Praline belgiene 47

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Nino te cautam pe fb sa te intreb cum ramane , acu ne-ai lamurit! Deci ramane asa: io fac tortul aniversar , o sa fie destul de maricel sa mance fiecare cate o bucatica mica, cred eu .., si sper
Taniuca LA MULTI ANI! si de la mine feciorului , care din cate am inteles e tare departe de tine, L-am vazut pe la tine pe fb, frumos baiat ai, sa fie fericit si iubit!

Si noi am implinit tot azi 7 ani de la casatorie! Si sotiorul meu drag mi-a facut o surpriza de surpriza!! Ma trezesc pe la 8 jumate buimaca de somn , ca baiatul a tusit toata noaptea...pt ca suna careva la usa!?!? La ora aia matinala .. in fine deschid si apare un nene cu cate scule agatate pe la brau , cica vine sa spele geamurile ( pe dinafara) la casa!!! M-a facut fericita pe tot anu!!! Eu tre sa le spal de-acuma numa pe dinauntru. Greu reuseam pe dinafara, casa mare , multe geamuri, copii mici..etc
Asa ca duminica tre sa ma vedeti toata numa zambet nu se poa altfel!!
pupici la toate si o sapt super va doresc!

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi fete, va multumesc din suflet pt urarile adresate baiatului meu. Intr-adevar este tare departe, Down-under adica in Australia. Mi-e dor de el dar lasa ca nu mai e mult pana la Craciun.
Ninia, va urez si pe calea asta un calduros "la multi ani" cu ocazia zilei casatoriei. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti la fel pana la adanci batraneti!
As fi vrut sa scriu fiecarei in parte dar sunt atat de ocupata...mai am atatea de facut....
Aaaa, Nora, mi s-a zburlit pielea pe mine cand am citit mesajul de la mama ta! Este minunat! Dumnezeu s-o odihneasca acolo unde se afla.
Va pup si va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Multe aniversari azi:

Scumpilica, la multi multi ani! Tot ce-i mai bun sa te napadeasca :) Cum a fost azi la shopping? Te-a ajutat si Seb la carat?

La multi ani si lui Denis! Bepii, sa iti traiasca baiatul si sa te faca in continuare cea mai mandra mamica.

La multi ani si de acum in colo, draga Ninia. Si eu sunt pt tortuletzul aniversar pralinesc.

Ninel, vor veni si doi pralini, din dotare, ca si lor le place cutia noastra.

Fetelor, eu sunt innebunita dupa melodia asta si vreau s-o impart si cu voi ... atata traire mmmmmmmmm (Editors, No Sound but the Wind):
http://www.youtube.com/watch?v=XXUCFk8VJFY

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani,Danieluta!Sa fii sanatoasa,fericita,sa ti se-mplineasca toate dorintele si sa fii in fiecare zi rasfatata baietilor tai dragi!

Taniuca,iubita,un calduros "La multi ani!" frumosului tau,sa fie sanatos si sa fie fericit!
Ma gandesc la tine si iti trimit un milion de ganduri bune pt miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Reviu si eu mai intai cu o suma de urari ca vad ca am ramas in urma
La multi ani Denis!!Sa-ti traiasca baiatu taniuk si sa ai parte de o nora pe cinste;)

La Multi ani Scumpi!!!!!Am vazut poze pe facebook cu sebastian, doamne ce oki are

La Multi Ani Nele de Morgane;)

Felicitari si La Multi ani pt Virginia (cavd ca la voi ziua si torul)Bine asea!!!

Daca am uitat vro aniversare scuze nu e intentionat!!!!

Eu mi-s ofuscata rau.....de anul trecut din ianuarie am un nou coleg......i-am lasat timp o groaza sa se adapteze la noul loc de munca , el si-a luat toate lunile astea salariul si eu am muncit in locul lui...la 1 septembrie cand a inceput anul scolar i-am zis 'prietene gata cu luxu de acu tragi si tu la jug'....doar ca omu nu-i capabil desi crede ca poateFace chestii de genul pleaca cu un copil sa innoate sau joaca play-station cu orele cu unul doi copii in timp ce eu raman cu restul de 8 pe cap...si faza e ca nu ma mai tin bateriile si nici balamalele..Ma rog azi am avut sedintza si m-a apuycat plansul, a tb sa-i zic ce ma doare si acum ma simt prost ca am facut-o...Cine naiba a inventat parerile astea de rau!!
Raspunsul lui a fost ca va incerca sa tina cont de cele spunse de mine si celalalt coleg si ca va incerca sa remedieze situatia..dupa parerea mea insa omu e incapabil (are 23 de ani, ii e frica de copii, daca se apuca sa explice ceva trece juma de an pana pricepi ce va sa zica cum zice belgianu hij heeft het niet in de fingers....:(((Si eu tre sa lucrez cu asta 3 zile pe saptamana...Nu e vina lui e vina astora de la munca care fac o selectie de personal de trei lei....pui tu in unul dintre cele mai grele grupuri, cu 9 copii cu dificultati de comportament, fiecare cu povestea lui individuala si cu problematica lui specifica, pui tu zic un pusti de 23 de ani la 1 metru 50 sa lucreze cu aia de luni pana vineri.....pffffff
hai ca mi-am racorit sufletul si-n romana ma duc sa ma culc ca azid e la 5 la 10 iar staus a educ pusti de 23 de ani ca alta traba n-am:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mai fetelor, ieri am fost la doctor insa nu am reusit sa aflu ce se ascunde in burtica. Secretos si rusinos mai e bebe asta, oare cu cine o semana? In fine, era pozitionat cu piciorusele in jos si din cauza asta doctorul nu a reusit sa vada ce e. Chiar m-a intrebat ce cred ca o sa fie, eu am zis baietel iar el m-a tachinat si mi-a zis ca el crede ca-i fetita. Pana la urma nici nu mai conteaza sexul, bebe sa fie sanatos. Insa m-a apucat febra cumparatului de lucrusoare si mi-ar fi placut sa fie un pic personalizate, nu numai unisex. Mai astept o luna, ca nu am ce face

Nora, frumos visul surorii tale. Efectul pielii de gaina functioneaza si la mine la fel de bine. Si eu cred ca mamica ta si-a gasit linistea acolo unde e.

Oana, rabdare, draga mea. Totusi ai sanse de reusita. Ia gandeste-te ca eu am un coleg, care are de doua ori si mai bine varsta colegului tau, si de doua ori inaltimea mea , insa lucreaza in acelasi ritm ca si colegul tau pe salariu dublu cat al meu. Ideea e ca trebuie sa ma suplineasca cand nu o sa fiu eu aici si chiar nu stiu cum o sa se descurce. Si nu pot sa-l numesc incapabil decat ca e f, f lenes.

Pupici la cutie,

Ror + 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
bun bun carmen, ma bucur ca ati gasit siiii....spor la mutat...eu am ratat aceasta "placere"...am "fugit" cu piticul in tara si a ramas taty si a facut tot
ror te papa rau degetelele sa iei lucrusoare nu???? stiu cum e...si pe mine ma mancau ft ft rau....mai asteapta putintel ca sa fie, vb ta, personalizate si....nu te aventura...sfatul unei patzite...cresc ca florile, repede plus ca sunt unele chiar greu de imbracat in primele luni...hai mamy ca mai ai inca pe atat si vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ce de motive de sarbatorit s-au adunat in ultima vreme...
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor! (cu versiunea alternativa "multi ani fericiti impreuna si de-acum incolo" acolo unde se aplica).

Oana, deja tineai toate astea in tine de mult prea mult timp; nu-i rau ca le-ai spus. Poate il subestimezi pe "pusti" si poate dupa dusul rece de azi o se dea pe brazda... chiar daca n-ajunge intru totul al nivelul asteptarilor, dar macar poate face ceva progrese vizibile, incat sa-ti fie si tie mai usor.

Ror, vad ca bebe deja te tine in suspans...lasa ca, asa cum spui, important e sa fie sanatos. deci inca o luna...rabdare...uite asa se face antrenament, ca de multe ori copiii necesita tare mutla rabdare.

...a trecut deja un an de cand sunt in Belgia...nici nu stiu cand.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna tuturor!

Vroiam sa va multumesc tare mult si pentru primirea de pe FB! Multumesc si pentru mesajele frumoase si pentru aprecierile la adresa juniorului! De abia astept sa ma uit si eu pe pozele voastre, ca sa va cunosc mai bine! Pentru moment am primit mai multe accepturi, dar mai trebuie inca sa corelez nick-ul de pe DC cu numele real de pe FB.

Ror, nici eu nu am stiut ce am in burtica pana la 26 de saptamani! Si la fel ca tine, eram nerabdatoare sa aflu cat mai repede, ca sa cumpar ce aveam nevoie...La fel cum zice si Ema, sa nu cumperi prea multe pentru 0 luni (50 cm), ca al meu s-a nascut cu 50 cm, dar din cauza pampersului, nu ii veneau body-urile si pijamalele...Pupici si o sarcina usoara in continuare! Si sper sa vina tati cat mai repede din voiaj, ca sa va tina companie!

Oana, si la mine la job sunt specimene din astea...Si culmea este ca astia rezista cel mai mult, iar cei capabili pleaca sau, mai grav, sunt dati afara! Ieri am fost chiar foarte trista, ca una dintre colegele mele, cu care ma intelegeam cel mai bine, a anuntat ca va pleca...Si raman cu 2 paraziti, dar bine ca eu am taskurile mele si nu stau dupa ei! Oricum, bine ca te-ai usurat aici si sper din tot sufletul pentru tine, ca lucrurile sa se rezolve intr-un fel!

Anto, sanatate lui Victor!

Morgane, frumoasa tare melodia! O voi salva, ca sa o reascult!

Nora, da, e bine cu mama! Si sa stii ca incerc sa profit cat mai mult de prezenta ei aici! Sa stii ca eu, dupa ce am nascut, am ramas tare sensibiloasa si cand am citit ce ai scris despre ce mesaj v-a trimis mama de dincolo, mi-au dat lacrimile! Si eu cred ca ii este bine acolo unde este si ca a incercat din rasputeri sa va trimita acest mesaj, ca sa va mai linistiti...

Simonette, wow, ai trei flacai! Sa va traiasca! Nu am avut ocazia sa conversam la odisee, ca eu doar citeam, dar stiam ca erai tu, Carmen si Danyelana si chiar ma bucuram ca mai sunt fete din Belgia, care urmau sa nasca in acelasi timp cu mine!

Miri, tu esti inca acasa in concediu de maternitate? Daca e asa, esti tare norocoasa, ca eu nu am stat decat alea 15 saptamani si cand am inceput jobul, imi venea sa urlu de draci... Asa de amuzant descrii pataniile celor mici, ca ma faci sa rad de una singura pe aici! Eu inca ma mai precipit, cand Christian cade si isi mai face cate un bobo, dar va trebui sa fiu mai zen, ca doar asa invata si el.

Virginia, La Multi Ani impreuna! Super-atent sotul tau! E de apreciat!

Ema, multumesc inca o data pentru sfaturile de pe privat! Ce mai face Darius? Pe unde va mai plimbati?

Dia, la cat mai multi ani in Belgia, daca asta iti doresti!

Si nu vreau sa inchei mesajul meu, fara sa ii trimit Taniei toate gandurile mele bune pentru maine! Tin pumnii stransi, stransi!

Va pup pe toate si ...imi pare rau, ca nu am putut sa nominalizez pe toata lumea!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete.. am intrat doar ca sa va reamintesc ca tania e in spital.. foarte optimista, ca de obicei... si ca maine se va opera... sa-i tinem pumnii si sa-i trimitem unde pozitive..
daca cineva are vesti maine .. va rog sa le scrieti, eu una nu as vrea sa o deranjez..

pup bombonelele

Mergi la inceput