Praline belgiene 47

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

va multumesc mult , dragele mele ... la fiecare in parte cate un bisous si o imbratisare asemenea

miha: sarumana pt telefon, sorry ca te-am tinut atata

rorutz: eram la scoala, n-am auzit, sorry sorry

Mergi la inceput

bombonele, cine mere la kara, frate, da ce liniste e aici ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash, la multi ani si aici! cu intarziere,dar cu mare drag! sa ai parte de un an insorit ca ziua ta de nastere, si plin de momente fericite alaturi de baietii tai, si la anul sa fie si mai si:)

am vazut o urma d epoveste d ekara. acu cand eu scriu voi sunteti pe coclauri.

morgane, sunt prea epuizata pe toate planurile, frustrata pana la lacrimi, dar dupa ziua d emaine si un bocet zdravan, o sa spun ca e bine in break:)

tania, chiar asa, ma bucur ca esti bine de to si poti sa faci planuri, sa pleci sa te recuperezi in intregime! iti trimit un pupic grasun si sanatos:)

miha, trebuie sa te vad, dar imi pun in agenda peste doua saptamani.poate in vacanta de sfinti? cum ai tu vreme.

madi, a venit... si-au vneit si restul.

norishor, sa multumim cuiva, ca dupa ce-am primit antibiotice, fluidele care se imbacseau prin traheea si plamanii lui jeremy s-au mai imblanzit. ai a fost nesperat de bine!!!! atat de bine incat e singurul lucru car ema tine in "viata", intre toate frustrarile (mai ales alimentare) cu care m-am alimentat zilele astea. azi s-a trezit vesel si fericit, i-am facut doar doua aerosoluri, si a papat mancare solida. sleorpaia para cu biscuite de parca ar fi fost o minune cazuta din ceruri:) manca-l-ar mama pe el:) cu laptele tot cu circ, cu aerosolul la fel. nu l-am dus la kine, nu inca, eu mai sper ca e pe drumul cel bun. odata ce a inceput sa manance sis a doarma cum trebuie, e de bine.

intre timp, sahca mi-a tras febra doua zile la rand. l-am dus la oftalmolog si s-a pricopsit cu astigmatism de la ma-sa, adica de la mine. nu e o tragedie, ne mai controleaza peste 6 luni, sa vedem daca e cazul sa punem ochelari sau nu.

asa, despre mine... acu copiii dorm, ceilalti s euita la un film cretin; m-as cumca dar nu pot pt ca azi, cu tupeu, i-am lasat pe mici pe mana lu' maica-mea si cumnata-mea si m-am pus in pat.
continui sa am dureri, destul de idioata. inca nu pot dormi pe burta si ici lateral foarte confortabil. kilogramele se duc. eu nu pot mnca mai nimic(cantitativ). beau apa, sug o vitamina si haleluiah! nu tu cafea, nu tu nik. mananc (mancam, caci nu le mai suport) chestii hiperproteinate, cu gust de carton chinezesc dat la rashita de cafea, si tampeii mixate, pe car emai bine nu le mananc, si deci raman la apa mea. in contextul asta.... imaginati-va ca am gatit in fiecare zi incepand cu: salata de boeuf, vinete, oua umplute, chiftele, sarmale, cartofi gratin cu pui la cuptor, gratar de vita cu cartofi puree, barbeque pe ploaie de mici si specialitati de carne cu friti...tort de cioco pe masa, dulciuri romanesti, castane coapte...iesit la restaurant cu musafirii, la mule - mancarea mea preferata... strans masa,pus masa, strans in casa, copii - bolnavi sau nu. sunt la marginea prapastiei, dar maine se termina. orisice ati spune, era un moment care nu puteam sa-l evit, nici sa-l aman, doar sa traiesc cu el. dar, se termina, Cineva are grija de noi:)

va pup si ne auzim, cand oi in in stare:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Praline,
kara este pe 12 nov si nu pe 13, ca sa puteti merge linistite la opera ... Carmita nu a mai putut schimba data eventului pe FB si fata a tinut cont ca eu pot veni VINERI si nu sambata. Dupa dezmatul de ieri s-a discutat despre asta si parerile erau impartite ... DECI CONCLUZIE: KARA VINERI 12 NOV. Be there!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

i'll try to:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)

[url=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/][/url]
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

bai .. a fost de super pomina aseara.. super super va multumesc mult .; m-am simtit asa de rasfatata .. iar momentul oscar a fost super deosebit saru-mana lucica si nele

sarumana sarumana nina , tot timpul ma cari cu masinuta ta
miha : ma bucur ca te-am vazut, iti tin pumnii pt viitor

intrebare-ntrebatoare , acum dupa ce ati ales data de kara: de ce nu o bagati frate peste inca o saptamana, ca sa poata veni si tania? nu-i pacat sa lipseasca si de data asta

duminica placuta va zic

Mergi la inceput

mirikule: multam fain de urari... sper sa vina si la tine vremuri mai bune , va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, esti o draguta ca te gandesti la mine pt karaoke! Te pup pt buna intentie insa din pacate nu pot saptamana viitoare pt ca:
1. inca nu-s buna de dans
2. sambata avem musafiri toata familia deci munca la greu ceea ce nu prea-mi convine dar m-a mancat undeva si am venit cu initiativa.

Ma bucur foarte mult pt voi ca ati petrecut frumos la karaoke, am vazut pozele, sunt frumoase, la fel si voi iar Dragos a fost un rasfatat intre atatea fete.
Mirik, draga de tine, imi pare rau ca problemele continua, sper ca Jeremy se reface repede si ca in curand va putea rade la mami cu gurita lui stirba iar tu sa scapi odata pt totdeauna de efectele alea nesuferite ale operatiei.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta cu sanatate si tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, stai ca acu am citit mai atenta mesajul tau! cred c-am inteles gresit. Tu te-ai referit "peste o saptamana" de la data stabilita adica 12 nov. Initial am crezut ca dupa o saptamana adica saptamana viitoare. De-aia am zis ca inca nu-s in forma de dans.
Eu zic s-o lasati tot asa adica pt 12 nov pt ca doar atunci poate Carmita sa vina deoarece parintii ei sunt aici si pot avea grija de Lorena. Si cum draga de ea n-a mai dansat de atata amar de vreme ar fi pacat sa amanam. Eu am fost pana acum nelipsita de la kara deci m-am destrabalat destul, hai sa lasam si tineretul sa-si faca de cap. Chiar nu doresc cu nici-un chip sa schimbati ziua. Or mai veni ele si alte zile, sanatoase sa fim ca ne vom mai intalni si alte dati pt o destrabalare a la praline.
Inc ao data multumesc pt gandurile bune insa cred ca ti-a scapat acel amanunt cu saptamana libera a Carmitei.
Pup toate pralinele.

Mergi la inceput

pai eu sper ca parintii carmitei sa stea mai mult de o saptamana .. si daca ei stau.. ar fi super sa veniti amandoua..

Mergi la inceput