Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Anca, se vede ca e bun balansoarul...ca ai timp de forum...

Coteasca, o sa ii dau din amandoi de acum...doar ca pana se regleaza productia, cred ca va flamanzi un pic asta micu'... Galactogil granule la sensiblu e 53 lei... tot acolo... Ma enerveaza ca in orasul asta nu gasesc nimic, nici galactogil, nici nutrinatal - am incercat si la magazine naturiste, si nu au. Fie imi iau de pe net, dar mai platesc si curierul, fie comand la o farmacie...Oricum as face, cateva zile stau pe tusa... Beau apa la greu, si o sa mai beau bere, desi vroiam sa ma opresc, ca am un burtoi...

Am venit de la vaccin, a plans putin, a zis sa ii pun compresa cu apa statuta, la temperatura camerei, si paracetamol supoz, 1/2, chiar daca nu face febra. Acum doarme puiul... la mine in brate... ca mi-e milA de el, si cu vaccin, si cu fisura anala...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

[quote]citat din mesajul lui giorgia23

Buna dimineata...va servim cu tort..am facut 3 luni...avem fata mare

Filip si Larisa pt implinirea a 3 luni

Raul si Mihai pt implinirea a 2 luni

Florentin pt implinirea primei luni

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

La multi ani si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

of, am scris un mesaj lung si s-a blocat netul si l-am pierdut

Deci reiau: La multe lunite si ani, Antonia, Filip, Larisa, Raul Mihai si Florentin! Sa cresteti mari si frumosi!

La Multi Ani si din partea noastra!!!

Citat:

Am venit de la vaccin, a fost jale mare , atata a plans ca a si adormit imediat ce am iesit afara din cabinet, acasa l-am pus in patut si abia ce s-a trezit. E vesel acuma, asa ca sper sa fie ok, il scot putin afara. Mi-a zis sa-i dao 1/2 paracetamol la amiaza si diseara, dar n-am reusit sa-l introduc ca s-a apucat de plans si n-am vrut sa-l chinui ca are temperatura 36,5. Voi le-ati dat ceva de febra?

nu a fost nevoie pentru ca nu a facut febra...si tot asa nu am vrut sa il mai chinui si eu in plus in ziua respectiva
Matei a fost putin mai marait atata tot

Citat:

ooana, rotarixul e optional, nu intra in schema obligatorie in Romania. Ma puneti pe ganduri si pe mine cu copilasul acela, eu eram decisa sa nu-l fac. Cele care vreti sa-l faceti sa stiti ca se face max pana la 24 saptamani de viata ale copilului si trebuie sa treaca minim 28 de zile intre 2 doze.
Synflorixul e si el optional si e antipneumococic. Mi-a explicat medicul ca practic sansele de a face pneumonie se reduc cu 60% (adica 60% din virusurile/bacteriile care provoaca pneumonia sunt neutralizate de acest vaccin)

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

stiu ca nu sunt obligatorii...o intrebam pe Dragaica sa vedem cum e la ei...sau pe Carmen din acelasi motiv...ea merge dupa o schema nemteasca!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello.

Fetele cu ceza voi cum va epilati la operatie?

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Si eu sint curioasa ,pina acum nu am indraznit ,dar nici mult nu a crescut.Oricum pina la urma tot trebuie sa dau cu coasa.

Ma duc,... ca sint chemata la apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

BTZ_OVI, cum adica cum se epileaza fetele cu CEZA???
eu sunt cam DUMMY si nu prea inteleg. Pai Ceza nu e taietura de sub buric??? Pai si fetele se epileaza acolo??? Eu ma gandeam ca o sa fie mai nasol de noi astea cu epiziotomie, dar la mine nu a fost problema ca eu m-am facut singura cu rasnita mea (aparatul meu de epilat).
Va doresc succes daca incercati. La mine a fost o aventura dar am scapat.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

SabrinaLia, ce frumusete de fetita ai! Si ce cuminte sta la baita! Draga de ea!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cezariana mea e la 11 cm sub buric (eu sunt inalta) - este la inceputul parului - ce e in jurul ei smulg cu penseta si in rest cu ceara - m-am facut luni prima data dupa multa vreme (inainte de operatie) - ih cat urasc "sportul" asta.
Ce ma bucur insa este ca odata "aranjata" si intors sotul acasa am trecut la - of si uitasem ce bine poate fi!

Noi dormim, papam, dormim ... maine mergem la pediatru - cred ca facem vaccinuri - pana acum nu am facut nici unul.

La multi ani delfinasilor sarbatoriti azi!

Diana, mami de pui cuminte Eva 20.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

eu sunt cam DUMMY si nu prea inteleg. Pai Ceza nu e taietura de sub buric??? Pai si fetele se epileaza acolo??? Eu ma gandeam ca o sa fie mai nasol de noi astea cu epiziotomie, dar la mine nu a fost problema ca eu m-am facut singura cu rasnita mea (aparatul meu de epilat).

(Facere I,26)
POZE

ceza nu e o taietura sub buric, e cu mult mai jos, pe latura de sus a triunghiului pubian chiar la nivelul ovarelor!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

(Facere I,26)
POZE

la mine taietura nu e sub buric ci deasupra osului pubian.
nici eu nu m-am epilat in zona x dar cred ca bag bicul ca mi-e frica sa dau cu ceara ca daca se desprinde operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

si taietura mea e asa cum spune Anca iar norocul e ca nu am par acolo decat sub la 1 cm...o sa o atentionez pe cosmeticiana sa aiba grija...dar mai trec vreo cateva saptamani pana ajung eu la epilat in zona "sensibila"

SCHEMA DE VACCINARE(cea obligatorie si cea de la GSK)
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MateiMariusOoana?locked=true#5520468899178531842

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput