Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

e tare marait puiul meu, adoarme 10 minute si se trezeste si tot asa, cred ca-l doare piciorusul ...iar am facut o incercare cu supozitorul si am esuat Efectiv urla cand incerc sa il apas inauntru in fundic. Nici n-am reusit sa-l tai in 1/2 transversal fiindca se faramiteaza tot.

Fetele care ati mai pus supozitore la bebei, e vreun secret ce nu-l stiu eu, sau al meu e mai sensibil?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, am pus si eu schema de vaccinuri, cum am primit-o de la med de fam. Acolo sunt trecute cele care le platesc si cele gratuite..., daca ma hotarasc sa urmez schema respectiva. Mi-a zis dr ca ma ajunge toate vaccinurile undeva la 9 milioane.
vaccin

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana uite aic ce am eu trecut in carnetul de sanatate, deja facute.
atentie la rotavirus ca sa fie eficient trebuie terminata untima doza /a treia inainte de 6 luni si trebuie distanta de o luna intre doze

tubeculosis
DTaP - IPV - Hi B COMBINATE INTR-O INJECTIE ( diphteria,pertussis,tetanus,poliomylitis,h. influenzae b_
Pneumococcis
Hepatitis b
rotavirus

urmeaza
pneumococcus pcv, measles,rubella,meningococcus,varicela,hepatitis a, tick born encephalitis tiphoid, yelow fever, and later if i want hpv

Taietura mea de cezariana e in parul pubian , ma epilez cu ceara, nu are nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna ziua fetelor

La multi ani, Antonia, Filip, Larisa, Raul Mihai si Florentin! Sa cresteti mari,sanatosi, frumosi si norocosi!

Am fost si noi azi la vaccin, se enervase deja de cand ii imobilizasem genunchii, a plans cand l-a intepat si dup-aia ne-a mai certat 30 de secunde. Pe dum m-am certat cu sotul meu ca am uitat sa sun pe cineva, si ne-am trezit ca nu era acasa si aveam nevoie urgenta de niste acte (pt CIC) si sunt f dezamagita de intorsatura care a luat-o discutia... am asa un gust amar.. in fine, acasa mi-am luat piciul, l-am pus pe burta si asa l-am lasat sa doarma vreo 2 ore. Nu i-am dat nimic preventiv, dar temperatura e ok.

Eladeea, problemele la fiere nu iti afecteaza lapticul? Ma bag si eu in seama, si eu am pb cu fierea, si stiu cand aveam crize de alea nasoale tot asa cu dureri horror de cap de la veninul ala care-l secreta fierea. Sanatate multa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

crispro, copilul tre sa suga din ambii sani, ca daca suge la unu nu se satura iar lapticul din celalat san se pierde. Asa daca suge din amandoi lapticul se reface la amandoi mai repede. Incearca diseara sa ii dai sa manance pe la 9 din ambii sani cat sa se sature si apoi sa vezi ce somn baga, pana dimineata.
Am intrebat la farmacia Help si o cutie de galactogil, granule costa 56 lei, super mult.
Voi stiti daca se poate cumpara de undeva mai ieftin???
pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Ai gasit f ieftin galactogil-ul...La noi e peste 65 lei iar pe net e 62 lei http://www.pcfarm.ro/produs/1362/GALACTOGIL

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

[quote]citat din mesajul lui giorgia23

Buna dimineata...va servim cu tort..am facut 3 luni...avem fata mare

Filip si Larisa pt implinirea a 3 luni

Raul si Mihai pt implinirea a 2 luni

Florentin pt implinirea primei luni

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

La multi ani si de la noi!

La multi ani si de la noi!

Mergi la inceput

Ce e cu Otilia? Ea care era asa activa nu a mai dat nici un semn.....O fi tare greu cu 3 printese....si parca era singurica cu ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

azi am avut musafiri, a venit fratele meu in vizita cu copilul. ii spune lui Andrei "iedut" asta micu are 4 ani jumate, dar asa te uimeste cu ce ii trece prin cap, nu poti sa il pacalesti cu nimic

dar acum suntem amandoi obositi si Andrei are chef de joaca, asa ca l-am lasat cu tati pana la 7 si de la 7 pana la 8 (pana la baita) intra mami in joc

acum ma joc putin pe farmerama

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Si noua ne-a prezentat medicul de familie schema infanrix,rotarix,synflorix pe atunci nu eram hotarata..m-am gandit mai bine si cred ca le vom face..,la Antonia am facut Pentaxim si Euvax...totul a fost ok si asa

Raportam un delfinas cumintel...noaptea doarme de la 22 si se trezeste doar pt papa la 3 si apoi somnic pana la 7 sa nu-l deochi..

Am inceput sa-i cantaresc pampersii sa vad cat suge ieri 650 gr azi 750 gr cred ca e bine pt 1 luna si 1 sapt

Sunt un pic suparici i-au iesit niste bubite mici rosii pe fata,cap si urechi pe corp nu are...nu stiu ce ar putea fi...de la caldura? in casa am 23 de grade si il tin cu body maneca scurta si salopeta...fara caciulita...doar dupa baita ii pun 1-2 ore

Cu ce ii curatati pe fata ii dati cu crema?

La multe lunite sarbatoritilor zilei

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

e tare marait puiul meu, adoarme 10 minute si se trezeste si tot asa, cred ca-l doare piciorusul ...iar am facut o incercare cu supozitorul si am esuat Efectiv urla cand incerc sa il apas inauntru in fundic. Nici n-am reusit sa-l tai in 1/2 transversal fiindca se faramiteaza tot.

Fetele care ati mai pus supozitore la bebei, e vreun secret ce nu-l stiu eu, sau al meu e mai sensibil?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Ilinca si al meu e marait, doarme cate 15-20 minute, atat. Am reusit cu supozitorul, nu pare ca l-a durut... L-am taiat greut, ca se sfarama... Cu un cutit ce taie bine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput