorator feroce - aka EU- care nu se lasa pana nu mananca tot ce-i dulce in casa, asa ca mieux prevenir que guérir ) Noi nu mergem ca e prea mic anul asta, si chiar n-as putea sa-l fac sa inteleaga sa nu manace toate dulciurile alea deodata. Asteptam pentru cand mai creste.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Diana ce frumoasa e ciresica la un anisor! M-a topit! Asa a fost si soimita noastra de ziua ei, bolnavioara, cu febra, mi-era tare mila de ea. Speram sa se faca bine rapid, si al meu a scapat de data asta intr-o saptamana fara antibiotic, rasuflam usurati, poate e de la cate siropele de imunitate bagam in el, nu stiu.

Cumparate aici? De care siropele? Ca ma tenteaza si pe mine...

Ina, sa-ti traiasca Sinzi! Spui de la noi la ea ca pupam tare si ca daca Addie iese numai jumatate asa faina ca ea noi sintem multumiti!

Dom'le, maninca copilul asta mic al meu cu o viteza incredibila, diminetile n-am timp sa ma desfasor pe forum nicicum...

Pupici la toata gasca,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Puku, cati ani are Yann? Poate ii ies caninii/meselele. Al meu pana pe la 2.5ani se scula noaptea plangand si fugea la taica-sau in cealalta camera si doar cu el se linistea. Nu am stiut niciodata de ce plangea, pur si simplu urla,dar am banuit ca de la dinti. A fost tare plangacios cand ii ieseau dintii. La canini, din cauza durerii, pur si simplu se lovea cu capul de pat, mititelul.

Anka, eu am mers cu copiii anul trecut cu trick or treat. Copiii cu care au mers cantau ca un fel de catecel funny,
" Trick or treat,
smell my feet,
give me something good to eat!
Not too big, not to small,
Just the size of Montreal."

P.S.Mi-a placut mobila aia care se strage. Tare faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIANA / ROX - tare dragalasa bombonica voastra! Sa va fie de bine turta si motul!

PUCKU - Si a mea a avut o faza de-asta cu plans in somn, pe la 6 luni daca imi amintesc bine. Ba chiar uneori se trezea tipand! I-am dat ceaiuri un timp, si niste extracte de flori www.remediiflorale.ro/" target="_blank">Uite info daca te intereseaza si varianta asta - eu le luam din Ro, dar le-as fi putut comanda si in UK. Poate sunt si aici...
Multam de intrebare - cu scoala stam la superlativ, cu gradinita inca se scartaie, dar e mai bine ca in primele doua saptamani.
Eu nu reusesc niciodata sa le culc inainte de 9 jumate, chiar 10... (si se trezesc amandoua la 8 dimineata). Daca le-as culca la 7 mi-ar patrula prin casa la 5 dimineata!
WOW ce misto e mobila aia!

RALU - habar n-am cu numele. Pe al meu l-am gasit in anuarele lor, ba chiar si cateva strazi se cheama asa, ca mine, una in Laval

DELPHIN - e mistoaca haina aia, da' numai ca sa ma uit la ea. Nu mi-as cumpara niciodata asa ceva, nici daca as sta intr-un palat - am probleme cu spatiul, nu stiu cum se face ca mereu ajung la aceleasi probleme, si daca detest sa se adune ceva, alea sunt hainele! Eu as fi fericita cu cate 5 tricouri de caciula, cate 2 blugi de caciula... cam asa ceva spune filosofia mea.
Fie-mea aia mica are cel putin 45 de rochite (!!! asta am numarat eu intr-o zi, dar mai avea cateva si in cosul cu rufe!!!) pe care nu are cand sa le imbrace, insa nu avea nici un trening, si cu ocazia gradinitei a trebuit sa ii cumpar vreo 4-5 bucati, iar rochiile stau si imi ocupa spatiul!

ROX - da' ce ne facem ca la noi cartierul e evreiesc - ei tin Haloween-ul? Sau mergem prin bloc?

Gata, my time is up, azi mi-am facut de cap.

Aaa, si uitam sa va spun ca am si de la Dawson un raspuns pentru stagiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonna siropelele sunt din Romania, mi le-a adus mama : Immunobaby si Septilin, mai am si un fel de vaccin (oral) Lantigen contra bronsitelor si infectiilor respiratorii, ala am sa i-l dau mai inspre venirea lui bebe2.

Acum ii dam Sambucol, cumparat de aici , uite aici mai multe info.

L-am gasit la Loblaws, am tot auzit de extactul asta ca face bine la imunitate.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput