Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!
Vedeti ce matinala sunt....
Asa ca iau o ultrastrong si eventual direct in vena pana se trezeste Zeinuca, fac mai multa ca mai sunt si alte mamici de dovlecei in aceeasi situatie, nu?

Iulika, Anomis, felicitari pentru primii pasi! SI eram asa de sigura ca ne pui caruciorul roz la semnatura, Iulika.
Elle, ce fata mare ai..merge la gradi...si zici ca a plans un pic dupa mamiAm vazut si pozicile tale cu cele doua razacioase, zici ca ar fi surori
Lali, gata pregatirile de party? Paulica fara frica face acus 1 an!!!!Yuuuhuuu!!
Biaz, de 3 ori pe zi alaptat? Si zici ca mananca mai bine... eu lui Rares ii dau dimineata, intr-o ultima incercare disperata de a-l adormi macar pana la 7 jumate(nu imi iese, perseveram), dupa aia la somnul de amiaza, ca doarme mai bine daca il anesteziez cu niste lapte dres cu cola inainte, si seara la culcare. Si tot nu mananca. Dar se lupta cu mine cu o indarjire cand ma vede cu lingurita.... Fructele, pe care i le servesc pe la ora 9, mananca cam o jumatate de cana, cat sa fie, 50-75 de gr, la amiaza(in jur de ora 14) e lupta cea mare(la legume, nu vrea, desi i-am dat si ostropel pui facut la tava dupa reteta Ellenutei, o bunatate, te lingi pe degete), aici daca ia 3-4 lingurite e sarbatoare. Seara(ora 20) baga cereale bine. Si uneori ii mai dau dupa amiaza(ora 17), la plimbare, un iaurt, adica din 125 de gr, cred ca ia cam 80-90 gr. Atat mananca toata ziua. San primeste la amiaza dupa ce refuza cu indarjire mancarea. Poate e prea obosit, nu stiu, sa vad azi poate ii schimb un pic programul asta de la amiaza. Vedem ce iese.

Noi am planificat petrecerea fix de ziua lui, luni, pentru ca in weekend nu pot nasii. Azi trebuie sa mergem sa dam comanda de tort, iar de meniu ne vom ocupa in weekend, sub indrumarea Irinei ofcourse.

Have a nice day!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
X_ggg multam de cafea! spor la pregatiri, sa va iasa toate bine!
Ellenuta, bravo Evei pentru prima zi de gradi, ce e important e ca vrea sa mai mearga si azi! mi se pare normal ca la un moment dat sa spuna ca-i e dor de mami, mai ales cand sta la program prelungit
Manga drum bun acasa, imi pare rau ca Aidan inca nu e bine, sper din tot sufletul sa ii dati de cap, ca tare- i rau sa-l vezi chinuindu-se!

si... am vesti de la tati!!! mi-a trimis un sms azinoapte, e bine, au ajuns la destinatie, dar nu e semnal decat pe cosmote , ceea ce el nu are, dar cauta sa faca rost! m-am mai linistit acum cand stiu asta! va pup si va doresc o zi cat mai buna!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si... am vesti de la tati!!! mi-a trimis un sms azinoapte, e bine, au ajuns la destinatie, dar nu e semnal decat pe cosmote , ceea ce el nu are, dar cauta sa faca rost! m-am mai linistit acum cand stiu asta! va pup si va doresc o zi cat mai buna!

ANDREI

Ma bucur mult pentru voi.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, mamici dragi!
Astazi va scriu putin inainte de a pleca pe la treburi ca se anunta o zi mai agitata de obicei.

Diamar, spatiul virtual e unul intelectual, construit de toti participantii, in care este loc pentru toata lumea. E adevarat ca atunci cand vine vorba de socializare onlie, tinerii care au mai mult timp si energie, acces la tehnologie sau cunostinte in domeniu sunt cei mai activi. Dar exista si multe grupuri profesionale foarte serioase online, care sunt populate de oameni care nu se inscriu in descrierea surorii tale. Si mai sunt si grupuri ca ale noastre, care se incadreaza in categoria grupurilor de suport. Daca ar fi sa facem parte dintr-un asemenea grup in spatiul real (ce-i drept, un pic mai bine organizat de un psihoterapeut sau un consilier profesionist), am plati multi bani pentru un asemenea serviciu. Aici e gratuit si disponibil 24/7. Ce spune sora ta e ca si cum ai afirma ca in oras locuiesc numai actori bogati, de exemplu.

Catalina al meu sugea pana zilele trecute cam de 7-8 ori pe zi si cam tot atatea pe noapte! Deci iti imaginezi ca nu prea avea timp sa manance altceva. Acum dimineata a mancat o banana cu doua linguri mari de gris cu lapte si cu un sfert de para sate la blender, de exemplu. Pentru mine asta e un pregres fantastic. Dar la noi mancarea se face doar cu bucatele de paine sau biscuit. N-am reusit sa-l conving altfel.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineaatzaaa!
Manga ,acum ca tot vii in Romanica sa iei la intoarcere ce nu gasesti in UK,gen furazolidon,smecta,debridat
Catalina eu abea acum am vazut pozicile cu Rares. Mai dar ce frumos merge!
Eu sunt bine,sanatoasa, nu stiu ce am dar de cateva zile rad ca toanta .
Iulika pentru comentariile de pe picasa .Am vazut ca ti-a placut si poza cu mine .
Ellenuta pe Eva pentru curaj. Bravo ei ca mai vrea si azi desi i-a fost dor de tine!
Am vazut si eu pozicile cu fetele noastre intalnaretze,foarte frumoase toate si copilasii si mai si .
toata dovlecimea .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

MamideAndrei bine ca ai primit vesti,cred ca ti-a venit inima la loc .
Diamar chiar daca ai intrebat-o pe Biaz pot sa raspund si eu?
Cea mai mare parte dintre persoanele carora le povestesc de "fetele mele de pe forum" sau "fetele mele de la gashca"( de constanta), ma intreaba cand am timp,si ca de ce vorbesc lucruri personale cu niste straine,cu ce ma ajuta pe mine chestia asta! M-am intrebat si eu asta,eu nu prea stau pe mess,sau daca il am deschis e acolo,si daca ma saluta cineva raspund,dca nu,sta si zile intregi deschis degeaba.Aici s-a format "altceva" ,este ca si cum te-ai duce la prietena care locuieste alaturi,zilnic,la cafea,sau ar veni ea la tine. CAte dintre noi nu deschid calculatorul dimineata desi nu au treaba neaparat pe el,sau il deschid sa caute infomatii despre ceva anume si deschid si pagina de DC,pagina la care ii mai dau cate un "F5" din cand in cand?
Aa,sau cand mai spun "merg sa ma intalnesc cu gashca,nu ne-am vazut de o luna sau o saptamana",mi se raspunde" vai,dar ce vorbiti voi acolo,ca nici nu va cunoasteti!".
Oricum Biaz a raspuns la obiect,eu ca de obicei,am raportat la propria persoana .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Bine v-am regasit,
Iata ca dupa o absenta de mai mult de 1 luna, in sfarsit imi iau inima in dinti sa mai scriu si eu doua vorbe. Din pacate nu o sa va pot scrie la fiecare in parte pt ca nu am citit chiar tot si oricum ce am citit am si uitat. Cu scuzele de rigoare asta e.

Vreau sa le urez public la multi ani tuturor dovleceilor care au deja onorabila varsta de 1 anisor, sa le pup pe mamicile lor, sa le doresc tot ce e mai bun pe lume si sa spun la multe lunite celor mai mititei dar care se vor face ei mari luna viitoare.

De asemenea, vreau sa multumesc tutror celor care ne-au urat la multe lunite pe 16. Am citit un pic in ziua aceea dar efectiv nu mi-am putut face timp/curaj sa scriu. Nu va pot spune de ce pt ca nici eu nu stiu. Cert e ca am intrat intr-o pasa foarte proasta, cu multe nopti nedormite la activ si cu multe suparari. Poate fi si asta un motv desi nici eu nu sunt sigura de el.

Vreau sa o pup pe Catalina si sa ii spun ca are un par superb si ca Rares e minunat. Am ramas datoare sa fac asta de cand m-am intors de la Botosani.

Vreau sa o felicit pe Mada pt modul in care a stiut sa lupte cu viata si uite ca pana la urma cred ca ai obtinut tot ce ti-ai dorit de la viata. Felicitari.

Vreau sa ii urez Iulikai si lui Danangie sarcina usoara. Lui Kawa ii spun ca nu a fost sa fie si ca va veni si vremea ei cu siguranta, capul sus.

Vreau sa le urez sanatate copilasilor bolnaviori si un pup specila pt Piski.

Vreau sa le pup si pe mamicile incercate. Lili, Raluk sa stiti ca la voi ma gandesc mai mereu cand simt ca nu mai pot. Stiu ca mai sunt multe mamici cu probleme dar eu pe ele le vad asa mai apropiate de ceea ce simt si eu. Va pup pe toate.

Vreau sa ii spun lui Lullaby ca o bat daca mai zice ca e grasa. E valabil si pt Cristina_ana.

Vreau sa le pup pe Anamaria, Moni_iulia, Diamar, Crocodana, Dana, Biaz pt ca nu m-au uitat. Biaz datorita cuvintelor tale scriu acum.

Vreau sa va urez de bine tuturor si sa va felicit pt copilasii minunati pe care ii aveti . Am vazut si multe poze in wk dar nu mai pot sa nominalizez.

Vreau sa felicit copilasii mergareti si pe cei dintosi.

As mai vrea eu multe dar atat imi ajunge timpul.

Acum sa va spun doua cuvinte si despre noi. Ei bine, noi am crescut, de dormit dormim mai prost ca inainte, umblam de manute pt ca altfel ne e frica. Nu busilam si plangem ca sa obtinem tot ce vream de la fraiera de mami care cade mereu in plasa. Momentan suntem tare raciti. Nu prea putem sa respiram si plangem si mai mult dar asta e. Avem 7 dinti si ne luptam cu al 8 lea. Duminica, cand am fost la dr aveam 9700gr si 75cm. Ne-am facut mai smecher decat eram inainte. In rest, nu mai stiu ce sa va mai zic.

Anomis, Lull multumesc pt pozute. Sunt tare frumoase.

Mamideandrei sper sa fie totul ok si sa revina sotul cu bine acasa.

Lali ai un baietel minunat. De voi imi aduc aminte pt ca sunt ultimele poze vazute.

Va pup din nou pe toate si mai revin cand mai pot.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Monikus o imbratisare calda si putere sa treci peste pasa proasta prin care treci. nu ai pe nimeni care sa te mai scape de griji, macar 1-2 ore pe zi, sa te poti linisti sau relaxa, fara sa te gandesti la nimic? te pup dulce, si pe Rareselul smecherelul la fel

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata!
Monikus sanatate multa lui rares. Lasa ca se face el mare si apuca si mamica sa se odihneasca. Eu recunosc ca de cand a inceput alex sa mearga/ busileze imi este un pic mai usor cel putin numai stau toata ziua cocosata.
Manga sanatate multa lui aidan. Sa aveti o calatorie usoara.
Iulika, Anomis felicitari pentru mersul copilasilor.
Biaz vreau si eu un pm cu titlul cartii tale cand ai timp. Imi face placere sa citesc postarile tale sunt pline de intelepciune si uneori eu am nevoie si de asta.
A venit pediatra aseara, alex are faringita de la urlat probabil. Cum nu face temperatura nu ne-a dat antibiotic ci doar picaturi pentru nasuc, oricum au mai scazut mucii deja numai scoatem cu batista bebelusului ca face fata singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta felicitari pentru prima zi de gradi a evitei.
Mamideandrei ma bucur ca ai primit vesti de la sotul tau.

Mergi la inceput