Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 10
prixi spune:
La Multi Ani , Carmita si sa fii fericita si iubita! Iti doresc numai bine tie si minunatei tale printese, Lorena!
La Multi Ani si lui Victor de Anto, sa creasca mare si voinic si sa ii bucure pe parinti cu realizarile lui!
Fetelor, am vazut poze frumoase de la bbq si tare mult mi-au mai placut! Mi-am dat seama, numai uitandu-ma la ele, ca sunteti toate nemaipomenite si de abia astept o proxima ocazie, ca sa va cunosc si eu!
Nora, am stat cu sufletul la gura pentru Andrei! Asa de tare m-am bucurat cand am citit ca e mai bine si ca v-ati intors acasa! Multa, multa sanatate!
Tania, ai grija de tine si ia-o usurel cu toate, ca pot sa mai astepte!
Ingrid, felicitari pentru bebe, dar si "casa de piatra" si multa, multa fericire alaturi de sotul tau!
Ana, felicitari pentru fetita!
Miri, am ramas cu un gust amar dupa ce am citit mesajul tau... Chiar nu m-am asteptat la asa ceva din partea unui cadru didactic de aici...cand ma gandesc ca astia mici trebuie sa fie formati de astfel de persoane, mi se face rau! Cine stie ce frustrari o fi avand ea, si vine si si le revarsa asupra astora mici...Nu ar trebuie sa te lasi, ar trebui sa vorbesti cu cineva mai sus, ca sa vada ca nu te lasi calcata in picioare! si sper ca Bruno si Sascha au apreciat timpul frumos pe care tu l-ai petrecut cu ei, la prepararea coifurilor!
Diana, ati fost in Amsterdam? Sau Londra? Sau Paris? Asta daca va intereseaza destinatii mai apropiate de Bruxelles...ca asa ati putea merge in orice alt oras mai departat, dar cu avionul... Pupici si sa ne spui unde pleci, ca sa ne inspiram si noi!
Fetelor, va pup si va doresc sa va bucurati de timpul frumos! Trebuie sa profitam, ca am auzit ca in tara a venit deja iarna!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
MadyG spune:
Ninuca &co si Miha & co.,va multumim din suflet pentru ziua de duminica,ati fost ca de obicei la inaltime si ne-ati rasfatat cu toate bunatatile posibile,v-ati gandit la toate si va pupam pentru tot!Virginia,e clar ca esti o maestra in ale dulciurilor si iti multumeim pentru delicioasele torturi!Ninuc,parintii tai sunt de pus la rana!
Mi-a parut bine sa cunosc fetele nou-venite,sunteti niste dragute!
Ingrid,felicitari pentru burtica si sa fie intr-un ceas bun!
Taniuca,bine-ai venit acasa si ma bucur din suflet ca esti bine si ca a fost totul ok!Ai grija de tine,abia astept sa ne vedem!
Nora,scumpa de tine,am fost cu gandul si cu sufletul alaturi de voi si ma bucur enorm ca sunteti acasa!Sunt convinsa ca totul va fi bine,multa,multa sanatate Andreiutului!
Ardeiash,La multi ani cu sanatate si bucurii lui Cristi,sa va bucurati unul de altul pana la adanci batraneti!Iti multumesc mult de tot pt mail!
Mirikul meu,sa-ti traiasca sotiorul drag si sa-i iasa toate asa cum isi doreste,pe toate planurile!Va dorim sa fiti sanatosi si tout le bonheur du monde!
Carmenut drag ,La multi ani ,iubita!Sa fii sanatoasa ,sa fii implinita si iubita ,sa te bucuri de papusa mica in fericire si armonie!
La multi ani,Victoras!Sa cresti mare si cuminte,sa fii sanatos si plin de noroc,scumpule!
Iubita mea ne-a dat emotii ieri si alaltaieri,miercuri spre joi mi-a vomitat toata noaptea si a avut 40° febra,delira spre dimineata,i-a pomenit pe toti aia de la Studio 100 si de la ea de la scoala..Se pare ca e un virus,medicul nu i-a gasit nicio infectie.Azi e muuult mai bine,nu mai are febra si a mancat ,deci cred ca maine va fi ca si vindecata.
Va pup pe toate,pe curand!
MadyG spune:
Anuta,sunt geloasa(la modul pozitiv)!O sa ai doua tititzeeeee!Ce fain,Doamne!Eu stiam ca e fetita.
Bepii spune:
Anto, cu scuzele de rigoare, cat pe ce sa treaca ziua baiatului, noroc cu unele fete vigilente! De-acum incolo trebuie sa citesc mai atent listuta pralinelor.
La multi ani lui Victoras, sa va traiasca baiatul, sa creasca mare, sa aiba noroc cu carul, sa fie fericit si sa va bucurati de el alaturi de dragalasa Sonia pana la adanci batraneti. Pup baiatu frumos si mama cea mandra.
anamana123 spune:
la multi ani, VICTOR! sa cresti mare mare si sanatos si sa ai o viata frumoasa!
mc pt felicitari!
ninia, am uitat sa-ti multumesc si tie pt torturile delicioase si aratoase!
multam si lui doru pt gratarel! cafeaua lu' miha n-am incercat-o
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
prettysunshine spune:
La multi ani,Victor de Antoanela!
6+
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Nora spune:
Anto draga, sa-ti traiasca Victoras cel mic, sa fie sanatos si fericit si sa va bucurati mereu de el si de Sonia!!!
Carmita, inca o data La multi ani si multa sanatate!!!
Anuska, doua fetite, ce frumos, iti dai seama? Poate ne-ncuscrim !
Ingrid, felicitari pentru burtica, sa fie intr-un ceas bun!
Rorutz, tu cand afli ce-i in burtik?
Noi suntem mai bine, Slava Domnului!
Va pupam pe toate!
miri_mik spune:
seara buna!
multumim mult pentru urari si ganduri bune! tati nostru se simte onorat si sincer placut impresionat ca ati avut un gand pentru el:)
ardeias, la multi ani sotului tau extraordinar! cu intarziere, dar nah, cum gandul e doar la al meu... stii tu, mai tarziu dar tot din suflet!
ror... n-am uitat, doar ca nus tiu exact daca-ti doreai sa ne amintim. sper ca e acasa si ca te alinta cum meriti!
VICTORAS, sa ai parte maine d eo petrecere de poveste! sa fii iubit si fericit si sa ii fericesti la randul tau pe parintii tai extraordinari! la multi ani!
carmencita, la multi ani, de aniversare rotunda! se cheama ca acum esti inteleapta si stapāna pe destinul tau. iti doresc sa-ti gasesti nordul si sa te bucuri de ape linistite in brate cu lorena.
MARIE-DOMINIQUE, maine e randul tau: la multi ani, printesa mica cu bujori in obrajori! iti dorim sa te vindeci de virusul ala afurisit si sa te poti zbengui cum se cuvine la petrecerea aniversara! madi... daca o invidiezi pe ana, e poate un motiv in plus sa te mai gandesti putin daca nu vrei o surioara pentru marie:)
tania, cafea, dupa cum am spus, e greu inainte de interventie. nu-mi ies socotelile. luni psi, marti nutritionist, si ambele la 10juma. in bruxel... dar am promis, dupa, vinerea viitoare de exemplu, as putea:) depinde si cum o sa ma simt si cate trenuri ma vor lovi:)
ashea, cu scoala, va sūn eu de ce n-am reactionat, pt ca eram atat de furioasa incat riscam sa spun o tampenie, sa tip si sa urlu la vita aia incaltata... luni, daca prind o bresa, am sa vorbesc cu directoarea. sunt la fel de indignata insa mai calma. pot sa pun problema altfel.
fetelor, va recomand din suflet muzeul magritte!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Mihaela1171 spune:
Carmencita La Multi Ani!!! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita, alaturi de mica comoara!!!!
La Multi Ani si lui Victoras, sa creasca mare, voinic si sa aiba parte numai de noroc!
Anaaaaaa sa fie intr-un ceas bun! paaai nici io nu prea te vedeam mama de baiat
Mirikutz ai in fata o saptamana grea....iti doresc multa bafta si sanatate!!! Tin pumnii
Bepii iti doresc din suflem multa rabdare si sa treci repede peste perioada de recuperare!
Prettysunshine succes maine, casa de piatra, si numai fericire! si felicitari pentru bebe mic...sa fie inr-un ceas bun! Sunt multe lucruri noi si multe la care trebuie sa te adaptezi...cred ca este greu...dar vei trece cu bine peste toate . Bafta lui Cosmin la noua scoala, se va adapta repede, crede-ma .
Noricic sanatate multa lui Andrei - cum au iesit sarmalele?
Ninia - Elena a facut primii pasi!!!!! yupiiiii gata...este fata mare de acum ; si scuze, am omis sa iti multumesc si eu pentru minunatele torturi esti super tare
Ardeiash pentru materiale; si pentru sampanie
Mady imi pare rau ca Dominique a fost bonavioara...bine ca merge spre bine acum; pup comoara scumpa pe nasuc ; si LA Multi Ani pentru maine, sa va traiasca printesuca mica, sa fie sanatoasa, fericita, si sa aiba parte numai de bucurii!!!!
Va pup dulce pe toate acum! sunt racita cobza, nu am am fost racita de ani buni, si am uitat cum este...; m-am cam plictisit...de cate ori zic gata, acum pot sa revin la viata de dinainte, activa, sport sub toate formele, iesit in toate directiile, tot timpul apare cate ceva de cand cu operatiile...ba dureri, ba disconfort, reactii urate de la antibiotice, acum raceala...evident ca m-am ingrasat...alta nemultumire...hmmmmmm...suna adepresiv nu? gata atunci ma opresc
WE placut tuturor - se anunta o vreme superba, profitati din plin
Nora spune:
Madi, sper din tot sufletul ca printesa ta sa se faca bine repede-repede si sa petreceti o minunata zi de aniversare, maine !