Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 5
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinute,
tinem si noi pumnii pt Tania!!!....asa printre cutii si curateniee
va imbratisam,stau putin ca nu prea ajung la calc.si totusi va mai intreb o data;cum pot sa va va vad si eu in poze??am cont si pe FB dar nu reusesc sau nu stiu cum sa dau de voi,daca e posibil daca nu.......ata ee,la vreo viitoare intalnire
aaa uitasi ,va urez de acum o duminica frumoasasi poate papati si pt noi din tortulet
carmen si stefii
emanouela spune:
buna bombonici
tinem pumnii Taniei, ii dorim refacere usoara si sa revina cat mai repede in cutie
prixi pt nimic...Darius face nazdravanii, demoleaza tot, se baga peste tot...ne plimbam pe la noi pe aici...avem aproape parcuri, vreo 4 sau chiar mai multe si o padure...deci avem unde. pe vremea asta nici nu-mi vine sa ma indepartez de casa prea mult. tu ce faci? ai inceput job, cum e dupa pauza asta si mai ales cum e departe de Cristian? cum e Cristian cu buni?
carmen ai PM. spor la bagajeeee si la mutat
prixi spune:
Am intrat sa vad daca aveti noutati despre Tania...Dar vad ca nimic pana acum! Tin pumnii stransi si sper ca totul sa fie ok!
Carmen, ai PM. Spor la mutat!
Ema, poate ai zis, dar nu am retinut in ce comuna locuiti voi... Suna super ce aveti voi acolo! Jobul eu l-am inceput la 14 saptamani dupa ce am nascut, ca asa e legea in Belgia, adica in mai...acum am fost doar in concediu, cat timp a fost mama in RO, ca sa isi rezolve niste probleme! Mama a fost aici cu noi de cand am nascut, asa ca normal Christian nu ar fi trebuit sa o uite...dar ce ti-e si cu bebeii astia... Luni, cand m-am intors de la serviciu, vroia la mama in brate, iar la mine plangea! E perturbat rau, saracul! In rest, face si el numai nebunii, asa ca pentru 8 luni...imi imaginez ca la 1 an si o luna, va face si mai si, asa ca ...nu te invidiez!
La inceput mi-a fost tare greu, acum m-am mai obisnuit...daca as fi putut alege, as fi stat acasa...dar asa, nu am avut ce face! Dar oricum el e foarte bine acasa cu mama, asa ca nu ma plang!
Va pup si am sa mai intru!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
emanouela spune:
prixi noi stam in Jette, nasoala treaba asta cu conc asta scurt, bine ca ai cine sa te ajute ca pe la crese am auzit numai aventuri nasoale pt copilasi. da, e o perioada destu de aiurea dupa 7 luni, cand ei sunt debusolati....bine ca nu plange dupa tine, asta e super, in rest se decurca ei, ca doar is baieti mari asa, sa nu ma invidiezi...apuca-te doar sa-ti suspenzi mai toate
ardeiash spune:
cine are vesti de la tania, va rog?
toata noaptea de ieri am tipat: ano,tine copkilu sa nu cada. vio , tine copkilu; la un moment dat m-am oferit eu sa-l tin sa nu cada.. ano, esti incorigibila :D].; mi-ai placut la nebunie... nu-mi pot imagina ce muzica va asculta bebele de la purtator.. insa o sa aveti viata grea cu vecinii hi hi
uite, axelutzu are numai 48 de ani, de fapt http://fr.wikipedia.org/wiki/Axl_Rose[
bafta la examen hi hi
lucica: inca o data multam fain pt tot ... in afara de faptul ca nu-mi mai puteam tine echilibrul - dupa si-mi vibreaza inca toate unghiile totul a fost perfect.. mi-am incarcat bateriile si surpriza mi-a reusit gratie tie . eram oleaca disperata de a-i oferi lui cristi.. iar de ziua lui camasi sau parc de distractie
am ajuns la 2 acasa iar azi am o voce pfui.. sper ca nu le-am tipat prea tare la baieti in urechiuse, am uitat sa le zic
ma, luci mie mi-a placut nenea ala flamandez, nu-l mai aduci cu noi ?
anamana123 spune:
da, mah, arde-i; tocmai ce citii si io ca e nascut in 62...oricum arata muuult mai in varsta!
ma doare capu' de mor, ma bag la nani imediat.copchilu nu iese el asa cu una cu doo; sa vezi cate jdeore o sa ma chinuiesc sa-l scot;) mi-ar placea mie sa ma zbantui o ora pe g n r si sa iasa:)))))))
taniuca, sper ca esti ok! chiar asa, nicio veste?????
lucica, merci mult!
abia astept sa va vaz duminica pe toate!!!!
btw: inca mai are nea axl joc de glezna; mie mi-a placut mult dar pana nu m-am uitat azi la utube sa-l vaz in pantaloni scurti nu m-am putut potoli...the nicest legs i've ever seen:)))))
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
dia_tm spune:
Tania, sper ca totul a decurs cu bine si fara probleme. Recuperare cat mai rapida!
Multumesc si eu pt primirea de pe FB...chiar sunteti un grup de fete super!
Pe duminica se anunta soare si 22 de grade ... de-abia astept!
Domeniul Bois de Reves, in Ottignies...sper ca am inteles bine si nu ma duc pe coclauri prin alte parti (ca la cat de ametita sunt as fi capabila)
...si duminica asta...corect?
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
oanademunck spune:
Ana,ah, picioarele lui Axel....mmmmmmmmmmmmmmmm
Sper ca v-ati dicstratara , eu m-am gandit la voi:))))
morgane spune:
Axl, the hottest man alive !
pt iubitori :
http://www.youtube.com/watch?v=jneZ96n2tLw
si n-o sa va para rau :)
Ardeiash, ei,n-ai vazut nimic important, inca sunt pe "piata" :)
Pupici,
anamana123 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=wNbaUmo4lKk&feature=related
some nice pics of axl
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei