Ardei copt - repede si fara fum in bucatarie...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cred ca e chestie de gust... eu am facut intai o proba cu 3 ardei si au iesit exact asa cum ne plac, mai carnosi, dar nu cu gust de fiert. Aveau acelasi gust cu cei copti de mama pe plita. Acuma, pentru cine-i prefera mai "prajiti"... probabil ca nu e o varianta buna.

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Manumanu, nu au iesit mai mult fierti/inabusiti?

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).


mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Multumesc, ai dreptate, pot face de proba. Ma gandesc ca or fi si mai sanatosi facuti asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Eu cred ca gresesc undeva la ardeii facuti in cuptor, ca imi ies foarte moi si ma chinui sa indepartez pielita..pana ramane jumate din ei. :-(

Pana si tatalui meu ii ies mai buni.

Ce fac gresit?
In pun in tava pe hartie de copt si-i intorc..dar se inmoaie f tare.

O sa incerc in vas yena..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LadyJ nu cred ca e vina ta, poate au fost ardeii de vina. Incearca sa nu dai focul foarte mic sa se faca mai repede si in vas de yena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Lady,sper sa fi intzeles bine care e problema ta,dupa ce-i scotzi din tava ii pun intr-un castron,dai un praf de sare si-i acoperi,ii lasi putzin si abia apoi incepi sa-o cojesti!

Coaja se ia foarte repede,fara pulpa ardeiului!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

cel mai simplu si fara fum si fara multe de spalat e in tava rotunda cu capac de pus pe aragaz(e de cumparat 40-50 ron)
se numeste gratar de aragz
cu tava rotunda dedesupt in care torni apa
nu iese fum in casa si se fac repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mersi fetelor, adevarul ca ii decojeam aproape imediat si nu e ok dupa cum vad.

Chiar saptamana trecuta am facut, cuptorul era la 200 grade, i-am pus, i-am intors, au inceput sa lase apa, cand erau facuti si am vrut sa-i scot am ramas cu coditele in mana, asa de moi erau. Oare i-am lasat prea mult?

Cat ii las in cuptor?

L-am intrebat pe tata, caruia ii ies foarte buni si raspunsul lui a fost ´´semeni cu maica-ta, nici ei nu-i ies ca doar de aceia ma apuc eu sa-i fac. Stiu eu ce faci tu acolo?´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

cel mai simplu si fara fum si fara multe de spalat e in tava rotunda cu capac de pus pe aragaz(e de cumparat 40-50 ron)
se numeste gratar de aragz
cu tava rotunda dedesupt in care torni apa
nu iese fum in casa si se fac repede


Metoda asta presupune sa ai respectivul obiect in casa sau sa te duci sa-l cumperi!

Daca nu ai...aplici sau te adaptezi metodelor care itzi sunt la indemina!Iar cuptor cred ca are toata lumea!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Lady,pai cam ramii cu coditzele-n mina,nu cred ca ai gresit cu nimic!

Coaja aia se "umfla"si itzi dai seama ca sunt gata!

Eu in general-pentru ca nu gasesc acelasi sort de ardei ca in Romania,fac ardei kapya,pe care ii decojesc si le rup si coditza cu tot cu semintze!Pun apoi un pic de balsamico deasupra...,ei...gata ma duc dupa masa sa iau niste kapya!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Bine Dana, hai ca fac diseara si va zic ce a iesit.
Ei sunt buni, aspectul ma deranjeaza.

Mergi la inceput