Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 11
ninia spune:
Intru si eu repde sa va spun sa sunt tare emotionata si foooarte mandra! Elenuca mea paseste singuraaaa!!!Nici nu-mi vine sa cred! Ea tot o tine de manuta , si vreo 3-4 pasi singurica de o luna! Sunt asa de mandra de ea ! Pus filmulet pe fb!
Miha multumesc!, multumesc!Nu era cazul sa-ti ceri scuze stiu ca tooate-toti a-ti apreciat munca mea, cred ca tu incepusei prima cu aplauzele, si asta da dovada de multumire ..
La multi ani Carmencita! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Anto sa-ti traiasca feciorul, si sa fie sanatos ca tare frumos mai este!
Anoo felicitari pt fetit-e ! super ! Acu cat de razacioasa ai fost la bbq , chiar nu mai conta ce tii in burtica
ninia spune:
Ingrid wow ce veste buna! Nu eram sigura ca inteleg bine , pt ca mi-ai zis ca aveati ceva prbl in sensul asta...Uite ca ati fost foarte norocosi!Sa stii ca faceti un cuplu frumos!!
Sarcina usoara si sa fie cat mai sanatos-oasa ,cati ori fi ei
Cand mergi la dr?
carmita_baby spune:
Fetelor dragi si iubite va multumesc mult pentru urari, va iubesc mult de tot, mi-ati lipsit enorm cand am fost plecata si simt ca m-am reintors in sanul familiei de cand sunt aici
La multi ani Victoras sa cresti mare, sanatos, voinic, voios!
Felicitari pentru Elenuca!! Doamne ce fetita mare are mama!!! Ma bucur ca ne-am vazut azi, chiar daca si numai 5 minutele acolo..
Felicitari inca odata Ingrid!
As scrie mai mult, dar ma asteapta baiatul sa ne uitam la 'Mijn restaurant'
Va pup cu mult, mult drag muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
prettysunshine spune:
Nora,Mady,Carmen,Mihaelamultumesc pentru felicitari,inseamna foarte mult pentru mine,sper ca n-am uitat pe nimeni.
Marie-Dominique La multi ani! si sa treaca repede virusul urat!
Ninia,ce ma bucur ca Elena a facut primii pasi!O fi ajutat-o si exercitiul de la barbecueMultumesc si tie pentru felicitari,da,noi aveam probleme mari,nici nu speram sa reusim pe cale naturala,dar uite ca mai sunt si minuni,acum vreau doar sa fie bine pana la capat.La doctor merg pe 12,n-am reusit sa obtin o programare mai devreme.
Va doresc noapte buna!
6+
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
ardeiash spune:
la multi ani victoras, baietelul mumos al mamii. sa fii fericit si sanatos .. anto te pup
prixi spune:
La Multi Ani Marie-Dominique!!!! Sa cresti mare, ca frumoasa esti deja , si sa le aduci parintilor numai bucurii!!!
Virginia, felicitari pentru primii pasi ai Elenei! Cred ca esti tare mandra!
Va pup si va doresc un we frumos tuturor!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
ardeiash spune:
La Multi Ani Marie-Dominique.... cu fericire si iubire.. noroc si sanatate. Doamne, Mady, ce repede a trecut timpul.. parca mai ieri veneam la tine la spital sa va traiasca si sa aveti parte numai de impliniri ..
((nu stiu de ce, avema impresia ca e maine )) , sau cel putin asa mi-a ramas in creier de la bbq))
ce de sarbatoriti luna asta
emanouela spune:
neata
La multi ani! sarbatoritelor/sarbatoritilor e ieri si de zi, multa sanatate si ceva doriti voi
felicitari Elenei pt mers...tine-te bine mamy acum...dar stii de la primul copil
va pup si va doresc un wekend pacut
Bepii spune:
La multi ani Marie-Dominique, fata frumoasa si dulce!!!
Madi sa va traiasca minunea de fata, sa creasca mare si sa aiba parte de tot ceea ce-si doreste, sa fie fericita si implinita alaturi de bunii si iubitorii ei parinti. Pupici dulci pe obrajorii ca bujorii
Ninia, felicitari pt primii pasi spre independenta ai Elenei! Te cred ca esti mandra! Eu, cu aproape 30 ani in urma cand mi-a facut baiatu primii pasi am avut lacrimi in ochi. Mi-am zis "ce baiat mare am"!
Miha, insanatosire grabnica! Vad ca in ultima vreme te-au incercat tot felul de probleme de sanatate, este intr-adevar frustrant ca nu se mai termina odata, sper ca raceala asta sa fie ultima si insfarsit "sa vezi luminita de la capatul tunelului". O sa fie bine, ai sa vezi! Am vazut-o pe Monica in pozele de la bbq. Mai da' ce-a mai crescut! S-a facut o adevarata domnisoara, sa n-o mai recunosc! sa va traiasca frumusetea de fata.
Rorutz, ce mai faci greieras? Cum te mai simti? Mai zi-ne despre tine, a venit baiatu din voiaj? Pupici pe burtik
Nora, cum se mai simte Andrei? Sper ca vindecarea lui este rapida si ca in curand toate vor intra pe fagasul normal. Ii doresc baiatului insanatosire grabnica si totala iar tie iti trimit pupici virtuali.
Dragelor, va doresc tuturor un weekend placut, sa iubiti si sa fiti iubite.
Nora spune:
La multi ani, Marie-Dominique!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa-i bucuri pe parinti si sa ai o viata minunata!