Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragelor!

Va invit la o fierbinte si aromata, pentru toate gusturile.

La multi ani TUDOR

ALICIA ANDREEA

Iulika felicitari pentru mergaret, la cat mai multe progrese inainte.

Mamideandrei ma bucur din suflet ca este totul ok si te-ai linistit.

Monikus pupam smecherelul si pe mami lui.

Biaz ce bine ca ai reusit sa ai progrese cu papa, va tin pumnii sa fie tot asa de acum inainte.

Va doresc o zi minunata.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza fetele,va ofer cate o fierbinte?!
IULIKA felicitari pentru Bruce ca si-a facut curaj sa paseasca mai mult singurel
UKA,HEPI,LUTO,TECHI,FRAGUTZA sunteti superbe impreuna cu bebici din dotare,felicitarile mele pentru intalnire.
MONICA te-am sunat ieri dar cred ca erai ocupata,vroiam sa te intreb cum se face mucilagiu de orez,de fapt sa intreb daca se baga si zahar.
Noi suntem bolnaviori,cu diaree de cateva zile si cu niste dintii care nu ne lasa sa dormim,nu ne convine absolut nimic si o tinem numai intr-o maraiala non-stop.Mie asa mila de el ca e tras la fata,e palid si nu pot sa-l linistesc deloc.Oare pot sa-i dau cu violet de gentiana pe gingiute?ca....calgelul ala nu are nici un efect si sta saracutu cu mana in gurita si urla.Unu se vede ca a spart dar cred ca ne iese si vreun canin sau vreo maseluta ca tare se chinuie.Acum am reusit sa-l adorm,sper sa se odihneasca mai mult ca ieri a dormit fix 20 de minute.
Daca mai aveti remedii astept sfaturi,va si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Mai nu stiu ce s-a intamplat cu Dc ca atunci cand am inceput sa scriu era la pagina 17 si nu era nimic scris de nimeni d-aia si cand l-am trimis era deja pagina 19.
ELLE felicitari pentru prima zi de gradi a Evei,o sa fie bine ai sa vezi ca doar ai fetita mare
MANGA multa sanatate lui Aidan,sa scapati odata de febra si drum bun spre casa
MAMIDEANDREI ma bucur ca ai primit vesti de la sot,sper ca acum esti mai linistita
MONIKUS sarumana pentru vorbele frumoase,sper sa fie totul bine pana la sfarsit.Imi pare rau ca inca Rares nu sa reglat cu somnul dar sper sa nu mai trageti mult
X-GGG imi pare rau ca si voi aveti nopti agitate,sper sa scapati si sa-i reglezi si mesele
ANAMARIA multa sanatate la pitic,sa scapati de mucisori
BIAZ felicitari pentru programul de supt a piticului,se vede ca sti sa-ti faci treaba
Eu am de calcat o groaza dar nu fac nimic sa nu trezesc printul,vad ca deocamdata doarme bine,e liniste in casa nu se aud decat tastele de la laptop.Revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

x_ggg, monikus, anamaria, lali, alex si sincer va spun ca va simt aproape!!
Mada, eu am cumparat de la farmacie un alt gel, numit PANSORAL, mi l-a recomandat dr ca fiind cel mai bun din toate; acum, nu stiu, dar zic ca poti incerca, e 22 lei; noi inca n-am apucat sa-l folosim, pana sa-mi dau seama ca de la dinte plange, deja sparsese gingia , acum vedem noi la urmatorii! pupam Irinelul sa-i treaca repede durerea!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Madalina, noi folosim Dentinox. Pe termen scurt, pare sa aiba efect. E cam 12-13 lei. Musai sa merg sa iau si Pansoral, ca noi am simtit fiecare dintisor in parte cand a iesit.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

si pentru diaree care dureaza deja de cateva zile poti incerca 1/2 furazolidon pentru copii si neaparat saruri de rehidratare (la noi a mers bine hydrasec la 6 ore); la noi a cedat diareea de la prima jumatate de furazolidon, dar am dat-o si pe a doua sa fiu sigura ca nu revine!

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si pentru diaree care dureaza deja de cateva zile poti incerca 1/2 furazolidon pentru copii si neaparat saruri de rehidratare (la noi a mers bine hydrasec la 6 ore); la noi a cedat diareea de la prima jumatate de furazolidon, dar am dat-o si pe a doua sa fiu sigura ca nu revine!

ANDREI

I-am facut mucilagiu de orez pe care l-am amestecat jumate cu lapte caci simplu nu-l vroia deloc si plangea de foame si i-am dat o jumatate de ercefuryl,vad ca deocamdata nu mai are diare.S-a trezit dupa ce am trimis mesajul dar l-am leganat un pic si a adormit iar.Off ca greu e sa-ti vezi copilul ca sufera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Tot ercefuryl am primit si noi, cate 1/2 de 2 ori pe zi, timp de 3 zile si a trecut. A fost un caz de diaree severa. In acelasi timp am luat si biotics baby 1/2 pliculet de 2 ori pe zi timp de 5 zile.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Irina ma bucur ca ai primit vesti,acum te-ai mai linistit.Eu te admir sincer,al meu sot cand pleaca si o noapte mi se pare ca a plecat un an .
Monikus ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi,lasa ca o sa fie bine .
Despre noi,Mihnea e mai bine,in schimb tusesc eu,azi merg la doctor .
Maria voi cum mai sunteti,mai are Aidan febra?Multa sanatate
Iulika si Anomis felicitari pentru pui umblareti .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput