Praline belgiene 47

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

LA MULTI ANI,Vic!!!!Tot ce-ti doresti sa se implineasca,noroc si fericire iti doresc!!! Si tre sa sarbatorim cu un dans,sambata asta...nu???
Fete,cine mai vine sambata la dans??

Bey,tre sa va zic o perla tare de-a fica-mii...eram in masina si povesteam nu stiu ce cu copii(in romaneste)Si explicam io...si comenta Reina...super frumos!Reiji,care prindea doar franturi de conversatie(ca nu intelege chiar tot cand vb eu cu copii in rom) intreba mereu;ce a zis...ce a zis??La care Reina,exasperata ai zice...:bai japonezule,da tu chiar nimic nu intelegi??? A ramas tac-su masca!

Alta...ne jucam toti 4 cu DS-ul un joc de memorie.Cand greseai de 3 ori,era randul celuilalt sa joace;bon,greseste Reina si-i spun sa dea jocul lui Alex la care ea:eu mai pot sa joc o data pt ca sunt cea mai frumoasa din familie

Gata,cam atat din ultimele perle...cand mai apare una va mai spun!
Pupici si un sf de saptamana frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, un din inima LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, anii ce vin sa-ti aduca multe impliniri si satisfactii si sa fi fericita alaturi de baietii tai! Pupici apasati
Ninush, ce m-au amuzat "perlele" Reinei! Fata ta este "speciala" mah! Nu stiu de unde le scoate mereu dar cred ca a mostenit spontaneitatea de la tine. O pup dulce. Eu, asa cum am mai scris aci din pacate nu pot veni sambata la karaoke desi tare mult mi-as fi dorit. Aseara nu m-am simtit prea bine deci inca nu-s pe deplin refacuta. O sa ma gandesc la voi si desigur astept cu mare nerabdare pozele!
Fete cucuiete, va pup pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani,Ardeiash!Iti doresc din suflet sanatate,bucurii si fericire langa baietii tai,sa ai noroc in tot ce faci si tot ce iti propui sa-ti reuseasca!

Taniuc drag,nu-mi place sa aud ca nu te-ai simtit bine,ai mare grija de tine,multa sanatate iti doresc!

Nina scumpa,Reinuta ta e absolut delicioasa,am ras de m-am spart!Trebuie sa vorbesc ceva cu tine,as veni intr-o zi pana la tine.

Iubitele mele,din pacate ajung la comp din an in Pasti,ca frate-miu e mereu calare pe el.Mai are de stat la noi si se simite surghiunit,asa ca singura chestie cu care-si mai ocupa timpul e netul.

Mirik,a venit Buni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, Ardeiash! Vad ca deja soarele si-a facut aparitia special pt tine ... in loc de buzdugan pt zilele si anii care vor veni. Te pup apasat.

Nina, cu Reina nu o scoti la capat cu una cu doua :)) E o dulce si o isteata! Sa-i scrii perlele intr-un carnet, eu asa am facut cu Bia si tare se amuza cand citeste consemnarile.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor, sunt o norocoasa ca va am .... va multumesc din suflet pentru urari

astazi e o zi superba... numai soare , de obicei de ziua mea sufla un vant... si ploua.. si rece.. insa azi e tare frumos.. am fost trezita in cantec de cocos, pe bune.. nu stiam de unde vine .. am crezut ca visez si sunt in copilarie la bunica... langa mine un nou telefon cucurigea... in secunda urmatoare au intrat pe usa cei 2 iubiti ai mei cu un buchet imens ... dar imens de trandafiri ... cantandu-mi la multi ani pe toate limbile.. si acum imi dau lacrimi in ochi de fericire..
am promis ca daca merg la toilette las telefonul pe masa , totusi

va mbratisez tare de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti scumpe pralinuteee
Ardeiash LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!sa fi fericita,sanatoasa si iubita de cei dragi si pt frumoasa varsta
Nina ,pt scumpa ta fetita,super perlute
acum incerc sa mai citesc din urma ca nu am tinut pasul,am net!!!!si sunt hapyy,inteleg ca va intalniti sambata la un dans,chiar ma gandeam ,daaar deja am musafiri samb la masa si tot asa va fi cam vreo doua wek.o tinem cu petreceri

revenim
va imbratisez dragute pralinute
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

La multi Ani Ardeiash !!!! Sa fii fericita alturi de familie si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Antoanela - scuze, doar acum am vazut mesajul tau....sorry

pup praline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ardeiash, LA MULTI ANI !
sa fi mereu fericita si sa ai mereu motive de bucurie (ca in dimineata de ieri)!

Suna bine dansul maine seara dar cred ca noi nu... deja am programat atatea pt week-end (si duminca dimineata mergem al BOZAR, la Frumoasa si bestia ... am mai fost odata la Pantera roz in aceeasi formula si Adri a fost incantata)

Pupici si un week-end minunat!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeiash, LA MULTI ANI cu multa, multa fericire, sanatate si impliniri! O mie de scuze ptr intarziere, insa ieri nu am intrat pe calculator si de aici intarzierea.

Te pup si te imbratisez,

su semnatura neactualizata

Ror + 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani, Ardeiash drag si multa, multa sanatate pentru voi toti!

Mergi la inceput